Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zle sie dzieje na forum gdy tik-tok panuje....chyba wiosny nie widac..

cieplo,slonce nawet na chwile wyszlo,nawet nie pada..

13 godzin temu, Qwazi napisał:

Jacuś, na podstawie tego, że wstawiałeś taki film w takim czasie, twierdzę, że jesteś nienormalny... przywołam tu wpisy kolegów i Twoje własne odnośnie tej Twojej Polski A...jeśli ona taka, to pies ją j...ł...

nawet taki przyglup powinien widziec ze to bylo do konkretnego posta odniesienie. ..

wsioku gdyby nie polska a  to nawet af bys nie mial..

13 godzin temu, Leszy napisał:

Szwagierka jak poszła do lekarza, bo nie ma siły, nie wysypia się i rano jej ciężko wstać, to powiedział, że depresje ma, i do psychologa a nie na ciało się leczyć :D 

bedziesz z lekarzem dyskutowal ?? z profesorami was cos dyskusja nie wychodzila.

13 godzin temu, Desperado napisał:

Ja ci gwarantuje że jak odbędzie się konkurs na najbardziej niezrównoważoną osobę na tym forum i będzie dwóch kandydatów ja i ty, nagroda nowy JD, to zgadnij kto wygra jednogłośnie? :P dlatego jednogłośnie, bo ja nawet zagłosuję na ciebie.    xD ty uważasz tu wszystkich za durniów, a wszyscy myślą tak o tobie, to zgadnij kto ma rację? większość czy jeden? trudno ci to pojąć, ale może nie jest aż tak źle z tobą i w końcu to wykoncypujesz.  :P

taki jd z brudera ?? po piwnicy bedziesz sobie mogl pojezdzci -gdy cie kolejny kryzys psychiczny dotknie i zmienisz konto..

wiekszosc ludzi jest durniami -tu masz racje..przyklad mocznika to pokazal 😂

12 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Trochę racji ma. Rozumiem, że z jednego chowałeś się przed Meg, z drugiego bajerowałeś stare panny metodą na wnuczka, ale po co reszta kont, skoro moderatorzy cię nie gnębili

a leki nie dzialaly..

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Panowie tatuśkowie i panie mamuśki Patrzcie 

https://vm.tiktok.com/ZGeBtcSh5/

a co wy na wsi mozecie dac kobietom ?? naogladaja sie tik-tokow,instagramow, fb , wakacji na majorce a wy jej o krowach i zbpzu....

wez -zone kochanke,kolezanke na wczasy, wyjazd, do spa, basen , saune , do restauracji,kawiarni, nawet do zoo, w gory,nad morze, . pojedz za granice czy nawet  w polske .

wtedy nie bedziesz na seks narzekal..

9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

....no i sezon się zaczyna...

IMG_20240212_131425.jpg

a to sie skonczyl kiedys ?/ jak widzialem tych zglovo to mi ich zal bylo choc to dawcy organow sa  😂

8 godzin temu, Qwazi napisał:

Przecież ten facet popełnia przestępstwo. I to z mównicy sejmowej. Gdzie jest reakcja 🤔

nawet czlowiek tak inteligentny jak ty widzac w lawach poselskich niejakiego jakiego ,powinien wiedziec ze to dawno temu bylo ??

gdzie byla wasz zero i prokuratura ?? 

jaki -jeszcze niedawno byl w watykanie wiek inicjacji sekualnej ??

3 godziny temu, Migotka napisał:

Sprzedałam dzisiaj jedna 🐄 a Was co dziś poza tym że wspominacie lata młodości 😛

kurna za 2 dni kolejne urodziny..

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

@Rolnik1973 

Ten by nadawał się przeciwstawnie do tego z zapiecka twojego...

https://vm.tiktok.com/ZGeB7E3ss/

to dwie strony tego samego medalu..

16 minut temu, Migotka napisał:

Bardzo mi miło 😉 to już poznałam kilka imion ;)

a moje juz poznalas ??

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

A weź spadaj se do wulkanu. Dla mnie ty dziadem jesteś 🤷

Jesteś podejrzany. Mimo wszystko to

2 minuty temu, jacus napisał:

zle sie dzieje na forum gdy tik-tok panuje....chyba wiosny nie widac..

cieplo,slonce nawet na chwile wyszlo,nawet nie pada..

nawet taki przyglup powinien widziec ze to bylo do konkretnego posta odniesienie. ..

wsioku gdyby nie polska a  to nawet af bys nie mial..

bedziesz z lekarzem dyskutowal ?? z profesorami was cos dyskusja nie wychodzila.

taki jd z brudera ?? po piwnicy bedziesz sobie mogl pojezdzci -gdy cie kolejny kryzys psychiczny dotknie i zmienisz konto..

a leki nie dzialaly..

a co wy na wsi mozecie dac kobietom ?? naogladaja sie tik-tokow,instagramow, fb , wakacji na majorce a wy jej o krowach i zbpzu....

wez -zone kochanke,kolezanke na wczasy, wyjazd, do spa, basen , saune , do restauracji,kawiarni, nawet do zoo, w gory,nad morze, . pojedz za granice czy nawet  w polske .

wtedy nie bedziesz na seks narzekal..

a to sie skonczyl kiedys ?/ jak widzialem tych zglovo to mi ich zal bylo choc to dawcy organow sa  😂

nawet czlowiek tak inteligentny jak ty widzac w lawach poselskich niejakiego jakiego ,powinien wiedziec ze to dawno temu bylo ??

gdzie byla wasz zero i prokuratura ?? 

jaki -jeszcze niedawno byl w watykanie wiek inicjacji sekualnej ??

kurna za 2 dni kolejne urodziny..

to dwie strony tego samego medalu..

a moje juz poznalas ??

A świeżo po jestem, nie ma na co narzekać 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał:

A nie pamiętam już... @Kowalsky30 możesz przypomnieć ten drobniutki szczegół 🤔

O drugim pisał

Co więcej... Nie wiem jak ten człowiek ma na imię i mało mnie to interesuje, bo to i tak o niczym nie świadczy. Ot zwykły przypadek😂

IMG_20240212_224750.jpg

5 minut temu, jacus napisał:

leki nie dzialaly.

Skoro kobiety nie pomogą z ciastem to ostatnia nadzieja w tobie😂

5 minut temu, jacus napisał:

leki nie dzialaly.

Skoro kobiety nie pomogą z ciastem to ostatnia nadzieja w tobie😂

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, GRZES1545 napisał:

W jakim celu? Weź wytłumacz...po co im to na ich terenie i jak to ich wyjdzie cenowo jak transport doliczą ? 

ot choćby do taniego tuczu trzody chlewnej zamiast lub razem z odpadami ze spożywki  ,transport kolejowy drogo by nie wyszedł pewnie jak tirowski

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał:

cieplo,slonce nawet na chwile wyszlo,nawet nie pada..aki jd z brudera ?? po piwnicy bedziesz sobie mogl pojezdzci -gdy cie kolejny kryzys psychiczny dotknie i zmienisz konto..

Chłopczyku, dla mnie i nie tylko na forum, to taki jak ty, to jesteś wiesz kto, detal procent, mówi ci to coś? :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, jacus napisał:

Lekarze nieomylni? Wierz mi, że nie. 

Edytowane przez Leszy
  • Like 2
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

Na drugie mam tak że pasowało z tym że w nowy rok pisalem że mi nikt życzeń nie złożył czy coś w ten deseń. Sylwkowi to naskladali. Szymon judaszu 

Wszystkie imiona męskie dobrze brzmią, nawet Judasz, poza jednym. A na pewno nie nosisz tego imienia

nawet taki przyglup

nawet czlowiek tak inteligentny jak ty

Byłbyś łaskaw się zdecydować...

7 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

O drugim pisał

Co więcej... Nie wiem jak ten człowiek ma na imię i mało mnie to interesuje, bo to i tak o niczym nie świadczy. Ot zwykły przypadek😂

Dzięki. Marcin spod Bełchatowa zwracał się do Miecia Grzegorz...

Dzień dobry...ciemno jeszcze...nie chce mi się...

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

🙋‍♂️

..ale miałem fajny sen...😊

Rysiek ci Fynda kupił w ramach przeprosin?😱😁

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Migotka napisał:

Bardzo mi miło 😉 to już poznałam kilka imion ;)

Mów mi Ty😉 znaczy Marek 🤝

Siemanko 🙋‍♂️

4 na termometrze lekko powiewa, bez opadów 

Co tutaj się dzieje bo nie czytałam wieczorem 

@Qwaziopowiadaj

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
14 minut temu, Uziu92 napisał:

Już szafunio augustowskiej ciężarówki wczoraj się tłumaczył przed 120stoma wkuwionymi lokalnymi rolnikami. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v