Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Weź sobie taką przy sobie, położy ci poduszkę na łeb jak się nachlasz i usiądzie, szybko spełni twoje życzenie.    xD

To prędzej jej życzenie. Ale jak tak by to miało wyglądać to lepiej samemu do śmierci. Nie czynić siebie nieszczęśliwym i jej też - bo ani ja nie zaznam szczęścia ani ona. Dla mnie szczęście to zrobiona robota i święty spokój, niezakłócony przez nikogo a tego z żadną bym nie miał.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A to moje a nie jej... Tu by swojego to miała tyle co za paznokciami, no resztę to po moim trupie i to dosłownie.

Oj Pioter.

Ja rozumiem Twoje podejście.

Jednak czasami prubuj postawić się ...w położeniu innej osoby.

Kobiety, to też ludzie Piotrze 

Potrafią bardzo dużo, a czasami i więcej..

Opublikowano
1 minutę temu, Stodoła napisał(a):

Kiedyś pytam znajomego ma ha hodowla bydła warzywa itd zatrudnia ludzi bo wiadomo sam nie ogarnia.co byś wybrał teraz nowy ciągnik czy kobieta bo już najwyższy czas (54lata)  . Bez wachania odpowiedział nowy c......k🤣

No w tym wieku stary kawaler nie mógł udzielić innej odpowiedzi.

Opublikowano
53 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Mało wiesz o pracy na etacie. To tak w większości przypadków nie działa. A jak masz jeszcze troche wyższe stanowisko to w ogóle inna bajka. Nie mówiąc już o takiej pracy jak strażak, policjant, służba zdrowia czy inne gdzie jak mówią przynosisz robotę do domu bo się tyle w pracy napatrzysz, namyślisz, że cały czas chodzi po głowie.

Nie mówimy o kadrze kierowniczej i nie mylić etatowca z własną działalnością 🙋‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Ja znam takiego, zo w wieku 60 lat machnął trójkę dzieciaków trzem różnym babom

Pewno gadał że ma nieruchomości i kobitki se o czym innym myslaly

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

Myślę, że jednak ciągnik wyjdzie taniej

I żeby stracił połowę wartości toto trzeba się mocno postarać 🤭

A tu nie dopilnowane papiery, dwa słowa nie tak i pół gospodarstwa odjeżdża, a jak jeszcze obrotna to alimentów można płacić, a już ktoś inny użytkuję 😁

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał(a):

U mnie podobnie za postojowe ochłapy,i minus że robotę muszę skończyć i zamiast po np 10h kończę po 16h

Po nocce zszedlem, drugi zestaw w nocy miał awarie, zanim zrobiłem była 18, więc 24 zaliczone... Takie to rarytasy i za darmo pieniądze dają 🤷

• Like 4
Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał(a):

I żeby stracił połowę wartości toto trzeba się mocno postarać 🤭

A tu nie dopilnowane papiery, dwa słowa nie tak i pół gospodarstwa odjeżdża, a jak jeszcze obrotna to alimentów można płacić, a już ktoś inny użytkuję 😁

Słyszałeś jak to kumpel chciał odgryźć się kumplowi za to że podwędził mu żonę....🤔😄

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Słyszałeś jak to kumpel chciał odgryźć się kumplowi za to że podwędził mu żonę....🤔😄

Dawaj 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

To u mnie niczego by się nie dorobiła po ślubie bo wszystko jest... 

Czyli jeden argument przeciwko kobicie mniej ;) Ale ja już Ci daję spokój, niech piwko dla kobiet Cię dalej męczy jak chce ;) 

Żyj sobie jak chcesz, nikomu krzywdy tym nie robisz i nikt Cię nie musi utrzymywać ze swoich podatków.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Podziałowi podlega tylko to czego dorobicie się po ślubie, uwierz mi, wiem co mówię xD 

Mój kuzyn... puścił w skarpetkach...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

Po to, aby pozostać w zdrowiu psychicznym, każdy potrzebuje jakiegośzajęcia, które lubi i daje mu odskok od codzienności, jedni chodza po górach, inni piszą wiersze

ja niestety czegoś takiego nie mam pracując w trybie 3 zmnianowym a ty pewnie na jedna to inaczej i inna regularność trybu życia

wracając z pracy jestem zmęczony , styrany , znerwicowany , zestresowany hałasem i zgiełkiem miasta że na nic w tygodniu po godzinach nie mam już chęci i ochoty a gdzie jeszcze yebać na hektarachi to samemu , po każdej zmianie jak wracam ide w kimono , nawet z ranka wczesnym popołudniem kiedy jest jeszcze widno i mogę coś porobić to te 2 godziny drzemki wpadną , jak się śpi normalnie zawsze w nocy to jednak ten dzień dłuższy na robotę sie wydaje

w sobotę to też w robocie jak się spędza czas to już te popołudnie do niczego a w niedziele nic nie mogę też porobić bo matka ma pretensje także na swoim tez cały hvj możesz zdziałać jak wyrozumiałości i akceptacji dla swoich celów i podejścia nie ma ze strony bliskich więc jakikolwiek dodatkowy zarobek po pracy na swim odpada bo nie mam na to sił i warunków

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v