Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Ja też....🙋‍♂️🐒

Trzech to też trochę słabawo...no chyba, że jeszcze też ta małpa 🐒 ...ale co ona by mogła napisać na AF 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Trzech to też trochę słabawo...no chyba, że jeszcze też ta małpa 🐒 ...ale co ona by mogła napisać na AF 🤔

Zakładaj nowy i nie gadaj.

I to już, bo są tacy co kradną tematy...🤭

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

No to Panowie i Panie wszystkiego najlepszego w nowym roku i żeby nie był gorszy od mijającego 

Zdrowia i pomyślności dla was i waszych bliskich 

Brać się trochę za robotę i na balety wieczorem 

Pozdrawiam cześć 🙋

Wołajcie mnie w nowym temacie 

Edytowane przez Łolek
  • Like 4
  • Thanks 2
Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Grudzień 27 l opadu

2024 476 l opadu

Rysiek pytanie mam, bo mi się przypomniało...z tym dofinansowaniem na dom...

ty masz kuchnię taka zwykłą kaflową?

Mówili ci że ma nie być?

Opublikowano
5 godzin temu, Łolek napisał(a):

Siemanko ludziowie 

Świętujeta dzisiaj 🤔 

Ja nie świętuje idę spać o 19:30

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Wystarczy mieć względnie dobrą pamięć, reszta to już małe piwo przed śniadaniem. 

No i niestety @Mateusz1q wyszedł na bajkopisarza 

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Się obudziłeś i co z tego? Klniecie, narzekacie, że źle się dzieje a co raz to remonty w chałupach, nowe maszyny to jest tak wam źle? 

Masz rację teraz nie jest źle każdy ma zrobione po nowoczesnemu wnętrza mieszkania,obejścia ładne , samochody drogie ,ale widać już niektórzy są przezwyczajeni do narzekania

Ja tam nie narzekam może nie żyje w luksusach ale jakoś jest i mam co na talerz mam co włożyć i mi wystarczy. Nie będę narzekał jak co niektórzy 🙆

Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mówili ci że ma nie być?

Mam 2

No trzeba rozebrać

Chyba że tera co się zmieni P0 reformie systemu. 

Narazie cisza nic się nie dzieje. 

Opublikowano
10 minut temu, Michal2399 napisał(a):

No i niestety @Mateusz1q wyszedł na bajkopisarza 

Masz rację teraz nie jest źle każdy ma zrobione po nowoczesnemu wnętrza mieszkania,obejścia ładne , samochody drogie ,ale widać już niektórzy są przezwyczajeni do narzekania

Ja tam nie narzekam może nie żyje w luksusach ale jakoś jest i mam co na talerz mam co włożyć i mi wystarczy. Nie będę narzekał jak co niektórzy 🙆

Jak poszukiwania ciunika?

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Mam 2

No trzeba rozebrać

Chyba że tera co się zmieni P0 reformie systemu. 

Narazie cisza nic się nie dzieje. 

A ty jesteś w stanie sprawdzić tą firmę z którą podpisywałeś bo może oni już złożyli wniosek i połowę refundacji zawinęli i dlatego jest cisza

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał(a):

Pioter ty to jednak fachowiec jesteś,chylę czoła 🤝

Dałeś gościowi klapsa że ło 

Kupiłeś 🤔

Jo. 

Panowie jedziecie w piątek do stolicy rozprostować kości? 

Uvdl po🔨🔨młotkować 

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mówili ci że ma nie być?

literalnie jesli nie uzywasz do grzania tylko do gotowania to moze zostac.

dla swietego spokoju mozesz komin zaslepic. kominiarz ci wyda zaswiadczenie.

Opublikowano
16 minut temu, marulekk napisał(a):

A ty jesteś w stanie sprawdzić tą firmę z którą podpisywałeś bo może oni już złożyli wniosek i połowę refundacji zawinęli i dlatego jest cisza

Mam dostęp do dokumentów na swoim koncie

Ostatnia aktualizacja z końca listopada

Wniosek zatwierdzony czeka na wydanie decyzji. 

Pewno na wiosnę rusxy bo tera przechodzi program reformę. 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

jesli nie uzywasz do grzania tylko do gotowania to moze zostac.

dla swietego spokoju mozesz komin zaslepic

Dosłownie święty spokój będzie jak się posłucha twojej rady i zaslepi komin, a zaraz potem użyje piecokuchni do gotowania. Rada po hooyu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v