Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

To ,że ty nie masz pojęcia to nie wmawiaj mi ,że ja nie zmam. Ja ci tłumaczę sprawę prostą jak cep. a ty bredzisz, że obaj się nie znamy. Rozumiesz po Polsku? Sędzia powołany nie zgodnie z prawem wydaje nie ważne wyroki ile razy jeszcze ci pisać. Mnie nie obchodzi jakiś Piotrowski co on twierdzi. Ja ci pisze konkret.  PKW oparła się na nie ważnym wyroku SN.

image.png.912ef0e045b36fa57c7e7b79ee5b0ff3.png

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Złodzieje z PO będą uciekać do swoich mocodawców w UE .

tiaaaaa, tak samo 8 lat temu mieli Tuska do paki zamknąć😄 Po co wy pisowcy żyjecie złudzeniami?

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Złodzieje z PO będą uciekać do swoich mocodawców w UE .

Na razie to najwięcej jest złodziei z pis

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Na razie to najwięcej jest złodziei z pis

Tu się zgodzę że na razie 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Płonna nadzieja😝

Giertych bierze sprawy we własne ręce także może i nie wypłaci 

8 minut temu, Agrest napisał(a):

Tu się zgodzę że na razie 🤣

Niezłe...niezłe 😁

Opublikowano
10 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Kto ci tak powiedział ? szmalcownicy z PO , Dobrosz-Oracz ,TVN a może rządowe TVP Info .

Dobrosz-Oracz?bo zaraz zwymiotuje to już gorszego g niż GW to chyba nie ma...

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Tusk napisał że nie wypłaci .

Czyli w krótkich słowach wydał dyspozycje sędziom?

No ciekawe, ciekawe...

Nie ma na to jakiegoś artykułu?

I nie myślę o tym w gazecie wyborczej🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v