Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Solidarność to z każdym pod rękę pójdzie byle coś im sypnęli 

No przecież Lechu z kiszczakiem chodził to mają w swoim DNA 

Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał:

Mam od takich 6ha dzierżawy na gębę powiedziałem im że vdo tej qq mogą złożyć, ciekawe czy mi czynsz umorzą 🤔

Szukam chętnych do płacenia 

IMG_20240226_132058.jpg

Nie umorzą 🤔

Opublikowano
9 minut temu, PAN88 napisał:

@Łolek czy się głową w coś nie uderzyłeś?😀 Zawsze do rzeczy piszesz a tu teraz taka gafa?  Jeszcze powie żebyś dołożył

No akurat by za czynsz było, choć połowę mogli by darować bo na paliwo biorę ja 

Opublikowano
49 minut temu, gregor1284 napisał:

Pytanie 😁

Jeszcze po rączkach będzie całował

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Tylko 7 dni? Ja za takie dożywocie od razu😋

No widzisz. Się ma chody 🤣 

To nie tylko za to. Za całokształt ponoć. Jeszcze kaganiec na tydzień 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Mam od takich 6ha dzierżawy na gębę powiedziałem im że vdo tej qq mogą złożyć, ciekawe czy mi czynsz umorzą 🤔

Szukam chętnych do płacenia 

IMG_20240226_132058.jpg

Jak to chyba tylko do ziarnowki te dopłaty teraz. Ja nie składam. Kawałeczek miałem Niech se wsadzą

2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Tylko 7 dni? Ja za takie dożywocie od razu😋

No widzisz. Się ma chody 🤣 

To nie tylko za to. Za całokształt ponoć. Jeszcze kaganiec na tydzień 

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Ile sobie krzyczą za to? 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ty znów cenzurowany?

Nie mogę się wypowiadać 

Jo. Weź tam na flagę plakietkę dziad daj to się znajdziem. By zrobił jaką połówkę zanim się doczłapiem 

Opublikowano
55 minut temu, 6465 napisał:

To będzie jutro ten najazd na Warszawę, czy już nie? Bo nie wiem o której do roboty wyjeżdżać.

Cale kordony policji od strony Radomia jadą na Wawę.

I cyk mały na cito do szpitala 😔🥴

• Sad 3
Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

Pisałeś, i się zastanawiałem nawet nad tym. Tylko co jeśli naszą rolę przejmą holdingi? Jest kilka takich już, co działają bardziej jak przedsiębiorstwo, z własnym przetwórstwem. Oni rynek szybko by chcieli przejąć.  

Jeszcze raz napiszę, że tu nie idzie o sprzedaż produktów rolnych, tylko o kupowanie wszystkiego, co rolnik w normalnych warunkach kupuje.

Po pierwsze, to holdingi też powinny zachować się jak reszta (chociaż ona też się tak nie zachowa). Po drugie, nawet jeśli się nie zachowają to raczej one same takiego obrotu gospodarczego nie nakręcą, jak całe rolnictwo

Oczywiście jestem świadomy, że to co piszę to jest utopia i moje pobożne życzenia. Ale to jest jedyna skuteczna forma

• Like 3
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Już pisałem, jaką jest rola rolnika w gospodarce i że musi przestać ją wypelniać, żeby mógł się liczyć w rozmowie z władzą. Skuteczny protest polega właśnie na tym. Inaczej to bicie piany. Ale to nie nastąpi niestety. Jak masz możliwość to odszukaj tego posta, o ile pamiętam przy ktorymś większym strajku go napisałem 

Za mało odjechany jesteś abym to pamiętał😂

Hej Ho do pracy be się szło!😒

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

500 z ha, ziemia od 4 do 6z

Dopłaty oddajesz i podatek płacisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v