Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Dokładnie. Chyba platfusy mają do niego największy żal za Lotos bo odpadło za***iste koryto - prezes, dyrektorzy, rady nadzorcze. Ciekawe czy ktoś policzył ile milionów to miesięcznie kosztowało.

Jak się rozpędzili by bardziej to by się jeszcze okazało, że Orlen przejąłby wszystkie spółki skarbu państwa. Jednak czym firma większa tym centralnie ciężej zarządzać. Firmy prywatne mają rady nadzorcze w firmach córkach. Ja nie mówię, że ta fuzja była jakaś zła czy niepotrzebna. Tylko trochę dziwna, i pospiesznie robiona. Promująca zarząd Orlenu kosztem innej firmy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Rok temu i dziś

Screenshot_20240208_123044_com.android.gallery3d.jpg

IMG_20240208_123108.jpg

susza będzie

Opublikowano
23 minuty temu, pedro2 napisał:

Czyli cudowne ozdrowienie nastąpiło na dzień przed protestem. 

Przypadek?

Nie sądzę. 

Dar od Bozi żebyś miał siły walczyć. 

Nie ma wymówki 

Chłopie ja narazie to tylko wstaje żeby krowy wydoić nie w głowie mi nic więcej 😛

Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Chłopie ja narazie to tylko wstaje żeby krowy wydoić nie w głowie mi nic więcej 😛

Covid?

Opublikowano
14 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Baju, baju...😆 

14 godzin temu, MonteChristo napisał:

Mam kumpla był taki co to nie on fifa rafa poznał dziewczynę po 8 miesiącach się ożenił i tyle kontaktu z nim a mam info, że ma zakaz kontaktowania się, a w markecie jak kogoś ze znajomych spotka i jest z nią to się ucieka 😂

taaa..kumpla...

14 godzin temu, Qwazi napisał:

Czemu się zwracasz "zboku" do hrabiego🤔...

kto tym hrabia jest ??  elita to jest bardziej zboczona niz wy chlopcy ze wsi

5 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

P0laki prawie wszędzie P0azotować P0la P0zwolili

Screenshot_20240208_071448_com.opera.browser.jpg

w krakowie mozna siac ..

4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

3 kromki chleba pokonane, pączków 0 i tak się utrzyma do końca dnia. 

0 stopni, gdzieniegdzie jakiś śnieg leży. Ale nie wieje o dziwo.

skad snieg ?? w nocy spadl ?? u  mnie ani sladu.

4 godziny temu, Agrest napisał:

Przecież mają program - ***** ***- i gawiedzi to wystarczy. Wstaje taki rano, słyszy w mediach osiem gwiazdek i ma zrobiony dzień. A że anschluss Polski się dokonuje, to uj.

***** *** , a reformy zrobi nam Berlin i Bruksela

oczywiscie ze wystarczy-dla wyborcow pis wystarczy pare zlotych jalmuzny..

4 godziny temu, Uziu92 napisał:

a kto na niego głosował ? małolaty co nie pamiętają jak było, bo nikt normalny, kto ma choć kapkę rozumu głosu by na nich nie oddał mając w pamięci to co było.

sprawdz kto glosowal na pis..64% wyksztalcenie podstawowe.

a ty na kogo glosowales ? na granatnik,na respiratory, maseczki ?? na szpitale covidowe ? na milionerow  z kurwizji ?? zamkniete lasy i cmentarze ?? na oddanie lotosu za darmo ?? na zmarnowane milairdy na tarcze covidowe ??

na setki miliardow zadluzenia ???

kazdy kto ma kapke rozumu i to pamieta by na nich glosu nie oddal .

ciebie brak rozumu czy pamieci ??

4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Ja rozumie że można odsunąć pis od władzy

Ale jak można było zagłosować wiedząc że Tusk będzie premierem

Tego nie P0jmuje

bo jestes ciemnym chlopem ze wsi zabitej dechami 🤣

dlaczego mlodzi,wyksztalcenie,z miast gloswali na koalicje ??  potrafisz sobie to wytlumaczyc ??

po to zeby tacy jak ty nie mowoli im jak maja zyc..

4 godziny temu, Uziu92 napisał:

PO kizeryt jadę a do niego zwrotu raczej nie będzie, PO za tym powinni się zająć gościem co nawóz sprzedaje a paragonów i faktury nie wydaje.

taki prawy i sprawiedliwy a bierzesz udzial w przestepstwie jesli nie zbrodni vat-owskiej..

zglosile to do us ??

4 godziny temu, tracker napisał:

Mnie najbardziej dziwi jak można być rolnikiem i głosować na Donalda lub na lewactwo, którzy maja głęboko gdzieś rolnictwo, a wręcz nim gardzą i niszczą. Kaczor jak jest taki jest, ale z 5 się wycofano, a Puda po pewnym czasie poleciał ze stanowiska, u Donalda wahania nie będzie bo najważniejszy jest interes niemiecki. Kołodziejczak to krzykacz  i nic więcej, jak tylko się trafiło korytko to odrazu się na nie rzucił.

ty przeciez nie jestes rolnikiem..

a tego zdjecia to nie powiniens sobie zrobic pod ursusem ?? czemu pod niemieckim ciagnikiem ?? reklamujesz niemieckie fabryki ??

3 godziny temu, Leszy napisał:

Nie znam nikogo z rolników kto by głosował na lewicę albo partię Donalda. Jednak głosowanie na PiS też było strzałem w kolano, bo ta partia straciła władze, a zawiązała się koalicja miejska. Brak politycznego pragmatyzmu wychodzi nam bokiem.  

nie masz rodziny, dzieci w miescie ?? ic zapytaj czemu glosowali przeciwko ciemnocie ..

3 godziny temu, malaczarna napisał:

Dziś idą w cycki puste kalorie

IMG_20240208_091307.jpg

a moja stara sie odchudza  i nie bedzie jadla..

3 godziny temu, Qwazi napisał:

To jak inaczej, niż poprzez wynik finansowy, oceniać działalność firmy?

to jak wygladalo twoje gospodarstwo w 22 a jak w 23 ?? zwolnisz prezesa za wyniki z 23 ??

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Udała się...na zakupy...oczywiście uprzednio zajrzała do... mojego portfela 🤦alem...przygotowany był na to😉🤭...

ja swojej dalem tylko na zakup 2 paczkow a i tak rezty nie oddala.

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

nie masz rodziny, dzieci w miescie ?? ic zapytaj czemu glosowali przeciwko ciemnocie ..

Sam przeciw temu zagłosowałem,  ale nie na Tuska konkretnie, ani na lewicę. Na tych to bym nigdy nie zagłosował. 

Opublikowano
13 minut temu, jahooo napisał:

może krowid

U mnie bydło coś takiego miało. 

17 minut temu, MonteChristo napisał:

Jest tylko jedno wyjście zaszczepić się 😁

Kolibin może 😜 ?? 

Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Sam przeciw temu zagłosowałem,  ale nie na Tuska konkretnie, ani na lewicę. Na tych to bym nigdy nie zagłosował. 

Czyżby płaczek  lub tygrysek.?

Kurde ile ze można  na zaplanowane badanie czekać? Niby o 11:30 powinnem wejść na rezonans magnetyczny  a tu jeszcze  w  kolejce  czekam

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

ja tez na lewice bym nigdy nie zaglosowal..

8 minut temu, Pigmei napisał:

Yyyyy wiedzieliśmy żeś sknera ale do takiego stopnia? 

ona pracuje,zarabia,  my wydatkami dzielimy sie przewaznie proporcjonanie do zarobkow czyli ja wiecej place.

3 minuty temu, PAN88 napisał:

Kurde ile ze można  na zaplanowane badanie czekać? Niby o 11:30 powinnem wejść na rezonans magnetyczny  a tu jeszcze  w  kolejce  czekam

tylko tyle ?? to krotko. 

kurna -bylem po l-4 w przychodni. jakies obce babska sie strzepia-jedna ma  na druga -jak ja- druga na 2:30 jak inny chory.. nic do nich nie dociera tylko wchodza bo maja termin..... mowie jednej niech wchodzi -mi sie nie spieszy.. a wuj posiedze. szybko w miare idzie . 

mowie do jednej niech wejdzie do pani doktor j..za mnie a ona ze ma do innej wizyte ,druga to samo i sie zmyly ,,znowu cisza i spokoj w poczekalani..

Opublikowano
33 minuty temu, MonteChristo napisał:

Jest tylko jedno wyjście zaszczepić się 😁

Eutanazja 

32 minuty temu, jacus napisał:

taaa..kumpla...

w krakowie mozna siac ..

skad snieg ?? w nocy spadl ?? u  mnie ani sladu.

oczywiscie ze wystarczy-dla wyborcow pis wystarczy pare zlotych jalmuzny..

sprawdz kto glosowal na pis..64% wyksztalcenie podstawowe.

a ty na kogo glosowales ? na granatnik,na respiratory, maseczki ?? na szpitale covidowe ? na milionerow  z kurwizji ?? zamkniete lasy i cmentarze ?? na oddanie lotosu za darmo ?? na zmarnowane milairdy na tarcze covidowe ??

na setki miliardow zadluzenia ???

kazdy kto ma kapke rozumu i to pamieta by na nich glosu nie oddal .

ciebie brak rozumu czy pamieci ??

bo jestes ciemnym chlopem ze wsi zabitej dechami 🤣

dlaczego mlodzi,wyksztalcenie,z miast gloswali na koalicje ??  potrafisz sobie to wytlumaczyc ??

po to zeby tacy jak ty nie mowoli im jak maja zyc..

taki prawy i sprawiedliwy a bierzesz udzial w przestepstwie jesli nie zbrodni vat-owskiej..

zglosile to do us ??

ty przeciez nie jestes rolnikiem..

a tego zdjecia to nie powiniens sobie zrobic pod ursusem ?? czemu pod niemieckim ciagnikiem ?? reklamujesz niemieckie fabryki ??

a moja stara sie odchudza  i nie bedzie jadla..

to jak wygladalo twoje gospodarstwo w 22 a jak w 23 ?? zwolnisz prezesa za wyniki z 23 ??

ja swojej dalem tylko na zakup 2 paczkow a i tak rezty nie oddala.

Człowiek wykształcony nie równa się człowiekowi inteligentnemu 

• Like 6
Opublikowano
26 minut temu, PAN88 napisał:

A nie można było poprosić? Bym coś załatwili 

Opublikowano
42 minuty temu, jacus napisał:

Ano spójrz se na nick kolegi...i formę w avatarze🤷...

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Mieciu ostatnie zdanie popieram w 101%

Dziękuję za poparcie 

Nie jest dobrze już w branży mleczarskiej, największy bamber z wiochy zapozyczyl się u największych dziadów 

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v