Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał:

tylko ciekawe czy za PO wywalczą strajkami więcej niż wywalczyli za PISdu ?

Trzeba  będzie  uważać żeby  nie  było  jak za PO na Marszach Niepodległości  palowanie za darmo. 

Witajcie  6stopni na plusie I wieje

Opublikowano

Nikogo nie będą pałować ani karać do wyborów do eurokołchozu. Za dużo do stracenia. Jeszcze wybory samorządowe. Teraz będą jeszcze głaskać, zadłużać się aby spełniać obietnice. W lipcu wszystko wyjdzie - vat na żywność, prąd 80% w góre, paliwo też pewnie i inne.

• Thanks 1
Opublikowano

Najbliżej mnie strajki według pinezki odbędą się na drodze między dwiema wioskami ,co tylko kilka lat jest asfalt ,ale za to jest strategiczne skrzyżowanie z torami kolejowymi . Kolej leci wiaduktem 🤦‍♀️

Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Nikogo nie będą pałować ani karać do wyborów do eurokołchozu. Za dużo do stracenia. Jeszcze wybory samorządowe. Teraz będą jeszcze głaskać, zadłużać się aby spełniać obietnice. W lipcu wszystko wyjdzie - vat na żywność, prąd 80% w góre, paliwo też pewnie i inne.

Mam podobne zdanie  że w lipcu wszystkie  kwiatki wyjdą. Będą wiedzieli że rolnik do października  da im spokój  bo robota w polu

Opublikowano
7 minut temu, soltys48 napisał:

Amfibie Masz?

Zobaczymy ile napada dziś i jutro. Na czwartek widzę w prognozach -5, a jeśli wtedy się nie uda to po 15.02 też prognozują jakieś ochłodzenie.

Opublikowano

To już nie wiadomo o co chodzi. Przed chwilą czytałem, że Kołodziejczak jest za postulatami rolników i odwiedzi strajkujących czyli sam jest za strajkowaniem przeciwko sobie. Pojebane to jakieś. Jak sam robił dymy zanim sprzedał się rudemu to krzyczał, że rząd nic nie robi, a teraz sam mówi, że rząd nic nie może zrobić. Widać punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia.

Rudy to jednack chytry że wziął takiego idiote, wykorzysta go do głaskania rolników(tych głupszych) a jak będzie się stawiał to kopa dostanie.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

nooo, w sumie ta twoja Mazda do małych nie należy😉

Noo wiem dlatego kupiłem😉, ale ona taka średnia bardziej nie to co np Volvo czy lexus albo Żuk 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v