Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

pan mer Kijowa stwierdził że protestujący polscy rolnicy to pro rosyjscy prowokatorzy. Także od dziś proszę się do mnie zwracać per pro rosyjski prowokatorze 😂

Pronar był nie bez powodu 🤣

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

Tak PiS rządził, pewne w niemczech , francki czy holendii też, prawda ?

W Niemczech zaczęli strajkować przeciwko zabraniu im dopłat do paliwa. We Francji strajkują przeciw wszystkim nawet transport owoców z Hiszpanii rozwalili.

20 minut temu, slawek74 napisał:

hubciu a ty mordo nie w pracy 🤔 weź się a robotę bo zaraz szef przyjdzie... 🙋‍♂️

Spokojnie damy rady wszystko się zrobi jak trzeba.

20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Lepiej późno niż wcale. 

Dopiero co gadałeś że przystosować się trzeba.

To się dostosuj i żrej to..

Zamydlono oczy datkami, obietnicami.

Przeciętnego rolnika nie obchodzi kto u władzy.

Po prostu miarka się przebrała.

Sam se żryj jak masz ochotę Teraz też zamydlą oczy tym samym. Unia wycofa ekoschematy rząd rzuci jakieś dodatki do paliwa większe nawozów czy zboża i gitara będzie do następnego razu.

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Zyskałem tu wielu przyjaciół np.

Myślę, że nadużywasz tego słowa znaczenia, ale mogę się mylić

20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Wiedzy też sporo.

Jakoś nie widuję cię w tematach, których tę wiedzę można by nabyć😁

22 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A ty po co piszesz?

Najpierw była pasja związana z rolnictwem, która przerodziła się w uzależnienie i nie jestem z tego faktu wielce zadowolony😖 ale jak znajdę tu przyjaciółkę ogólny bilans wyjdzie na plus😗

5 minut temu, gregor1284 napisał:

No ja też bym pilnował gdybym miał 

Ty kolego myślisz coś zrobić ze swoim uzależnieniem?

Opublikowano
55 minut temu, Strongman napisał:

A potem bydło może fiknąć ,jad kiełbasiany może się wytworzyć.

Wysuszone na wiór były, więc raczej nie. Taka mączka mięsno kostna. 🙃😉

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Płatków nie jem ale tez nigdy nie byłem za swobodnym przypływem czego kolwiek z UA. Nawet jak za pisu jechało przez nikogo nie zatrzymywane. Ale fajnie, że się rolnicy teraz obudzili zamiast rok temu. Tak samo z ekoschematami i ugorowaniem. To już od dawana było znane a tu teraz strajki nagle. NO ale wtedy pis rządził nie wypadało.

Rok temu też były protesty , i też blokady na granicy. Nie wiem kto tu śpi i skończ powielać te brednie .

Opublikowano
20 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jakoś nie widuję cię w tematach, których tę wiedzę można by nabyć

Wszędzie można 

38 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ju rozładowana i schowana. 

Na drugi raz dokumentuj i pokazywuj.

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Wszędzie można 

Na drugi raz dokumentuj i pokazywuj.

Zauważyłeś że ostatnio to nawet nie ma kogo za coś pochwalić? Radek przystopował z inwestycjami, Rysiek drzewa nie xhce pokazywać. Ehhh

Opublikowano (edytowane)

Zrozumieli, że pieniążki lubią ciszę 😉

Zresztą głupio się chwalić inwestycjami jak trzeba protestować ;) 

Edytowane przez Leszy
  • Like 2
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Teraz to z nudów.

Siedzę w aucie na parkingu i czekam..

A ogólnie to wynikło z tego pisania całkiem sporo.

no ja tylko od 12 do 15... w aucie siedziałem 🤦 za tydzień powtórka...

Rolnik1973 napisał:

drewna z ogrodzeniem naciąłem

co to znaczy 🤔

gregor1284 napisał:

No ja też bym pilnował gdybym miał 

ja nawet nie marzę....

stał kiedyś na przeciwko do sprzedania jak go oglądali to to się wiele dowiedziałem...🙆‍♂️🤦🙋‍♂️

Leszy napisał:

Zrozumieli, że pieniążki lubią ciszę 😉

Zresztą głupio się chwalić inwestycjami jak trzeba protestować ;) 

👍🤭😁

Opublikowano
34 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Rok temu też były protesty , i też blokady na granicy. Nie wiem kto tu śpi i skończ powielać te brednie .

Może i jakieś były ale jak oszukana wieś jajkami w Kowalczyka rzucała to wielu tu nie zadowolonych było. Nie było protestów na taką skalę i o ile przeszkadzać zaczynał pomału import z UA> to o zielonym ładzie nikt nie wspominał choć wszyscy wiedzieli jak będzie działał i dopłaty wypełniali.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Kurna też bym tak chciał. Wstajesz rano a tu naprzeciwko passat na Ciebie zerka, nawet wcześniej bym wstawał żeby dłużej na niego patrzeć 

a nie on na 8 do pracy przyjeżdżał do 16 max

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v