Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Kto tak popierał ten zielony ład w Brukseli nie, PO I LEWICA I PSL .

I co mnie to?

Jestem przeciw, tak samo jak przeciw sprowadzaniu żywności bez nadzoru i ograniczeń.

Opublikowano (edytowane)

Będą wybory spokojnie , sam się przekonasz ile Lewactwa będzie posłane do Brukseli .

Rolnicy jaki % stanowią wyborczy w krajach co są strajki i w Polsce to samo .

Unia szybko  uchwala za tej kadencji ustawy, będą one ważne w następnych latach .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Aaaaa to się wszystko wyjaśniło. jak Kaczyński trzymał Obajtka, to na bank za jaja.:lol:

ktoś kto pcha się na politycznie zależne posady i jest naturą pasożyta zawsze zza czyichś pleców bo bez jakiegoś protektora jest nikim ... pewnie właśnie dla tego się nie utrzymali bo mendy nie mają jaj

Opublikowano (edytowane)

Jedna już pokazała 90 % Polska chce, wiec czemu nie będą mieli wpływu .

Wiceministra klimatu Urszula Zielińska: "Polska wezwie UE do redukcji o 90 proc. CO2 do 2040 r."

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jacus napisał:

wy na wsi nie widzicie co sie dzieje z klimatem na swiecie ??

A jaki ma na to wpływ że Europa ograniczy swoją produkcję gazów cieplarnianych, jak Chiny, Indie, Ameryka Południowa i USA mają to w 4 literach ?

My będziemy jeździć tymi swoimi pseudoekologicznymi elektrykami, a tym czasem Amerykanin odpali swoje 4 litrowe V8 i pojedzie na zakupy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

wy na wsi nie widzicie co sie dzieje z klimatem na swiecie ??

Teeee, miastowy....😆 

Z klimatem zawsze się coś działo.

Od zlodowaceń po suszę.....taki mamy klimat.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Z klimatem zawsze się coś działo.

Od zlodowaceń po suszę.....taki mamy klimat.

Ototo, mamy i tak chłodniejsze warunki niż kilka stuleci temu, kiedyś w okolicach Czerwińska nad Wisłą normalnie uprawiano winorośl i żadni szamani nie gadali wtedy o jakimś ociepleniu klimatu ;) Obecne warunki klimatyczne by na to nie pozwalały ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v