Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, danielhaker napisał(a):

To z niego Myrchowie biorą dziś przykład? 🤔

Pewnie, ze trzeba ich skrytykować. Ale to co oni robili i co robiło i robi 200 innych posłów to niestety normalka i grosze przy tym ile wyciągnęło z państwa wielu polityków pisu. Nie wpisanie czegoś do oświadczenia zdarza się też ponad politycznymi podziałami. CO powinno być karane ale nie będzie bo się zdarza ponad podziałami.

18 godzin temu, nie napisał(a):

W ramach kampanii Rafała Trzaskowskiego nawet krzyż powrócił w sali Sesji Rady Dzielnicy Włochy.

Jeszcze w sierpniu krzyż był, we wrześniu go zdjęto na mocy zarządzenia Trzaskowskiego ( tak tłumaczył się w mediach burmistrz z PO), a na sesję 25 października krzyż powrócił.

po prostu debile

image.png

Szczerze powiedziawszy krzyż jako przedmiot na ścianie mało już dzisiaj kogo obchodzi. U nas na Podlasiu ksiądz na hotel zbierał bo odebrał państwu stary klasztor skąd wyrzucił tgz dom starców. Nawet ci kościółkowi nie dawali. Pis jeszcze nie rozumie że tym krzyżem nie zyska wyborców centrowych których potrzebuje. 

14 godzin temu, Roman176 napisał(a):
Parlament Europejski🇪🇺 rozdzielił 116 milionów euro z Funduszu Solidarności na pomoc powodzianom.
‼️ 1️⃣1️⃣2️⃣ mln euro💶 otrzymają Niemcy🇩🇪
‼️ 4️⃣ mln euro💶 otrzymają Włosi🇮🇹
‼️ 0️⃣ otrzymają Polacy🇵🇱
wiecie czemu? Bo Tusk nie złożył wniosku.😠
„Nikt w UE mnie nie ogra” chwalił się rok temu Donald Tusk.
Szkoda tylko powodzian.😞

Zawsze jak trzeba pokazać jak propaganda pisu robi w wała was wyborców pisu to ty lub @nielub jeszcze kilku tutaj przyjdzie z pomocą. @nie już się tym skompromitował a teraz jeszcze ty. Tłumaczone tu było to jest zwykły fejk którym was robią w durni. Włochy i Niemcy miały powóź w maju i czerwcu. My mieliśmy we wrześniu. Nasz wniosek zostanie/został złożony w terminie gamoniu. A z ciebie znowu wała zrobili.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, witejus napisał(a):

Tefałeny i gówna wybiórcze żywcem niczego nie mogą znaleźć na Nawrockiego to przedstawiają normalne , oczywiste rzeczy jako jakieś rzekome afery.

Oj tam Oj tam jak by pis w szukaniu haków i brudów na przeciwników politycznych święty był. Zresztą katolicy prawicowi wyborcy powinni wiedzieć, że ich kandydat miał kontakty z gangusami czy jest rozwodnikiem jeśli to prawda z tym rozwodem. Brak poglądów czy nieumiejętność rozmowy z dziennikarzami to oczywiście mniejszy problem. Jako prezydent zamiast rozmawiać z narodem może do niego przemawiać.

025_1732995462_455833.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio Hołownia dostał kopa od ,,swoich" PIS nie jest święty, ale nie pamiętam by robili gównoburzę z niczego.

Ciekawym który z kandydatów np Hołownia wiedziałby nagle zapytany co to jest ten traktat.

Poza tym kandydat to nie jest hodząca wikipedia by musiał wszystko wiedzieć w każdym momencie, każdego można zaskoczyć pytaniem, jak np Mazurek Kołodziejczaka pytaniem o Zgromadzenie Narodowe

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Może i Hołownia by nie wiedział o co chodzi z tym traktatem ale to Nawrockiego zapytali. Czy Hołownia dostał kopa od swoich. Nie wiem ale sensu to teraz niemiało. Jeśli miało by mu to zaszkodzić powinni to odpalić na wiosnę w kwietniu gdzieś. Teraz to on się wytłumaczy i ludzie zapomną.

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

4 kontakty z gangusami

5 bark poglądów na jakiekolwiek sprawy

6 nie umiejętność rozmowy z dziennikarzami na dowolnie zadane przez nich pytania

A kampania jeszcze oficjalnie nie ruszyła.

Trzaskowski perełka KO- LEWACTWA .

https://www.facebook.com/czeslaw.zuk.9/videos/575735588433728

Inwestor .

https://www.facebook.com/czeslaw.zuk.9/videos/3921181484837786

Sok Buraka .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=579529794558567

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Może i Hołownia by nie wiedział o co chodzi z tym traktatem ale to Nawrockiego zapytali. Czy Hołownia dostał kopa od swoich. Nie wiem ale sensu to teraz niemiało. Jeśli miało by mu to zaszkodzić powinni to odpalić na wiosnę w kwietniu gdzieś. Teraz to on się wytłumaczy i ludzie zapomną.

Bliżej wyborów będzie szambo i będzie smród .

Opublikowano

Pis nie ma pieniędzy na kampanię, ale może tu liczyć na pomoc Kloaki obywatelskiej 

Sami robią Nawrockiemu kampanię . Ot choćby taki pożyteczny racyl ze swoim memem🤣

Opublikowano

Jakie brudy? To że zdrowy chłop ze zdrową babą ma zdrowe dziecko?

Wyciągajcie więcej takich brudów a słupki poparcia mu skoczą wyżej niż wam ciśnienie🤣

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Tak było ,tak jest i tak będzie bo doświadczenie i obycie życiowe przychodzi z czasem . Co prawda wiele zależy od zainteresowania i predyspozycji do wykonywania określonych działań , tak czy inaczej z czasem młodzi odnajdują się w sobie wybranych dziedzinach . Istnieje takie powiedzenie " zapomniał wół jak cielęciem był " i nie z darma racji pojawia się tu ten cielaczek .😉

Widzisz, a gdzie ja pisałem, że mam zarzut o brak wiedzy? Zaczynałem wchodzić na rynek pracy gdy było  około 30% bezrobocia, dorabiałem już gdy miałem 16 lat i doskonale pamiętam mój start w różnej aktywności zawodowej.

Tu nie chodzi o brak doświadczenia itd, tylko o zdolność kojarzenia, zaangażowanie, chęci by zgłębiać to do czego nomen omen sam się zgłosiłeś. Jak ci osobnik mówi, że nie może zmierzyć trzymetrowych belek bo miara ma tylko dwa metry, jak ci technik informatyk przywozi kompa by zrobic mu format to ręce opadają i nie zgonisz tego na brak doświadczenia czy obycia życiowego. A takich historii to mam worek z kawałkiem bo się przez 30 lat trochę nazbierało.

Zgodzę się, że jeśli starsze pokolenie nie narzeka na młodsze to ewidentnie z tym młodszym jest coś nie tak, ale tu nie chodzi o różnice światopogladowe, podejście do życia, ale o te elementarne umiejętności poznawcze niezależne od wykształcenia czy doświadczenia, a właśnie to systematycznie leci w dół, dodatkowo wola siedzieć niż się zapytać i probowac rozwiązać problem, nie idzie to ch*j siedzimy i czekamy.

By ogarniać większość stanowisk i rodzajów pracy wystarczą dwa sezony/lata (w zależności co robisz), po tym czasie może nie jesteś ekspertem (ale spokojnie dajesz sobie radę nawet jak nie błyszczysz inteligencją/mądrością)

Mam teraz takich dwóch delikwentów 4 lata pracują, a nadal jakby przyszli dwa miesiące temu i nie przeskoczysz.

Oczywiście duża część  tych problemów wynika z łatwo dostępnych dóbr i na tle świata zamożności w jakiej żyjemy.

Dzisiaj gdyby nagle bezrobocie wzrosło do 20% i to pracodawcy by wybierali pracowników to by była tragedia, większość rolników gdyby im zabrać dopłaty i darmowe fundusze zbankrutują, rodzice bez 800+ nie będą potrafić utrzymać rodzin.

Kolejne pokolenia są w swej masie coraz bardziej "niepełnosprawne", a i starzy z tych wołów zapomnieli jak byli tymi cielętami w gorszych czasach jak słusznie zauważyłeś i wychowują, a raczej zganiają swoje obowiązki jako rodzice na wszelkie instytucje tylko nie na siebie, a to na nich pierwsza odpowiedzialnosc.

Gdybym był fanem teorii spiskowych to bym mógł wysnuć parę, dlaczego społeczeństwo jest uzależniane od wszelkiej pomocy, dlaczego od lat system edukacji jest rozmontowywany (a nigdy nie działał za dobrze czy u nas czy gdzie indziej), dlaczego przekierowuje się aktywnośc ludzką na tak naprawdę nieistotne rzeczy, dlaczego obecnie stara się wmawiać młodym, że nie ma podstawy możesz być kim chcesz jak plastelina, dzisiaj oni się uformują, jutro to ich będą formowac jak chcą itd...

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to rozwodnik jak przystało na prawdziwego katola z PiSu 🤣

No właśnie że nie. Prawdziwy katol z PiSu musi być psychicznie niezdolny do stworzenia związku po ślubie. I musi mieć na to papiery od biskupa.

• Haha 1
Opublikowano

na takie stanowisko to musi byc kardynal..no przynajmniej arcybiskup.

tylko jakie to ma znaczenie przy funkcji prezydenta ??? 

chyba nawet lepszy rozwodnik bo ma doswiadczenie w niszczeniu- bo realne prezydent moze co najwyzej rujnowac panstwo a nie budowac..

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

- bo realne prezydent moze co najwyzej rujnowac panstwo a nie budowac..

A to zależy jak przeczyta i jak zrozumie swój Kompetencyjny Zakres Obowiązków.

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Wyciągajcie więcej takich brudów a słupki poparcia mu skoczą wyżej niż wam ciśnienie🤣

Ale z którą babą z tą czy poprzednią?😄 Naprawdę daj se spokój z pierdołami. Trzaskowskiemu też wyciągali przy poprzednich wyborach że niby do Brazylii z jakąś babą pojechał. Problem jest taki, że na Trzaskowskiego wyciągnęli co mogli poprzednio a Nowogrodzki ma troszkę za uszami i mu teraz wyciągają gangusów ze coś tam niby robił w klubach nocnych czy z tym synem i wiekiem żony. Hołowni wyciągają studia niektórzy nawet oceny widzieli. Taki lajf. Pamiętasz co kiedyś z Cimoszewiczem zrobili? 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale z którą babą z tą czy poprzednią?😄 Naprawdę daj se spokój z pierdołami. Trzaskowskiemu też wyciągali przy poprzednich wyborach że niby do Brazylii z jakąś babą pojechał. Problem jest taki, że na Trzaskowskiego wyciągnęli co mogli poprzednio a Nowogrodzki ma troszkę za uszami i mu teraz wyciągają gangusów ze coś tam niby robił w klubach nocnych czy z tym synem i wiekiem żony. Hołowni wyciągają studia niektórzy nawet oceny widzieli. Taki lajf. Pamiętasz co kiedyś z Cimoszewiczem zrobili? 

Tylko się nie rozklej jak Szymek nad Konstytucją .

Brudy - szambo wyleje , bliżej wiosny .

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale jak ja mam dać sobie spokój z pierdoĺami skoro ja tylko komentuje pierdół które wyciągacie?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ale jak ja mam dać sobie spokój z pierdołami skoro ja tylko komentuje pierdoły które wyciągacie?

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał(a):

Osobiście tego nie skomentowali nigdzie, ale internet podpowiada, że to jego pasierb. 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Galan na razie z tobą jest śmiesznie i jest zabawa.

Zabawa dopiero będzie od stycznia , wszystkie smrody szamba , czajki wyleją się będzie zabawa .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v