Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Iiiiiii w ciul działalności

tylko te co nie mają zysków :D 

dalej będą sobie mogły działać charytatywnie :D nikt im nie zabroni :D 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Ty masz pojęcie jak się taki biznes prowadzi, bo mi się wydaje że ty to bierzesz na "chłopski rozum" z większym naciskiem na "chłopski" niż na "rozum"

Komu chcesz wmówić ,że tak " swobodnia " działalność gospodarcza działa rzetelnie , wykazując wszystkie przychody i w rzeczywistych stawkach . Sprawa jest identyczna jak z paragonami z wizyt prywatnych u  lekarzy ,czy prawników .

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

twoje pisowskie zaprzaństwo. To jak z tą przyzwoitością Macierewicza? Przez gardło ci nie przejdzie że to szubrawiec?  

Tylko nie szubrawiec licz się ze słowami .

.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

A jak nazwać kogoś kto zmusza do fałszowania raportów, pisania wniosków niezgodnych z własnymi badaniami czy wreszcie czerpaniu wiedzy nt katastrofy smoleńskiej na podstawie danych z penriva dostarczonych przez jakiegoś nieznanego z imienia i nazwiska rosjanina ? Takiemu jak on należy się tylko jedno : więzienna cela ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak nazwać kogoś kto zmusza do fałszowania raportów, pisania wniosków niezgodnych z własnymi badaniami czy wreszcie czerpaniu wiedzy nt katastrofy smoleńskiej na podstawie danych z penriva dostarczonych przez jakiegoś nieznanego z imienia i nazwiska rosjanina ?

Nie bądź taki do przodu bo cię sznurówki wyprzedzą .

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Komu chcesz wmówić ,że tak " swobodnia " działalność gospodarcza działa rzetelnie , wykazując wszystkie przychody i w rzeczywistych stawkach . Sprawa jest identyczna jak z paragonami u prywatnych lekarzy ,czy prawników .

Twierdzisz że akty notarialne na lewo bez podatku robią?

Czyli jednak pojęcia nie masz i to za grosz ...... Zapoznaj się z podstawami w najprostszych osobowościach prawnych,  podstawowymi pojęciami jak dochód, przychód, zysk, koszty uzyskania,  podstawa opodatkowania, amortyzacja, itd, itp i wróć za kilka tygodni to może będziesz partnerem do wytłumaczenia ci czegokolwiek bo na razie to typowo proletariackie dywagacje jak za lenina.

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak nazwać kogoś kto zmusza do fałszowania raportów, pisania wniosków niezgodnych z własnymi badaniami czy wreszcie czerpaniu wiedzy nt katastrofy smoleńskiej na podstawie danych z penriva dostarczonych przez jakiegoś nieznanego z imienia i nazwiska rosjanina ? Takiemu jak on należy się tylko jedno : więzienna cela ...

cela to i owszem ale raczej w zamkniętym zakładzie all inclusive 24/7

Opublikowano (edytowane)

O widać ,że ktoś tu się naoglądał TV Tusk ,ale łykają , . Tylko pytanie ile z tego to prawda.

13 minut temu, Ulman napisał(a):

Twierdzisz że akty notarialne na lewo bez podatku robią?

Czyli jednak pojęcia nie masz i to za grosz ......

A może rzeczywiście za grosz od aktu  - ? Któż to może wiedzieć ?

Opublikowano

Wiesz jakimi prawami i obowiązkami obwarowany jest akt notarialny i notariusz? 

12 minut temu, galan99 napisał(a):

Szubrawiec i oszust. Teraz lepiej? 😆

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Ulman napisał(a):

Wiesz jakimi prawami i obowiązkami obwarowany jest akt notarialny i notariusz? 

Ale ja wcale nie twierdzę ,że notariusz , czy ktokolwiek inny może kombinować z opłatami skarbowymi czy pobranymi zobowiązaniami na rzecz skarbu państwa.

A teraz ten Tomczyk wróci do kancelarii i dalej będzie zarabiał od 1400 do 9 tys zł rocznie ?? To sie kupy nie trzyma.

Opublikowano
10 minut temu, andrzej78 napisał(a):

O widać ,że ktoś tu się naoglądał TV Tusk ,ale łykają , . Tylko pytanie ile z tego to prawda.

A badanie katastrofy na podstawie parówek, muzykolodzy w komisji ds katastrofy i nieudolnego udowadniania zamachu na siłę ? Antoś aby ośmieszył tezę zamachu i sprawił że nikt normalny w nią już nie uwierzy ...

Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Ale ja wcale nie twierdzę ,że notariusz , czy ktokolwiek inny może kombinować z opłatami skarbowymi czy pobranymi zobowiązaniami na rzecz skarbu państwa.

A teraz ten Tomczyk wróci do kancelarii i dalej będzie zarabiał od 1400 do 9 tys zł rocznie ?? To sie kupy nie trzyma.

A niby co ci się nie trzyma? Bo ci się tak wydaje czy o co chodzi? 

Opublikowano (edytowane)

Martwię się o człowieka , bo złożył rezygnację i jak on teraz za te marne pieniądze przeżyje.😃🤩

25 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Opublikowano

a co cie to obchodzi?  W normalnym kraju nie powinien się ruszyć na krok jeśli nie popełnił zadnego wykroczenia lub przestępstwa. Niestety żyjemy w erze osądów przez proletariat który nie ma o większości tematów pojęcia a po prostu mu "się wydaje"  Tzw opinia "publiczna" wytworzona przez/na potrzeby głupawej większości , stała sie dyktatem dla władzy w trosce o ich słupki poparcia i wizerunek. To jest zidiocenie na poziomie master, chyba że jest jeszcze jakiś wyższy.

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał(a):

a co cie to obchodzi? 

To już nie wolno martwić się o innego człowieka , ? 😃  Ty się martwisz o obowiązki i obwarowania notariuszy ,a ja się martwię, że mało zarabiają.😏

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

To już nie wolno martwić się o innego człowieka , ? 😃  Ty się martwisz o obowiązki i obwarowania notariuszy ,a ja się martwię, że mało zarabiają.😏

a z czego wywnioskowałeś że martwie się o notariuszy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v