Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli coś wydaje się oczywiste to znaczy że takie nie jest, i prawdopodobnie zostało stworzone by na takie wyglądało.

W tym wypadku dla wielu oczywiste jest że to katolik z pierwszej ławki (standardowy przekaz podprogowy w dobie promowania multikulti) w podeszłym wieku wpadł na pomysł by zaszkodzić dziecku. 

Dziwne skojarzenie wobec osoby która przeżyła swoje życie, wychowała prawdopodobnie gromadę dzieci, ma wnuki może i prawnuki, a o czymś takim jak hallowin dowiedziała się z mediów lub może nadal nie wie.

I ta osoba siedzi i zawija szpilki w sreberka .

Wspaniała akcja dożynania katolików. Jakież to chwytliwe🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Dziwne skojarzenie wobec osoby która przeżyła swoje życie, wychowała prawdopodobnie gromadę dzieci, ma wnuki może i prawnuki, a o czymś takim jak hallowin dowiedziała się z mediów lub może nadal nie wie.

Nie czytasz af?

Nie widzisz jaka radość zadeklarowanych katolików, oczywiście nie wszystkich, jak wrogowi noga się podwinie?

To ciągle oczekiwanie na karę boską.

Się mogli nie doczekać, to inicjują.

Jednak taka możliwość jak napisałeś też możliwa 

Wiem jedno...

To okropne świństwo tak dzieciakom .

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Jeśli coś wydaje się oczywiste to znaczy że takie nie jest, i prawdopodobnie zostało stworzone by na takie wyglądało.

W tym wypadku dla wielu oczywiste jest że to katolik z pierwszej ławki (standardowy przekaz podprogowy w dobie promowania multikulti) w podeszłym wieku wpadł na pomysł by zaszkodzić dziecku. 

I ta osoba siedzi i zawija szpilki w sreberka .

Wspaniała akcja dożynania katolików. Jakież to chwytliwe🤣o

stawiasz że to typowy katol/wyborca PiSu 🤣🤣

Opublikowano
53 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Nie myślałem że można być tak poebqnym

https://vm.tiktok.com/ZNecCJTTA/

A mówią że Polska wschodnia takie zacofanie...a tu na zachodzie taki ,,postęp " 🤦‍♂️

Kiedyś za dzieciaki kolędowaliśmy, zbieraliśmy na wycieczki klasowe, czy piłki do gry...teraz kolędników zastępuję się 🎃👹👻💀👿  

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

stawiasz że to typowy katol/wyborca PiSu 🤣🤣

Tam to raczej większość wyborcy POprapranców 😄

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie czytasz af?

Nie widzisz jaka radość zadeklarowanych katolików, oczywiście nie wszystkich, jak wrogowi noga się podwinie?

Wiem jedno...

No ale zobacz swoje zachowanie - pierwsza myśl.i od razu oskarżenie - katolik z pierwszej ławki.

A nie przyszło ci do głowy że może to być sam rodzic, który dla paru wyświetleń zrobił psikusa?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie czytasz af?

Wiem jedno...

I te persony na pewno pierwsze ławki w świątyni okupują...jak można coś takiego dzieciom zrobić...świństwo to małe słowo, żeby to określić 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Te wiadomości z tiktoka i srajsbuka  to jedne wielkie kłamstwo. Ile to razy mi wyskoczyło że jakiś celebrytka zginął w wypadku. A to gówno prawda. 

W tym akurat przypadku piszą o tym chyba wszystkie większe krajowe media.

U mnie na wsi nie chodzą, ale u siostry w bloku już tak. Ale na zasadzie że ktoś na tablicy ogłoszeń przypiął plik takich samoprzylepnych pomarańczowych karteczek, kto życzył sobie aby dzieci go odwiedziły naklejał taką kartkę, można po ludzku sprawę rozwiązać ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Żadnego projektu do końca roku. Kraje Unii i Komisja Europejska na razie nie podejmą decyzji w sprawie kolejnych sankcji wobec Rosji. UE czeka bowiem na polską prezydencję. Na razie pracami Unii Europejskiej kierują Węgry, nasz kraj zastąpi je w tej roli w styczniu.

Czekają na Tuska do stycznia nie daleko .

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie czytasz af?

Wiem jedno...

myślisz katolik to zrobił ?

Już kilka dni organizują jakieś krwawe imprezy, dla dzieci i dorosłych, może ktoś za bardzo wczół się w temat i coś na dekiel siadło 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W tym akurat przypadku piszą o tym chyba wszystkie większe krajowe media.

U mnie na wsi nie chodzą, ale u siostry w bloku już tak. Ale na zasadzie że ktoś na tablicy ogłoszeń przypiął plik takich samoprzylepnych pomarańczowych karteczek, kto życzył sobie aby dzieci go odwiedziły naklejał taką kartkę, można po ludzku sprawę rozwiązać ...

Zgłosić na policję i sprawę rozwiązać. Myślę że ci co zbierają mają podejrzenia w którym domu dostali takie cukierki.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

myślisz katolik to zrobił ?

Już kilka dni organizują jakieś krwawe imprezy, dla dzieci i dorosłych, może ktoś za bardzo wczół się w temat i coś na dekiel siadło 🤔

O tym nie pomyślałem. Jak halołyn to halołyn beż ściemy i żadnego udawania.

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał(a):

Te wiadomości z tiktoka i srajsbuka  to jedne wielkie kłamstwo. Ile to razy mi wyskoczyło że jakiś celebrytka zginął w wypadku. A to gówno prawda. 

Pewnych rzeczy trzeba się po prostu nauczyć takie sensacyjne wiadomości to od razu widać że ściema. Styl pisania posta, wyłączone komentarze profil autora...

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

nie przyszło ci do głowy że może to być sam rodzic, który dla paru wyświetleń zrobił psikusa?

W kilku miejscach w Polsce?

Może się mylę, ale taka pierwsza myśl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v