Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

To już od dawna jest upublicznione jeszcze Nawrocki był na studiach więc pudło 🤷‍♂️

Tak jak TW Balbina i tajemnicze "nie czepianie" się przez SB/UB małżeństwa powstańców warszawskich ... Tak jak pewien prokurator PRL siedzący teraz w TK ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
22 minuty temu, Azor07 napisał(a):

Są ogłoszone i to nie jakieś drogie ,tylko nie wiem czy mi się to przyda ,kilka już tych valtra obejrzeliśmy i zawsze coś nie tego .Ta ostatnia miała właśnie 2 błędy i podnośnik nie chodził jak powinien (szarpał ) .Zadzwoniłem do mechanika to powiedział aby brać ze zwykłą skrzynią  Hi-tech,a nie z dodatkiem  elektroniką Versus i naprawy tych ciągników to są duże koszta ☹️

Ogólnie nie jest tanio, ale one raczej dużo wytrzymują 

@radekz200 kupil byś żonie 

20241124_155522.jpg

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Byś chociaż sprawdził a nie od razu kłamał ...

Kwasniewski : 35x veto + 22x trybunał

Duda: 13xveto + 10x trybunał

Komor(1 kadencja): 4xveto + 13x trybunał, jakby przeliczyć na 2 kadencje to 8x veto + 26x trybunał.

@MonteChristo no jakoś Kwachu częściej wetował niż długopis ...

Podaj źródło

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lepszy alfons Nawrocki ??

Ano. Może ktoś w końcu nad tymi urwami zapanuje a kto się do tego nada jak nie alfons?

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lepszy alfons Nawrocki ??

Ano. Może ktoś w końcu nad tymi urwami zapanuje a kto się do tego nada jak nie alfons?

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Smacznego...

1732449611233705087010511453437.jpg

O Pjoter tu są dziobame kartofle

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

kontener zrzucić a podwozie bdf zrobić na platformę do bel 

Nie 🤣 mobilny magazyn na pasze 😁 mam podwozie znaczy ramę od rozrzutnika dwuosoowego i kupię kontener i będę go ciągał pod pryzmę by treściwe tam trzymać 😁 z samochodu z windą odrazu mi załaduje 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Jest dobry kandydat, dziwne że w tv zawsze na końcu o nim mówią, widocznie władzy był by on nie na rękę dlatego będzie miał mój głos Marek Jakubiak .

Człowiek słup

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nie 🤣 mobilny magazyn na pasze 😁 mam podwozie znaczy ramę od rozrzutnika dwuosoowego i kupię kontener i będę go ciągał pod pryzmę by treściwe tam trzymać 😁 z samochodu z windą odrazu mi załaduje 

to nie lepiej samą plandekę lub fliz i zrobić pod to rusztowanie/, ramkę jak na starych cieżarówkach ? w czym kontener lepszy , więcej kg pustej wagi do ciągania w błocie ? 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
23 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Byś chociaż sprawdził a nie od razu kłamał ...

Kwasniewski : 35x veto + 22x trybunał

Duda: 13xveto + 10x trybunał

Komor(1 kadencja): 4xveto + 13x trybunał, jakby przeliczyć na 2 kadencje to 8x veto + 26x trybunał.

@MonteChristo no jakoś Kwachu częściej wetował niż długopis ...

Aj bobek bobek. Naucz się czytać ze zrozumieniem. 

Opublikowano
Teraz, gregor1284 napisał(a):

Nadal tanio

Ja po 10 zł teraz na święta biorę

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jakim dziobakiem? Źgane jak już a nie dziobane... Zawsze gotuję dużo i odbieram co na później do grzania.

Jakie żgane? 

Teraz, MonteChristo napisał(a):

Ja po 10 zł teraz na święta biorę

Za żywe?

Opublikowano
3 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Strajki w Warszawie tylko utrudniają życie innym. Nigdzie nie można się ruszyć ani w lewo ani w prawo. Dajcie nam pożyć w Warszawie na spokojnie. Lepiej jak pisze w internecie niż siedzi na stołeczku przed drzwiami ministerstwa z plakietka i manifestem z d.. 

to kiedy ta kawa w Warszawie ?

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Jakie żgane? 

Za żywe?

Tak plus ubój 130 zł teraz mam takie 110-130 kg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v