Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

A no biało

Dobra trza spać

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

🙋‍♂️

Rysiek słyszałeś plotki, że TVN praktycznie już kupiła jakaś tam grupa powiązana vz Orbanem a nowym prezesem tvnu będzie Obajtek. Teraz TVN nie będzie kłamać 😂😂😂😂😂

Trza iść spać bo po północy @12Pafnucy straszy

Edytowane przez marulekk
  • Haha 3
Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Może się to skończyć zeznaniami na policji? Mediacja chyba pierwsze co?

A idź to jest komedia, a nie dobra sprawa.

Wielki panicz osłania się od świata aby mu siusiaka nie urzekli czasami... 

Nie piszę tego personalnie do Radka tylko takie moje zdanie. 

U nas pojebusy co z nikim nie gadają też tak się kamuflują

Dla mnie to normalne. Obecnie dojrzewam do pomysłu paneli dźwiękochłonnych żeby kwiku sąsiedzkich dzieci nie słyszeć.

Mrozek, zachmurzone.

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Że jeszcze tego nie uspokoili

A jak mają naprawić jak takiej naprawy nie ma w instrukcji dla wymieniaczy ?? Producent przed sądem umyje rączki bo wprowadzono zmiany wg niego niezgodne z jego wytycznymi .

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

-1°☁️ P0bielone śniegiem 

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Na hvj to takie gvfno kuP0wać

Myślą że jak będą mieli duży i dużo to będą szczęśliwi

A takiego hvja. 

Zachłanność nie P0 płacą. 

Lepi żyć na luzie i korzystać z tego co jest. 

• Confused 1
Opublikowano
27 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

-1°☁️ P0bielone śniegiem 

Na hvj to takie gvfno kuP0wać

A takiego hvja. 

Przeca to rozwój jest... Po uj leżeć jak można za***rdalać na kredyty

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Ten czarny to będzie kawał bydlaka 

Dzień dobry. Nawet jakiś skromny śnieg się pokazał 

Rudego brat miał 880

Ten 800 złapie 

A białogłowy z pitencjałem na 900

Będzie pewnie bez rogów choć ojciec rogatyhf

Matka bezrożna, 20 lutego będzie miała 3 lata a to jej 2 byk 

Krowa 850+

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A jak mają naprawić jak takiej naprawy nie ma w instrukcji dla wymieniaczy ?? Producent przed sądem umyje rączki bo wprowadzono zmiany wg niego niezgodne z jego wytycznymi .

Myślę że z czasem się da naprawić 

W tej sytuacji narazie traci producent, ale na końcu ogniwa jest diler, i to on straci najwięcej 

No chyba że zrobią zmianę właściciela firmy 

Opublikowano

posypalo,popadalo -w deszczomierzu bez zmian..

10 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Dopisuję nieraz taką przekorną wstawkę typu sąd jest niezawisły, albo prokurator ma prawo swobody oceny materiału dowodowego. Żebym nie zapomniał🤷😉 

A co do niezawisłości sądów to ona istnieje. Gorzej z bezstronnością. Wiele nie zależy od samego sądu tylko od jakości stron w sprawach. Ale już mnie nie ciągnik za język, bo nie będę tego rozwijał 

bylem swiadkiem na rozprawie o dozywocie znajomej-chcieli rozwiazac. tylko druga strona zapomniala poinformowac adwokatke o paru waznych sprawach.. po pierwszym swiadku juz wiedzialem jaki bedzie wynik sprawy-nawet sedzina miala zdziwiona mine. to nic z mina adwokatki 😂

10 godzin temu, Strongman napisał(a):

Dzisiaj grypa mnie zatakowała ,żonka zrobiła miksturę trochę w głowie się zakrenciło i zdrów jak ryba.

podaj sklad -moja jest chora.

10 godzin temu, Strongman napisał(a):

Godzina i zdrowy,mi się wydaje ze ten Nimesil tak dobrze działa.

raczej watpie.. mi nie pomagal na .

29 minut temu, Qwazi napisał(a):

Panie i Panowie uśmiechnijcie się z rana, tak na dobry dzień 😉👇

https://www.facebook.com/share/r/1AaiFBu83A/

Nara 🙋...trza ruszać do boju...

choc jedna wstawka smieszna. z jakego to filmu ??

wczoraj ci pisalem zetorki,zebys unikal miesa.

https://wiadomosci.onet.pl/lublin/chciala-zeby-partner-pomogl-jej-w-dzieleniu-miesa-43-latek-nie-zyje/7p7wesj

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dla mnie to normalne. Obecnie dojrzewam do pomysłu paneli dźwiękochłonnych żeby kwiku sąsiedzkich dzieci nie słyszeć.

Mrozek, zachmurzone.

Pioter dla ciebie to by była taka robota jak ja obecnie wykonuje. Telewizoru nie potrzebujesz, dzieci i kobity też. Duża chałupa ci nie pasuje, a tu idealne 5m². Jesteś idealny kandydat.

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️-1°☁️ Na hvj to takie gvfno kuP0wać

A takiego hvja. 

Też uważam że lepiej żyć na luzie a nie ciągła gonitwa coraz więcej pracy wszystko w pogoni za bogactwem

Czy te drogie maszyny i dodatkowe ha są tyle warte 🤔😔

Opublikowano

Dla jednego nie są warte nic jak robi coś z musu. Dla innego jest to pasja i czerpie wiele radości i przyjemności z tych zakupów. I idzie do swojej pracy z uśmiechem, wtedy go to nie męczy, wręcz odwrotnie.

• Like 2
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v