Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Mnie też nie, trzeba było myśleć przy urnach, a nie jak jest musztarda po obiedzie.

Podsumował takich jak ty i Rysiek...

Bezbarwny

Głosowali na konfederację, przyczyniły się do wygranej Tuska..

No to tera bijta pokłony swemu wybranemu premieru...🤭

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

szukasz tej obrączki w krowim łajnie?

Ty byś nie szukał?😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Podsumował takich jak ty i Rysiek...

Bezbarwny

Głosowali na konfederację, przyczyniły się do wygranej Tuska..

Na partię inną głosować, to jeszcze mogę zrozumieć, ale głosować na partię która przed wyborami nie ukrywa z kim wejdzie w koalicję i wiadomo że będzie dno, to już nie mogę zrozumieć, a ty właśnie tak zrobiłeś i teraz idź i stój na drodze.   :P

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Na partię inną głosować, to jeszcze mogę zrozumieć

Nie prubujta się wybielać. Głosowałeś na przegranych, to oddałeś głos na Tuska.

Taka prawda.

twoje gadanie niczego nie zmieni.

Judasz też udawał że nie zna swego Pana.

Też prezesa odtraciles, teraz beeeeczysz...i winę na innych kierujesz...

Nie zbudujeta kłamstwem Polski...oj nie...

Opublikowano

Prezes się sam pogrążył swoją pychą, ale niestety i tak jako partia wygrała wybory, no ale przez takich lubiących jeździć traktorkami po asfalcie jak ty, inne partyjki sprzedajne weszły do korytka żebyś spalił trochę paliwa i czasu zmarnował na drogach, a i tak będą mieli cię tam gdzie Pjoter ma wszystko.  xD

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Prezes się sam pogrążył swoją pychą,

Ta sama trasą podążasz...

Drogowskazem tylko czubek twego nosa.

Czasami pomyśl o innych. Dziś dobra pora na to.

Nara.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie prubujta się wybielać. Głosowałeś na przegranych, to oddałeś głos na Tuska.

Taka prawda.

twoje gadanie niczego nie zmieni.

Judasz też udawał że nie zna swego Pana.

Też prezesa odtraciles, teraz beeeeczysz...i winę na innych kierujesz...

Nie zbudujeta kłamstwem Polski...oj nie...

Czy ty twierdzisz że głosując na Konfederację oddałem głos na Tuska? Jak żeś tą teorię uknuł? 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czasami pomyśl o to innych.

Myślisz że będę naprawiał czyjeś błędy? to jesteś sam w błędzie, idź i strajkuj sam.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Czy ty twierdzisz że głosując na Konfederację oddałem głos na Tuska? Jak żeś tą teorię uknuł? 

Ta opcja polityczna nie umie przyznać się do własnych błędów, zawsze szukają głupszego od siebie,tylko coś słabo to im wychodzi.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ta sama trasą podążasz...

Czasami pomyśl o innych. Dziś dobra pora na to.

Nara.

czekaj czekaj na rudego głosowałeś ludzie tracą prace a ty piszesz ze dobrze ci się żyje ?  a ty to mu zarzucasz ?  Przyganiał kocioł garnkowi

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Prezes się sam pogrążył swoją pychą, ale niestety i tak jako partia wygrała wybory, no ale przez takich lubiących jeździć traktorkami po asfalcie jak ty, inne partyjki sprzedajne weszły do korytka żebyś spalił trochę paliwa i czasu zmarnował na drogach, a i tak będą mieli cię tam gdzie Pjoter ma wszystko.  xD

Głos oddany na PiS to był głos stracony, bo wiadomo było, że samodzielnie rządzić nie będą. Rolnicy którzy oddali na nich głos to tak naprawdę go wyrzucili do kosza i oddali władze miejskiej koalicji. Bez swych reprezentantów w niej. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

czekaj czekaj na rudego głosowałeś ludzie tracą prace a ty piszesz ze dobrze ci się żyje ? 

No wszystko mu porobili.  :P

1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Głos oddany na PiS to był głos stracony, bo wiadomo było, że samodzielnie rządzić nie będą. Rolnicy którzy oddali na nich głos to tak naprawdę go wyrzucili do kosza i oddali władze miejskiej koalicji. Bez swych reprezentantów w niej. 

A niby jakich reprezentantów masz w tej koalicji?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No...spodobało mi się to co napisał i udowadniał @bezbarwny, to jego teorie tu przeniosłem...no jakoś mi się spodobała . 😉

aaaaa....., jak tak,  to wszystko jasne . 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Gaś, bo za twojego rządu nie będzie cię stać zapłacić za prund.  xD

Nie zanosi się na to by stać nie było ..

Jedynie uważam że rolnictwo na kilku ha sensu najmniejszego nie ma.

Na szczęście mogę zarabiać inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v