Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Pytanie skąd Rudy będzie brał kasę na wszystkie wypłaty pracowników budżetówki i pozostały socjal został zwiększony o wiele nowych danin ?.

Kogo trzeba  wydoić ?.

Jak TO skond. 😁

Od tych co na szparagi do Niemca jeżdżą. 🤣😂

Opublikowano

Nie prawda nie zemnie .

Tylko z tych co w Polsce tyrają .

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak PiS dawał 13,14 i 500+ to jakoś się nie zastanawiałeś, piałeś z zachwytu, a teraz ci przeszkadza ?

Nie przeszkadza , tylko nawozy kosztowały 5 tys paliwo było po 8 zł . Teraz potaniało i kasy tyle nie ma .

To skąd będzie brał , kogo doił .

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Michałek szaleje na mównicy, wyciąga brudy PiSu .

Ale ładnie kaczorka wkurwił że ten jak świnia do koryta na mównicę sobie wlazł bez jakiegokolwiek trybu i pytania o zgodę aby parę słów wydukać 😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tak oglądam skrót dzisiejszych wypowiedzi wodza narodu, niech ten człowiek usiądzie w fotelu, ogląda rodeo i głaszcze kota, mózg z dnia na dzień wyparowywuje, im dłużej będzie stał na czele PiSuaru tym gorzej dla tej partii ... Już kiedyś pisałem, mój dziadek też miał tego typu problemy przed śmiercią, szkoda patrzeć na takiego chorego człowieka, trzeba mu spokojnie pozwolić przeżyć ten ostatni odcinek jego życia a nie ciągać go po jakiś obradach Sejmu i protestach ... Może krzyżówki, Sudoku, jakieś inne rozrywki zmuszające mózg do intensywnej pracy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał:

ciekawe dlaczego dopiero teraz? pewnie była to tajemnica wojskowa

Noooo teraz, bo zrobiła się atmosfera ku temu korzystna. A co o tym nakazie mówili adresaci pisma, to ja słyszałem na własne uszy. Inna sprawa że nie wiedzieli jak powiedzieć o tym podwładnym, że o egzekwowaniu nie wspomnę, żeby na debili nie wyszli od razu.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tak oglądam skrót dzisiejszych wypowiedzi wodza narodu, niech ten człowiek usiądzie w fotelu, ogląda rodeo i głaszcze kota, mózg z dnia na dzień wyparowywuje, im dłużej będzie stał na czele PiSuaru tym gorzej dla tej partii ... Już kiedyś pisałem, mój dziadek też miał tego typu problemy przed śmiercią, szkoda patrzeć na takiego chorego człowieka, trzeba mu spokojnie pozwolić przeżyć ten ostatni odcinek jego życia a nie ciągać go po jakiś obradach Sejmu i protestach ... Może krzyżówki, Sudoku, jakieś inne rozrywki zmuszające mózg do intensywnej pracy.

Powinien laczor zawinąć się z tym Hołownia stamtąd i jeszcze kilku z lewicy wziąć i usiąść gdzieś nie na widoku 

Opublikowano

Nawet Jacuś byłby zadowolony, bo można swobodnie wyszczać się w krzakach xD

Ale trza uważać żeby nie skończyć jak tych dwu z reklamy Twixa, tacy chrupiący.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Sie lepiej zapytaj czemu akurat ten Polak został komisarzem?:lanie:

prokurator za gierka, sedzia za jaruzelskiego , za demokracji prezes zsl pardon psl..

a ty sie pytasz dlaczego...

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Swego czasu ruszyłem na eskapadę na dużą Bieszczadzką pętlę i zahaczyłem o rejony szumnie nazwane Polska Beee. Gdzieś tam w Ustrzykach czy innej Wetlinie zacząłem się przedstawiać jako mieszkaniec zachodniej Polski CE.

polska b to nie miejsce zamieszkania to stan umyslu..

ja tam bylem jeszcze za komuny. w pgr-owskich czasach..

ja mowie skad jestem dopiero gdy ktos zapyta. mowie bez zadnego regionalnego akcentu wiec na starcie nie wiadomo 🤣

1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

.

codziennie masz kilka postow takich.

cos ze sprzetem czy glowa ??

Oni na tym "zacofaniu" robią turystyczny biznes ... Jak ktoś chce odpocząć od tego całego pędzącego świata to miejsce idealne. Nawet Jacuś byłby zadowolony, bo można swobodnie wyszczać się w krzakach xD

wyszczac sie w krzakach mozna i w wielkim miescie- mi sie nawet w belinie czy wiedniu udalo 😛

w tamtym roku nie bylem w polanczyku i solinie. 

dawno temu nie bylem w ustrzykach -jednych i drugich,sanoku, poloninach i jeszcze paru innych miejscach.

a ty gdzie byles ??

Opublikowano (edytowane)

@mirro na priv Ci pytanko... zerkniesz?

nic z tego tematu (ani tajemnic wojskowych :D ) a zawodowe rolnicze pierdoły czysto techniczne na temat chłodnictwa; to jak by se kto co pomyślał że my tu se jakieś strategie propagandowe uzgadniamy ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, jacus napisał:

😛

w tamtym roku nie bylem w polanczyku i solinie. 

dawno temu nie bylem w ustrzykach -jednych i drugich,sanoku, poloninach i jeszcze paru innych miejscach.

a ty gdzie byles ??

To co wymieniłeś to ostatnio co dwa lata, do tego jeszcze tzw Góry Słonne, takie słynne zakręty tam są, jako podróżnik na pewno wiesz o co chodzi ;) Tylko ja sam wybieram co danego dnia będę oglądał i gdzie pojadę, a nie gdzie mnie zawiezie autokar śmierdzący kanapkami z kiełbasą ...

Opublikowano

https://www.salon24.pl/newsroom/1356164,klopoty-ministra-sienkiewicza-notariusz-od-przejecia-tvp-z-zarzutami

"Prokurator wydał postanowienie o przedstawieniu zarzutów notariusz, która brała udział w przejęciu mediów publicznych przez nową ekipę - informuje Niezależna.pl. Okazało się, że uchwały w oparciu o które dokonano zmian w zarządach mediów publicznych, nie zostały podjęte w miejscu i czasie w nich wskazanych."

Opublikowano

dla samotnego wilka to dobry wybor.

dla rodziny z dziecmi to co tam dluzej robic. tam wszystko mozna w pare dni obejrzec i zwiedzic..

kapac bym sie nie odwazyl. plaza tez szalu nie robi. raz oplynac jezioro i po co wiecej.kolejke to chyba bardzo niedawno zrobili..

to sie k**wa zblazowanie nazywa. juz nic nie robi wiekszego wrazenia...starej sie marza po swietach klasyczne wlochy -objazdowka , nie wiem czy sie nie skusimy.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

dla samotnego wilka to dobry wybor.

dla rodziny z dziecmi to co tam dluzej robic. tam wszystko mozna w pare dni obejrzec i zwiedzic..

kapac bym sie nie odwazyl. plaza tez szalu nie robi. raz oplynac jezioro i po co wiecej.kolejke to chyba bardzo niedawno zrobili..

My jedziemy tam we 3-4, w dzień się pojeździ, wieczorem ognisko, piwko, jakaś kiełbaska z tego ogniska. Ja akurat rolnik, ale niektórzy z nich pracują w dużych firmach, a to po prostu okazja złapać oddech od tego całego otaczającego świata ... Raczej nie chodzi o to żeby zwiedzać nie wiadomo co czy robić fotki dla lansu na jakiś FB czy Instagramach, po prostu taka chwila dla siebie, na zresetowanie ... Zatrzymać się na jakiejś spokojnej łące, gdzie śpiewają ptaki których u nas nie zobaczysz, mały palnik gazowy, na nim kawiarka i nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Nie dla mnie śmierdząca Wenecja ...

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

To bardziej na Transfogaraskiej w Rumunii, tam to żaden problem spotkać niedźwiedzia :) 

byłem motocyklem 12 lat temu... później do bułgarii promem towarowym na ukraine do odessy i przez ukraine do polski ehhh piekne czasy :D 

Opublikowano

To co wymieniłeś to ostatnio co dwa lata, do tego jeszcze tzw Góry Słonne, takie słynne zakręty tam są, jako podróżnik na pewno wiesz o co chodzi ;) Tylko ja sam wybieram co danego dnia będę oglądał i gdzie pojadę, a nie gdzie mnie zawiezie autokar śmierdzący kanapkami z kiełbasą ...

Milioner kiełbasa mu śmierdzi :D

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Piękne czasy i piękna trasa ;) 

Dzieci odchowam to jeszcze pojezdze , teraz trochę się boję żeby łba nie rozbić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v