Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Widać ma epizod z przesłuchaniem w życiorysie, albo lubi światła jupiterów🤣

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

a swiastak siedzi i zawija w sreberka....

tepy jak każdy wyborca rudego tylko jedne prawdziwe media 

https://www.money.pl/gospodarka/czyste-powietrze-wstrzymane-skandaliczna-i-arogancka-metoda-dzialania-7099292242152064a.html

tu masz kancelarie 

https://www.facebook.com/lega.artis/photos/44-latek-zainwestował-w-pompę-ciepła-ale-teraz-nie-ma-na-nią-pieniędzy-co-poszło/604140635503539/?_rdr

typowy wyborca rudego tepy brak umysłu tylko jedna prawda biedny umysłowo 

tu następna kancelaria 

image.png

Opublikowano

nie bądź dla siebie aż tak surowy. Douczysz się poctaw i może się rozwiniesz i zmądrzejesz ale to wymaga twojej pracy i czasu. W twoim przypadku bardzo dużo czasu

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

tepy jak każdy wyborca rudego tylko jedne prawdziwe media 

Dlatego Tusk Vision Network ma charakter strategiczny dla KO.

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jeszcze się przyklej do asfaltu z tymi z ostatniego pokolenia 🤣

Ale to nie ta opcja polityczna .

Opublikowano
19 minut temu, jacus napisał(a):

on po 37,9 do nwet 40 koron ile to na polskie wychodzi ?? bo mowies ze w czechach tanio. na slasku najtanie widzialem po 5,99.

gdzie w skR ?   czyli dobrze pisałem jechałeś do Czech na piwo ... tankuj te u nas już paliwa po 6 20 najtaniej  

byłeś przy granicy czeskiej tam jest drogo po stronie PL też jest 6 55  

Państwo Cena
[waluta/litr]
Cena
[PLN/litr]
Litwa 1,50 6,39
Czechy 35,05 5,95
Słowacja 1,48 6,31
POLSKA 6,14 6,14
Niemcy 1,58 6,74
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

niestety w tym kraju nie bd lepiej bo mamy tępych wyborców 

Trendy się zmieniają w całej Europie szala przechyla się z lewej na prawo. Ludzie mają dość migrantów i eko świrów 

Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak ktoś był idiotą i bez dotacji pozbawił się pieca to sam sobie winien.

czekaj czekaj idiota to jesteś ty bo sprawę mają wygraną a zapłacisz ty z podatków  za głupotę rudego 

brawo  brawo 

Teraz, Wpaw napisał(a):

Trendy się zmieniają w całej Europie szala przechyla się z lewej na prawo. Ludzie mają dość migrantów i eko świrów 

w Europie w tępej Polsce na odwrót niż w reszcie Europy 

Opublikowano
1 minutę temu, andrzej78 napisał(a):

Ale to nie ta opcja polityczna .

Nie widzisz jak dopiero co wyśmiewał zieloną energię a teraz mu jest brakuje jak zatrzymali dotację na nią

Co masz tego tuska w tvn 0,5h faktów  w tvn na całą dobę a tvn 24 nie ma w naziemnej

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

czekaj czekaj idiota to jesteś ty bo sprawę mają wygraną a zapłacisz ty z podatków  za głupotę rudego 

brawo  brawo 

Taaaaa? a ty w podatkach nie zapłacisz? 🤣 Po co się tak samozaorujesz?

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

no właśnie ale wyborca rudego jebało go tvp a rudy już nie 

@zapytaj sie @jacus  jak sie kradnie pis to był aniołek  

Teraz, Ulman napisał(a):

Taaaaa? a ty w podatkach nie zapłacisz? 🤣 Po co się tak samozaorujesz?

zapłacę za głupotę rudego wiec kto jest głupi ? 

9 minut temu, racyl napisał(a):

Jeszcze się przyklej do asfaltu z tymi z ostatniego pokolenia 🤣

ale to twoje środowisko rudy dał lokum wawie za darmo 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

w Europie w tępej Polsce na odwrót niż w reszcie Europy 

Ee tam Polacy to mądry naród,dumny, honorowy 

Opublikowano
W dniu 14.12.2024 o 13:56, hubertuss napisał(a):

Na razie to są dowody ,ze pis kradł i marnotrawił olbrzymie sumy. Kradli sobie milionami a marnowali miliardy. Olefiny Ostrołęka przekop mierzei CPK. albo utopione pieniądze i nic za to nie ma albo koszty rażąco przekraczały to co planowali. Prywatnie fikcyjne etaty przelewanie milionów na własne fundacje. Tego wszystkiego na razie nikt z po nie robi. A jak Olejniczak kręcił jakiś wałek w banku to go zamknęli. Za chwilę prawdopodobnie poleci ze stołka minister Wieczorek za to co się dzieje w Uniwersytecie Szczecińskim Za pisu nie do pomyślenia. Ci z po nie są idealni obsadzają spółki ale przynajmniej tam pracują ci za pisu obsadzali jeszcze bardziej i wielu nawet do pracy nie przychodziło. Póki co w tym aspekcie jest lepiej.

Tusk nie odbudował Polski w jeden rok i nikt z jego partii tak nie twierdzi za to widać, ze tego wymaga pis i wytyka. Wyliczałem dlaczego żyje mis ię lepiej pokazałem wiele aspektów życia gdzie na prawdę nie widać biedy. 

Dodaj do tej listy Sławka Neumana. Przykleiło mu się do ręki 700 tys. zł  plus kilometrówki.

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Ja jakoś nie mam TV republiki jakoś mi nie łapie.

Jak chcesz podaj lokalizację, sam powiat, może być na PW, jaką masz antenę, na jakiej wysokości, jakiej długości przewód antenowy, jakie ukształtowanie terenu, antena na jeden tv czy więcej ?

Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

na mentzena mozna zaglosowac. ja zawsze w 1 turze daje swoj glos konfie, dopiero potem pis. trzeba dac chlopaka szanse.

Mentzen sporo namieszał obejmując władzę w Konfederacji. Przez niego odeszli Kulesza, Sośnierz, Dziambor. Ale jeżeli Stanowski nie wystartuje to zagłosuje na niego.

38 minut temu, racyl napisał(a):

Równie dobrze można pajacować na zimnie w kamizelce gdy wszyscy są w kurtkach.

Pajaca z daleka widać że wszystko zrobi pod publiczkę ale wyborcy pisu o małych móżdżkach tego nie dostrzegają

Kilka minut w oborze i już przesiąkasz azotem a potem jedziesz z tym zapachem do innych wyborców. Rolnikowi trzeba to tłumaczyć ?

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Jeżeli nie jest " zepsuta ",a jest prawidłowo przygotowana ,to nie można powiedzieć, że zapach jest nieprzyjemny.

gdy robilem przy krowach to pachniala ,gdy przestalem to zaczela smierdziec .🤣

mysmy juz w latach 80 robili kiszonke w silosach przejazdowych..

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

... ale można być i dłużej...🤷

mozna i tydzien a wszystkiego nie zobaczysz.

samych jarmarkow w pradze jest 8 a ja tylko 4 zwiedzilem.

8 minut temu, Roman176 napisał(a):

niestety w tym kraju nie bd lepiej bo mamy tępych wyborców 

jestes tego najlepszym przykladem .

5 minut temu, Roman176 napisał(a):

gdzie w skR ?   czyli dobrze pisałem jechałeś do Czech na piwo ... tankuj te u nas już paliwa po 6 20 najtaniej  

byłeś przy granicy czeskiej tam jest drogo po stronie PL też jest 6 55  

Państwo Cena
[waluta/litr]
Cena
[PLN/litr]
Litwa 1,50 6,39
Czechy 35,05 5,95
Słowacja 1,48 6,31
POLSKA 6,14 6,14
Niemcy 1,58 6,74

przez sobote i niedziele przejechalem krakow-a4 -katowice- a1 - gorzyczki -ostrawa- brno-praga i nigdzie nie widzialem ponizej 37 k a 5,99 gdzies na slasku gdy zjechalismy z autostrady na dworzec w katowicach.

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

brawo  brawo 

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

zapłacę za głupotę rudego wiec kto jest głupi ? 

Jeśli ja jestem idiotą bo płacę za głupotę rudego a ty robisz to samo to też jesteś idiotą? 

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

gdy 2 mln wyjechał z kraju ? 

Gdy przegrany w wyborach godził się ze swoją porażką i szanował zwycięstwo innego.

Takiej nawalanki nie było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v