Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero wróciłem ,a byłem 2,5 godziny w kościele na pożegnaniu proboszcza 🤷dobrych to ludzie doceniają , przeszło półtorej godziny samego składania podziękowań , kwiatów i prezentów przez parafian, już chyba drugi taki się nie trafi ... 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko czemu po nocy🤔

Pewnie jakie tajne dla tych z ,,deską,, 🙊🤪😎

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Od 18 , żeby ludzie po pracy zdążyli 

Postawił co 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Od 18 , żeby ludzie po pracy zdążyli 

To do teraz więcej jak 2,5 godziny.

A czym sobie zasłużył na takie pożegnanie?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie no...

Czasami coś mówi....w wolnym czasie...🤭

To już ten chloporobotnik by nie chciał 

14 minut temu, slawek74 napisał(a):

Pewnie jakie tajne dla tych z ,,deską,, 🙊🤪😎

Postawił co 🤔

O jaką deskę?! 

6 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kolor nawet ale to jakieś małe coś jest i takie jakieś...

• Haha 5
Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To do teraz więcej jak 2,5 godziny.

A czym sobie zasłużył na takie pożegnanie?

Długo jechałem 😉 

To był prawdziwym ksiądz ,taki jak powinien być z powołania , każdego wysłuchał niezależnie od poglądów, nikomu nie odmówił pomocy , kasy od ludzi nie ciągnął , podejmował różne inicjatywy , itd.

• Like 2
Opublikowano

Idę spać

Nowe lepsze młotki do kupione bo tamten nic nie dawał ino ręka bolała a T nic nie reagował

⛏️⚒️

😐⚒️⛏️🔨T

🙋‍♂️

9 minut temu, malaczarna napisał(a):

To już ten chloporobotnik by nie chciał 

O jaką deskę?! 

Kolor nawet ale to jakieś małe coś jest i takie jakieś...

To taki microkar  bis

Ani to wygodne

Ani to bezpieczne

Taka konserwa

Nie wiem co ludźmi kieruję takie pudełeczka kuP0wać

Screenshot_20241108_220703_com.opera.browser.jpg

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Oo w końcu jest 

Nie mogłem się doczekać 👍 niech śmiga.

Ale szczerze to kurde już czinkłeczento ładniejsze 

Musi jakiś lewy gejzer to zaprojektował 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

to już chyba z serii EL albo ELX po upadku komuny, bo 650 i 650E tyle nie wytrzymywały :D

650 jeszcze palony na linkę i z okrągłym licznikiem 86r

Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Myślisz że on kogoś tam wpuści 🤔🤭

Kury, gęsi i króliki, a i indory 

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał(a):

ale to jakieś małe coś jest i takie jakieś...

https://f.kafeteria.pl/temat-5713054-czy-duzy-samochod-rowna-sie-maly-penis/

3 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Kobita by miała dobrze przy tobie

szybko by sie spasła , faktycznie  jakieś anorektyczki na leczenie trzeba do niego wysyłać

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bo ma robić... Gotować, sprzątać... A nie jęczeć po pracy, że nie ma siły... Zresztą wtedy jakby pracowała to co ja bym użył? Wrócił do chałupy pewnie przed nią i tak samo gotować jak i teraz. To jaki sens?

no wiesz , mogłaby pojęczeć gdybyś poużywał 

3 godziny temu, radekz200 napisał(a):

ogladata disco star?

a co startujesz?

• Haha 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

O jaką deskę?! 

Wystraszony dostał nagrodę deskę na dożynkach 😁 ale czemu deskę 🤔 stolarz jak by to był to ok ale jako rolnik 🤔 no i nie wie za co 🤔 czy za ładne oczy 🤔 może wójt go lubi 🤔 ale czy go lubi tak bez powodu 🤔 😁

Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Oo w końcu jest 

Cinquecento to sportowy wóz

Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Oo w końcu jest 

Dla mnie lewy czy prawy, czy homo czy hetero to żadna różnica. Byleby ani jedni ani drudzy się nie obnosili. Niech se siedzi w chałupie chłop z chłopem, czy chłop z babą byle tylko nie robili scen jakie to jedno czy drugie wspaniałe. Chcą - niech są. Ale niech na siłę innym nie wciskają. 

10 godzin temu, slawek74 napisał(a):

Może jednak 🤔🤭

Kłopoty sobie na głowę zrzucać? To nie podwojenie praw - to podwojenie obowiązków. 

Mgła, 0 stopni, wiatr.

9 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

To taki microkar  bis

Ani to wygodne

Ani to bezpieczne

Taka konserwa

A ja nie wiem co kieruje ludźmi, że kupują nyski. No, jeszcze jestem w stanie zrozumieć - kilkuosobowa rodzina, dalekie trasy. Ale jeden czy dwóch ludzi i kręcenie się wokół komina? Po co taka landara? Pokazać się?

• Confused 1
Opublikowano
41 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dla mnie lewy czy prawy, czy homo czy hetero to żadna różnica. Byleby ani jedni ani drudzy się nie obnosili. Niech se siedzi w chałupie chłop z chłopem, czy chłop z babą byle tylko nie robili scen jakie to jedno czy drugie wspaniałe. Chcą - niech są. Ale niech na siłę innym nie wciskają. 

Kłopoty sobie na głowę zrzucać? To nie podwojenie praw - to podwojenie obowiązków. 

Mgła, 0 stopni, wiatr.

A ja nie wiem co kieruje ludźmi, że kupują nyski. No, jeszcze jestem w stanie zrozumieć - kilkuosobowa rodzina, dalekie trasy. Ale jeden czy dwóch ludzi i kręcenie się wokół komina? Po co taka landara? Pokazać się?

Wygoda komfort bezpieczeństwo i Pojemność. 

240 l   ropy w 12 bańkach w bagażniku bez składania foteli i zasłonięta roleta

Ile weźmiesz w pisdryka załadunku? 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

W przyczepkę można...

A co nówka to nie dwudziestoletni zabytek...😆

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

On nie służy do załadunku. To auto na dojazd do roboty. Bez pasażerów i załadunku. 

Nie wiadomo jaka wygoda i komfort na co potrzebna jak jedziesz autem pół godziny dziennie? 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

W przyczepkę można...

A co nówka to nie dwudziestoletni zabytek...😆

Co nie wejdzie w Dajhajsu to się jedzie traktorem z dwukołówką... 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v