Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Qwazi napisał:

Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że to jest polska mentalność. Spójrz np na czechów. Tam patriotyzm i wspólna sprawa mają zupełnie inny wymiar

Co się za głowę złapałeś. Taka prawda. Regułą jest to, co @Leszy napisał. Portfela nie oddasz🤷...

Na szczęście że mam w swoim otoczeniu trochę prawdziwych kurpiów

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Niektóre się nie dają 

Raczej próbują. Finalnie jest jak jest

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Wiem

Zbyszek chyba nie ma przy swoim. Jemu by się nadaly

metale musiałby wycinać...

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

No to niech walczą, żeby ich nie zakrzyczano. Zanim te walkę wygrają duuuuużo wody w rzekach upłynie. O ile wogóle wygrają 

3 minuty temu, slawek74 napisał:

metale musiałby wycinać...

Chyba nie 

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Co nie mam?

Dokładki do tylnych błotników w zetorze 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Raczej próbują. Finalnie jest jak jest

Zbyszek chyba nie ma przy swoim. Jemu by się nadaly

Różnie to może być później odbierane. Jeśli odrzuci ktoś wyciągnięta do niego dlon to mogę być później postrzegany jako złodziej. Tak to w naszym kraju jest 

Opublikowano
25 minut temu, slawek74 napisał:

🤷‍♂️🤭

dziczyzna będzie 🤔

Niestety nie

19 minut temu, superfarmer02 napisał:

Zaopatrzył się na jakąś łanie i w słup yebną? 

Trochę mu dopomogłem w przeniesieniu się na piwo do Abrahama 

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Miejsce wygląda jakby samobójstwo popełnił 

Można tak powiedzieć, rzucił się pod samochód 

20240206_081514.JPG

• Sad 1
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Niestety nie

20240206_081514.JPG

Podjechać z nożami? 

11 minut temu, Qwazi napisał:

Spójrz wyżej. Krzysiu ma

Nie moje ale wiem kto ma i chętnie sprzeda. Nowe za pół ceny 

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Niestety nie

20240206_081514.JPG

A w aucie jakie straty? 

Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

No to niech walczą, żeby ich nie zakrzyczano. Zanim te walkę wygrają duuuuużo wody w rzekach upłynie. O ile wogóle wygrają 

Chyba nie 

Dokładki do tylnych błotników w zetorze 

Widzisz, czasem nawet ktoś powie, że mam rację... Bo z tą walką to jest tak - trzeba mieć o co i dla kogo.

Nie pada, aż dziw ale to dobrze... Na sobotę przygotowania trzeba będzie porobić.

Opublikowano
48 minut temu, Qwazi napisał:

Wjechać to i teraz możesz, tylko czy...wyjedziesz🤔🤷...

sa takie miejsc ze pojdziesz po blocie jak dziki-pod spodem podeszwa z ilu taka ze nie przemoknie,temu woda stoi..

29 minut temu, gregor1284 napisał:

a one podobno gorsze niz krakowiaki..

Opublikowano
35 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Kuzynka ostatnio w lesie znalazła truchło jelenia i to takiego z medalowym porożem, na oko warte około 3 tys.

Mego dawnego przyjaciela ojciec z kumplem znaleźli postrzelonego jelenia to później mało się nie pobili o poroże 🤣

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

sa takie miejsc ze pojdziesz po blocie jak dziki-pod spodem podeszwa z ilu taka ze nie przemoknie,temu woda stoi..

a one podobno gorsze niz krakowiaki..

A to zależy. Jak zdobędziesz ich zaufanie to nieba ci przychylą, ale jak zawiedziesz? Uuuu

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Kupa kasy jakby nie patrzeć. Tyle że jest to chyba karalne.

Do pewnego momentu wszystko jest legalne 

Opublikowano
19 minut temu, superfarmer02 napisał:

Podjechać z nożami?

Nie wiem czy z milicjantami nie będziesz musiał się o niego targować 

18 minut temu, Łolek napisał:

A w aucie jakie straty? 

Zdjęcie poniżej 

13 minut temu, malaczarna napisał:

Całe auto?

Jak widać 

20240206_095721.JPG

• Confused 1
  • Sad 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v