Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

Nie widzę na zdjęciu żadnego pojazdu o takiej wartości 

Za to hubercik podnieca się tym jak niektórzy miejscy specjaliści od rolnictwa. Kto ma trochę oleju w głowie to cieszy się ze Polskie rolnictwo goni zachodnie. 

Niektórzy pewnie cieszyli by się gdybyśmy na kolanach nadal ziemniaki zbierali, i koniem wykonywali pracę polowe. Na Zachodzie ludzi są dumni z rolników...U nas pod tym względem zacofanie.

4 godziny temu, hubertuss napisał:

Masz do niego pretensje, że człowiek patrzy realnie na świat i nie chce podzielać twego życia w iluzji? Dlaczego masz do kogoś pretensje, że ktoś nie obraża się na fakty i patrzy realnie na to co się dzieje a nie jak ty wypierasz z swojej głowy nie pasujące ci fakty i żyjesz złudzeniami. Życie to nie chciejstwo życie to realne fakty często nie przychylne nie korzystne.

Rolnictwo czekają coraz gorsze czasy. I nic wielkiego żadne strajki nie dadzą tak jak nie dały przez 25 lat.

Byłeś na proteście?

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Kultury mamusia nie nauczyła jak widać 😄 Takie rzeczy to się wynosi z domu ale jaki dom tacy domownicy 😄

Wpierw bezpodstawnie prowokujesz i obrażasz a później się dziwisz -nie ma co się wynosić kulturą jak samemu się jej nie posiada 

Opublikowano

@v11 a jaka to prowokacja w tym stwierdzeniu ? "Wszyscy popierali pis a on był wpatrzony w ukraine"

Każde decyzje mają skutki a taka ukraina z dnia na dzień nie stała się spichlerzem europy aspirującym do unii europejskiej

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

zrob dobrze wujkowi wlodkowi-moze jakas premia wpadnie..

ty to nawet jestes glupszy niz ten amerykanski dziennikarz..

dla podkrakowskiego banderowca z pewnością 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał:

@v11 a jaka to prowokacja w tym stwierdzeniu ? "Wszyscy popierali pis a on był wpatrzony w ukraine"

Każde decyzje mają skutki a taka ukraina z dnia na dzień nie stała się spichlerzem europy aspirującym do unii europejskiej

kierowałeś to do mnie -na jakiej podstawie -gdzie byłem wpatrzony otrząśnij się albo zacytuj nie raz pisałem że dl rolnictwa najlepiej żeby Ukraina upadła a ty mi walisz takie podsumowanie ?

• Like 1
Opublikowano

Bunt w Polsce 2050. Działacz nie chce podporządkować się decyzji Hołowni. Proponuje odejście, ale nie z rady nadzorczej Enei, tylko z partii

https://wpolityce.pl/polityka/681367-bunt-w-polsce-2050-dzialacz-nie-chce-odejsc-ze-spolki-sp

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby, łódź i tekst

Szymon Hołownia zapowiada dymisję w Orlenie. "Spółka traci wybitnego fachowca"

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,30683007,szymon-holownia-zapowiada-dymisje-w-orlenie-spolka-traci-wybitnego.html#do_w=163&do_v=829&do_st=RS&do_sid=1067&do_a=1067&e=RelRecImg1&do_upid=829_ti&do_utid=30683007&do_uvid=1707482341694

pamiętacie standardowe hasło Hołowni ? dość upolitycznienia spółek 

ja to rozumiem nie kompetencjami  na masową skale jakiej jeszcze nie było 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał:

ja to rozumiem nie kompetencjami  na masową skale jakiej jeszcze nie było 

A czy przez ostatnie lata ktokolwiek postawił sprawę w ten sposób co Hołownia? Przecież nie szło usunąć byle ciecia co za Maciarewiczem teczkę nosił.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

a w tłumaczeniu na polski to o co ci chodzi?

przepływ informacji jest u ciebie znakomity gdyby była szczujnia bys wiedział a jakoś tak teraz cicho 

wyborcy lewicy platformy bardzo inteligentni 

https://fb.watch/q8PwA1ds88/

Były doradca #MargaretThatcher #NileGardiner w mocnych słowach skrytykował postawę Premiera Donald Tusk oraz jego rządu.
Doradca brytyjskiej Szefowej Rządu wspomniał o bezprawnym skazaniu, a następnie umieszczeniu w więzieniu dwóch posłów, bezprawnym wtargnięciu do mediów publicznych oraz o służalczym podejściu do decydentów brukselskich.
W imieniu byłego Przewodniczącego Rady Europejskiej sprostowanie opublikował obecny Minister Spraw Zagranicznych Radosław Sikorski. Szef #MSW wspomniał jedynie o Mariuszu Kamińskim i Maciej Wąsik. Czemu mąż Anne Applebaum nie wspomniał o bezprawnym wtargnięciu do Telewizji Publicznej czy do Polskiego Radia?
Jeśli chodzi o służalcze podejście do władz UE chyba jestem wstanie zrozumieć Radzia, bowiem nie przystoi szefowi Dyplomacji mówienie o tego typu kwestiach.

426216077_7046895675417448_3565372602398982167_n.jpg?stp=dst-jpg_s960x960&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=Mxz5RqT6Y4oAX-J9Zb7&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfCpuGSmnYnUM6YRRBVWW5ugzJLFrnVJ_qX_FBl6TQ_ghA&oe=65CD8FCF

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

A czy przez ostatnie lata ktokolwiek postawił sprawę w ten sposób co Hołownia? Przecież nie szło usunąć byle ciecia co za Maciarewiczem teczkę nosił.

wszyscy przed wyborami a po 😆   ale za chłowni jest jeszcze większy problem

odsyłam cie do wiadomości Polsatu ok 50 posłów ma stanowiska  

Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał:
Były doradca #MargaretThatcher #NileGardiner w mocnych słowach skrytykował postawę Premiera Donald Tusk oraz jego rządu.
Doradca brytyjskiej Szefowej Rządu wspomniał o bezprawnym skazaniu, a następnie umieszczeniu w więzieniu dwóch posłów, bezprawnym wtargnięciu do mediów publicznych oraz o służalczym podejściu do decydentów brukselskich.

"Ja was toże f*ck you".:lol:

Opublikowano
22 minuty temu, Roman176 napisał:

prezes orlena był 3 dni już go niema afera polska 2050 kłamcy i hipokryci 

14 minut temu, Ulman napisał:

a w tłumaczeniu na polski to o co ci chodzi?

10 minut temu, Roman176 napisał:

przepływ informacji jest u ciebie znakomity gdyby była szczujnia bys wiedział a jakoś tak teraz cicho 

wyborcy lewicy platformy bardzo inteligentni 

Ty już nawet swojego bełkotu nie rozumiesz i nie umiesz wytłumaczyć o co ci chodzi? Napisz chociaż że masz już w obiegu o,5l bo jak jesteś trzeźwy to piorunem wzywaj pogotowie z kaftanikiem.

Opublikowano
12 minut temu, rolnik34 napisał:

MAMY NOWEGO MINISTRA ROLNICTWA I CO ZROBIL GUWNO

dzięki komisarzowi wojciechowskiemu masz mniej ugorowania, trzeba się cieszyć 😄 nigdy tak dobrze nie mieliśmy jak z polskim komisarzem

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał:

Ty już nawet swojego bełkotu nie rozumiesz i nie umiesz wytłumaczyć o co ci chodzi? Napisz chociaż że masz już w obiegu o,5l bo jak jesteś trzeźwy to piorunem wzywaj pogotowie z kaftanikiem.

śmiecisz niepotrzebnie forum udając głupka 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „17:35 f � 63% PANIE PREMIERZE. JA OD PANA NIC NIE WEZMĘ. PAN JEST WIEKSZA K*RWĄ ODE MNIE...”

• Haha 1
Opublikowano

Masz problem z przetłumaczeniem swojego bełkotu? Co chciałeś przez to powiedzieć? 

"prezes orlena był 3 dni już go niema afera polska 2050 kłamcy i hipokryci"

Opublikowano
50 minut temu, Roman176 napisał:

prezes orlena był 3 dni już go niema afera polska 2050 kłamcy i hipokryci 

ile jest melonów odprawy chyba przystąpie do 2050

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v