Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, stempos1980 napisał:

Ładuj na żuka i ogień 😁

Dziś żuk transportuje poważne rzeczy 

24 minuty temu, 6465 napisał:

A nie wiem wyświetliło mi się. Czekamy na ramę i się pomyśli. Wysłać ci kasę i przytargasz do siebie?

On jest jednolity 3m?

Tak jednolity. Coś na wzór tego co mam na przód

Jutro będę u jego żony to zrobię zdjęcie 

IMG20240221163009.jpg

Edytowane przez soltys48
  • Thanks 1
Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

IMG20240221163009.jpg

Czyli wykorzystywany na maxa 😁👍

Opublikowano
1 godzinę temu, brodziak81 napisał:

Na wiatę sam blachę położyłem żadna filozofia tylko obróbki chłopaki pomogli.

IMG_20240221_161507.jpg

Piękna. Kiedyś mi się widziało trochę mniejszą zrobić żeby graty na zewnątrz nie stały. Ale to było kiedyś...

Wiatr chłodny, 6mm deszczu, luty 89mm.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Bester to gość Bizonem na strajk

https://youtu.be/XFT2KFELJ8s?si=xXuJbLw2qwpB44PN

przynajmniej jest okazja i pożytek z  zimowego przepalania

50 minut temu, MonteChristo napisał:

w każdym ciągniku nie miałeś przeglądu?

siuntki od wozu nie odczepia to po co przegląd 

56 minut temu, GRZES1545 napisał:

Raka miał, już w więzieniu zdiagnozowany. 

to tym bardziej się  nie opłacało trzymać żeby nie zszedł w celi 

przynajmniej wiadomo do czego doprowadza wyrok za niewinność 

człowiek nawet zachoruje żeby wrócić na wolność ...

...żywym lub martwym 

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Tylko problem z rejestracją może być 🤔

trzeba papierów od PO wypadkowego na części szukać

Opublikowano
21 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Piękna. Kiedyś mi się widziało trochę mniejszą zrobić żeby graty na zewnątrz nie stały. Ale to było kiedyś...

Wtedy to jeszcze chyba myślałeś i o kobicie nawet.

Opublikowano
42 minuty temu, soltys48 napisał:

IMG20240221163009.jpg

No co ty na pakę już się nie zmieściły? 

Jak będziesz to weź miarę i go zmierz jak szeroki i średnica pierścieni. 

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Na pewno pod naporem takich protestów by coś zrobili, ci to mają na razie gdzieś.

Mają ,jeszcze co nie którzy piszą tu jakieś PO w wyrazach jakby to było śmieszne czy jakie w obecnej sytuacji jak ci oblewają nas ciepłym moczem.

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

No co ty na pakę już się nie zmieściły? 

Jak będziesz to weź miarę i go zmierz jak szeroki i średnica pierścieni. 

Dostałeś co było na pace

Pierścienie 42

Opublikowano (edytowane)

xD  Ludzie!!!! nie tą granicę blokujecie!!!! trzeba się przenieść na inną, to tylko przejeżdża, a zawraca na innej,    🙆‍♂️    xD punkt widzenia zależy jednak od punktu siedzenia.   :P

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/34192-michal-kolodziejczak-nie-potwierdzily-sie-doniesienia-ze-mimo-embarga-ukrainskie-zboze-pozostaje-w-polsce

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Desperado napisał:

Na pewno pod naporem takich protestów by coś zrobili, ci to mają na razie gdzieś.

Taa, dali by 500zł do ha które by przygasiło sytuację na pół roku, a za pół roku znowu problem ...

I jeszcze ten ich komisarz dumny z Zielonego Ładu xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano

Grzesiu, nie działa link.

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Taa, dali by 500zł do ha które by przygasiło sytuację na pół roku, a za pół roku znowu problem ...

Raczej by zablokowali granicę.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał:

Raczej by zablokowali granicę.

Napewno ... Przez rok nie potrafili tego zrobić ... Już nie pamiętasz jak przez kilka miesięcy Kowalczyk mówił że on granicy zamknąć nie może ?? Starość nie radość, pamięć ulatuje ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v