Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jeśli, gdyby, ...

Sam rusz tyłek...

Jeśli nawet nic to nie da, nie będę miał do siebie pretensij że nie próbowałem czegos zrobić by to zmienić.

Czym nas więcej, tym bardziej będą się liczyć z naszym zdaniem.

Szkoda że na strajku nie byłeś. Też byś się najadł...

IMG_20240209_121152.jpg

IMG_20240209_132643.jpg

Następny protest spędzam z wami 🙋‍♂️, z pustą ręką nie przyjadę 🫡

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

latem na zewnątrz mogą stać...

Nie będą całkowicie na zewnątrz ale i nie w budynku. I tak tylko na lato. W zimie nie ma perlic, kaczek, gęsi, indyków to miejsca dosyć. W lecie najgorzej a telefony się urywają z zamówieniami, że dziś już musiałem wpisywać na jesień bo na wiosnę komplet.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Następny protest spędzam z wami 🙋‍♂️, z pustą ręką nie przyjadę 🫡

Dobry pomysł.

@GRZES1545 Znaczy przyjazd.

Żarcia to aż za dużo było.

W wedzarce swojskie było. Kaszanka na przodzie 

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
26 minut temu, Uziu92 napisał:

jak wracaliśmy to dziadek na oko 80-85 lat o kulach i z flagą sam zablokował przejście dla pieszych i ciężarówki, spacerował w tę i nazad 💪

Dobry bimberek i kiełbacha mu się należy za wytrwałość i chęci 👍💪

Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Prosty przekaz ,ciapalo i nie uchwycony napis na aucie 

👏👏👏👏👏👏💪

Screenshot_2024-02-09-13-36-32-71.jpg

Było napisane POLSKIE ROLNICTWO ,widzę że ktoś jest z mojej okolicy

Opublikowano
10 minut temu, GRZES1545 napisał:

Jutro jadę oglądać,  trzeba coś wybrać na walentynki wreszcie . Ale już mnie to wkurza bo co się spodoba to w realu każdy coś ma nie tak , ja chyba za marudny albo zbyy wymagajacy🤦‍♂️ale kiedyś łatwiej było coś w fajnym stanie znaleźć. 

3 letnia Corolla 7000km koło Skórca

Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał:

Różne, kia Sportage, hyundai ix35, mokka, ale jutro kuga do oglądania będzie, chwilę widziałem ja już ale czasu nie było popatrzeć dobrze lecz nangen moment stan był najlepszy z tych co widziałem. 

Jutro kuga 2.0 diesel 

Pierwszej generacji?

Opublikowano
radekz200 napisał:

18 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jeśli, gdyby, ...

Sam rusz tyłek...

Jeśli nawet nic to nie da, nie będę miał do siebie pretensij że nie próbowałem czegos zrobić by to zmienić.

Czym nas więcej, tym bardziej będą się liczyć z naszym zdaniem.

Szkoda że na strajku nie byłeś. Też byś się najadł...

kto stawiał?

możeszi tY ... czy to ważne...

co jeden to lepszy i ,,piepszą,, bez sensu

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Jutro jadę oglądać,  trzeba coś wybrać na walentynki wreszcie . Ale już mnie to wkurza bo co się spodoba to w realu każdy coś ma nie tak , ja chyba za marudny albo zbyy wymagajacy🤦‍♂️ale kiedyś łatwiej było coś w fajnym stanie znaleźć. 

Dali mi teraz Sportage z 2016r. do jazdy, ale to wielkie w środku, dla mnie aż za duże

Względem quashqaia dużo więcej miejsca w środku 

A jakby co to koło Sochaczewa stoi czarna Kuga drugiej generacji, jakby co to mogę podjechać i obejrzeć, jakbyś był zainteresowany 

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Prosty przekaz ,ciapalo i nie uchwycony napis na aucie 

👏👏👏👏👏👏💪

Screenshot_2024-02-09-13-36-32-71.jpg

Mam prościejszy

20240209_112741.jpg

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Przed chwilą mądrze, sensownie i zgodnie z prawdą przedstawiono w Polsacie informacje o protestach i czego rolnicy oczekują.

Ludzie z miasta lepiej zrozumieć potrafią rolników.

Tu na af rolnik rolnikowi najchętniej by nogę podstawł.

A poco, a naco... Takie pytania to przedszkolak może zadawać, a nie Polski Rolnik.

Dlatego babki z kgw dołączają i w środę tłumaczenie miastowym o co chodzi

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dali mi teraz Sportage z 2016r. do jazdy, ale to wielkie w środku, dla mnie aż za duże

Względem quashqaia dużo więcej miejsca w środku 

A jakby co to koło Sochaczewa stoi czarna Kuga drugiej generacji, jakby co to mogę podjechać i obejrzeć, jakbyś był zainteresowany 

Tak, quashqai odpadł bo troszkę za mało tego miejsca miał, wzgledem konkurencji .  Chociaż za 40 jest całkiem fajny w Wilchcie. Dzięki, zobaczę co tam jest i odezwę się jak coś.  🙂

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Ale powiedz tak. Czy nie lepiej było by gdyby te strajki były jak tylko zaczęli coś wspominać o zielonym ładzie? 

Nie znasz naszego narodu? Olewcze podejście a jak się koło d*py pali to jednak mają czas i chęć się przeciwstawiać. Tak było jest i będzie 

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, superfarmer02 napisał:

Pierwsze postulaty mi się nie podobały. Teraz jest to w miarę ujednolicone i sensowne. Napewno wpływ ma to co się dzieje na zachodzie i jest większa motywacja bo cała Europa strajkuje. Trzeba mieć nadzieję że inne branże nie koniecznie związane z rolnictwem dołącza. Jeśli na zachodzi będą dalej robić co robią i u nas chłopy nie nie zniechęcą jak będzie można w pole wjechać to jest duża szansa że to coś da. Za późno się dowiedziałem że niedaleko był strajk bo bym się przejechał posłuchać co inni mówią. I przede wszystkim tak jak Mariusz mówił trzeba się trzymać razem żeby nie było takich sytuacji jak Karol pisał i bez tych politycznych mord bo oni ciągną tylko dla siebie. Jak gdzieś się będzie pojawiał następca Kołodziejczyka to gonić dziada (z wyjątkiem mietka🤭)

Myślisz🤔

Toś mnie porównał...

Chcesz jak Walencik? 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v