Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Ja spokojny nie mój problem .

Nie będę walczył wiec co mnie to .

Jak nie twój problem to o ch.... ci chodzi?

2 minuty temu, galan99 napisał:

Na twym miejscu bym uważał bo mieszkasz przy samej granicy .

A co ci do tego? To nie  twój problem

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Nienawidzę straszenia cywili.

Ja też nie, ale w tym przypadku lepiej żeby ludzie wiedzieli czym to grozi i dawali jasny sygnał politykom że ten numer nie przejdzie , niż miało by być za późno.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Ja też nie, ale w tym przypadku lepiej żeby ludzie wiedzieli czym to grozi i dawali jasny sygnał politykom że ten numer nie przejdzie , niż miało by być za późno.

To co poszło w eter i przestraszyło Galana, to bardziej na przeciek kontrolowany wygląda niż komunikat ze spotkania.

Sprawa jest z tych co ma sprawdzić jak zareaguje Putin i sprawdzić jak zareaguje społeczeństwo. Tylko trochę się popierdoliło, bo społeczeństwo chyba zareagowało paniką a nie sprzeciwem.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Tylko trochę się popierdoliło, bo społeczeństwo chyba zareagowało paniką a nie sprzeciwem.

A dziwisz się? tu nie chodzi tylko o samo wysłanie naszego wojska w jakiś tam konflikt rozjemczy tysiące km od naszych granic.

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Dobre 39 też mieli nie napaść .

Ty nieustannie masz parcie na mozliwie najgorsze i najbardziej tragiczne scenariusze. Idź ty chłopie to psychiatry i zacznij sie leczyć 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

tu nie chodzi tylko o samo wysłanie naszego wojska w jakiś tam konflikt rozjemczy tysiące km od naszych granic.

A jaka to różnica dla wysyłanych? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

ale dla nas to jest wojna na własne życzenie, z wszystkim możliwymi konsekwencjami.

PAD przecież już kiedyś coś bąknął Prezydentowi Ukrainy o wojsku polskim jako siły stabilizacyjne, a ten go spuścił na drzewo mówiąc że o tym to sam zdecyduje. No to tematu nie ma, no chyba że wtedy nie było a teraz sie kluje.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v