Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja nie ocieplona 

I narazie nie zamierzam 

Zresztą to by się wiązało z remontem generalnym 

No i musiał bym murować ściany z czerwonej cegły 

No i zmiana dachu też odrazu

Dlatego też mało opłacalny biznes

A Zośka mówi że mnie poyebało jak będę budował z cegły i bez elewacji to nie będzie mieszkać 

Także i nowej kobity se muszę szukać 

Opublikowano
40 minut temu, kizak napisał(a):

Ten co ma ciut więcej kasy ,montuje pompę ,bo piły ,siekier  nie trzeba , nie szuka kanistrów do paliwa ,i ludzi do szczepania ,szopy na naście ton drewna ,nie stoi zawalisko przy ładnej chacie ,nie rozpala i lata z popiołami  pierwszej półgodziny po szczaniu .

Nawet jak bym miał na takie wydatki to nie ma takiej opcji.

Póki las jest ...... kiedyś myśl może na owies się przerzucić u znajomego to się świetnie sprawdzało 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, malaczarna napisał(a):

Dzień dobry. Coś pokropilo. Urlopik od 20 grudnia do 6 stycznia. Oby doczekać 

E tam.  urlopik to był by na jakiej Teneryfie albo Zanzibarze czy innym Madagaskarze.

A gary i miotła to taki sam urlop jak patelnia na prezent 🤨

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Co ona taka marudna. Wołaj Zośkę i niech beton miesza i cegłę podaje. Jak się samemu zrobi to się bardziej doceni. 

Czyżby przeczuwała że może jej nie dogrzać 🤔

Opublikowano

Ja jak jestem w domu chajcuje drewnem. Jak mnie nie ma to owies z domieszką eko. Super się sprawdza. 

2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Póki las jest ...... kiedyś myśl może na owies się przerzucić u znajomego to się świetnie sprawdzało 

1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Czyżby przeczuwała że może jej nie dogrzać 🤔

Kawalerów chętnych do pomocy jest, to jakoś zaradzi.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał(a):

E tam.  urlopik to był by na jakiej Teneryfie albo Zanzibarze czy innym Madagaskarze.

A gary i miotła to taki sam urlop jak patelnia na prezent 🤨

Nie jeram się tymi zagranicznymi wycieczkami.

Opublikowano (edytowane)

A i dziś na noc w podajnik trzeba wsypać bo o 2 wyjazd. 

4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

To ty jak moja ślubna. Co rok słyszymy namawianie od kuzynostwa żeby jechać z nimi to na Chorwację,czy Włochy. A moja że nie że nie będzie się tam mordować🤷

Choć ja na Węgry bym pojechał, ponoć tam Polaków lubią i fajna atmosfera jest. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Ja jak jestem w domu chajcuje drewnem. Jak mnie nie ma to owies z domieszką eko. Super się sprawdza. 

Właśnie mi się to podoba.Owies zawsze jest,nie jest zbyt wymagająca roślina.

Zresztą popiół pod kukurydzę pasował by

Opublikowano

W tym roku owsa nie siałem no ma zapas mam z poprzedniego roku. W przyszłym zostawiłem z 70arow pod zasiew w celach opałowych. Na najgorszej działce pod lasem. 

Opublikowano
34 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Dzień dobry. Coś pokropilo. Urlopik od 20 grudnia do 6 stycznia. Oby doczekać 

o proszę i święta w ciepłych krajach i mowia że na wsi źle 😆😆😆😆😆

kto pracuje ten ma

Opublikowano
24 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

Moja nie ocieplona 

I narazie nie zamierzam 

Zresztą to by się wiązało z remontem generalnym 

No i musiał bym murować ściany z czerwonej cegły 

No i zmiana dachu też odrazu

Dlatego też mało opłacalny biznes

A Zośka mówi że mnie poyebało jak będę budował z cegły i bez elewacji to nie będzie mieszkać 

Także i nowej kobity se muszę szukać 

a co przeszkadza dziewczynie cegła? cegła to co rozumiesz porotherm czy pełna? pełną cegla się nie muruje jak byś to chciał bez ocieplenia 

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał(a):

To ty jak moja ślubna. Co rok słyszymy namawianie od kuzynostwa żeby jechać z nimi to na Chorwację,czy Włochy. A moja że nie że nie będzie się tam mordować🤷

gdzie Ty znalazłeś taka żonę nie ma siostry jakiej co też tak myśli.

co do Węgrów zależy od człowieka jak wszędzie 

19 minut temu, malaczarna napisał(a):

o następna proszę bardzo nie jarają ja wczasy zagraniczne 👍👍👍

Opublikowano
24 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

o proszę i święta w ciepłych krajach i mowia że na wsi źle 😆😆😆😆😆

kto pracuje ten ma

Nie chcę wyjezdzac. Wystarczy mi Polska.

38 minut temu, 6465 napisał(a):

Chorwacja byłam parę lat temu. Wszyscy dostali biegunki oprócz mnie... Nie wspominam milo

• Haha 4
Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał(a):

zaczelo padac ale szybko przestalo.

chcesz sobie przypomniec   ja sie skompromitowaliscie ?? 🤣

praca..mowi ci to cos ?? nie siedze   i nie bebnie w klawiature od rana do wieczora.

co wiejski kundel moze zrobic ?? najwyzej obszczac nogawke..

takiego drugiego  kundla i wieśniakajaka z brudnymi łapami jak ty...  z rozwalonego dworu to że świecą nie znajdziesz 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

a Ty się zaraziłeś z tym PO

nastepny etap to będziesz te młotki wstawiał 😆😆😆😆

Rysiek a co Twoje szwagra z Warszawy mowia o władzy? chyba nie narzekają co chcieli to mają ?

No mają ciepłą wodę P0 57 zł m3 😁😁😁😁

A ja mam że słonka, że a zimą z kawałka drewka

No P0głosujă na czaskoskiego żeby uwolnić Warszawę 

@marulekk

Minęła 9

Trzymaj zestaw

⚒️⛏️🔨🪓

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Jak dojdzie kasa ,a siły odejdą wraz z tymi co jeszcze chcą po 250 zeta robić...... ,jak widać już plan jest 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v