Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał(a):

Ale ładne piesełki ,a stare jakie 

Gdzie ładne. Nie lubię białych.

Prawie równy miesiąc mają.

Matka kundel wilczurowaty, ale nie że znachora.

Ojciec taki popierdolony biały w rude łatki

8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Fajne, jakby było bliżej to jednego bym kupił 🙂

Do jednego kupionego za 1zł fodam 5szt w gratisie. Ino już bo zaczynają żreć

Opublikowano

No właśnie już kilka ładnych dni minęło od ostatniej zaliczki i  nic mi Donek nie przelewa nie podoba mi się to , ma czas do poniedziałku

A gdzie Pafnucy, nie widać go nie słychać pewno pilnuje tego znicza za 500 żeby nikt nie zayebał 🫣😸😝😝

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bo? Ja nie czyham na zapomogi i danie mi przez państwo czyli faktycznie przez innych ludzi wszelakich dopłat, suszowych, osłonowych i innych.

No bo ty bazujesz na własnym oborniku. Poczekaj jak się ludzie potrują po tych organicznych jajkach i ziemniakach będziesz ty cienko piszczał przed prokuratorem

Opublikowano
Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

No bo ty bazujesz na własnym oborniku. Poczekaj jak się ludzie potrują po tych organicznych jajkach i ziemniakach będziesz ty cienko piszczał przed prokuratorem

Aleś ty forumowy pajac... Pierwszej rangi... Co u Elona słychać? U Ikarusa? Albo u Winnetou?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie lepiej to było zaraz jak się suka oszczeniła oddać 

Opublikowano
27 minut temu, gregor1284 napisał(a):

No tak. Dawno nie usuwałeś konta

nie będe usuwać 

11 minut temu, Agrest napisał(a):

Mogę dać 20 ale za jednego 

Opublikowano
7 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jaki zarzut byś mu stawiał Rochu🤔

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Aleś ty forumowy pajac... Pierwszej rangi... Co u Elona słychać? U Ikarusa? Albo u Winnetou?

Masz rację ten @Kowalsky30 jest nie do zniesienia. Cały czas tylko myśli czy się żenić . Ale jego żono to tylko może być owieczka lub  🐎 

Opublikowano

Wiem co jem😂

Ty nie wiesz. I nie odpowiadasz na pytanie. Bo to, że jesteś forumową sierotą i pajacem to wszyscy wiedzą. Tylko jeszcze się bardziej otwarcie do tego przyznaj...

Teraz, Michal2399 napisał(a):

Masz rację ten @Kowalsky30 jest nie do zniesienia. Cały czas tylko myśli czy się żenić . Ale jego żono to tylko może być owieczka lub  🐎 

Toć to ty tylko na innym koncie...

Opublikowano
17 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Bo? Ja nie czyham na zapomogi i danie mi przez państwo czyli faktycznie przez innych ludzi wszelakich dopłat, suszowych, osłonowych i innych.

Masz rację ten Rysiek to tylko na jałomużnę liczy a uprawia kilka ha Rossoczańskiego piachu

Opublikowano
2 minuty temu, Michal2399 napisał(a):

Fiu fiu fiu 🫣 🙆 

Co najmniej niebezpieczeństwo rozstroju zdrowia do 7 dni

Aś mnie rozbawił teraz🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Toć to ty tylko na innym koncie...

😲🤣

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Jeszcze chwila i dam ogłoszenie. Może ktoś weźmie.

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ten chciał jej dopiec a oni z dobroci serca kupują mieszkania i je wynajmują tym.co nie mają gdzie mieszkać, czyli prywatnie realizują program budowy mieszkań na wynajem🤷‍♂️Czego tu nie rozumiesz?

17 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Oddać.  Pewnie miałeś na myśli- do wora i wór do jęziora.

Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żona twojego ukochanego płemieła ile działek zakupiła od kościoła za częściowa wartość ?? xD

A co ma jeden złodziej do drugiego? Usprawiedliwianie złodziejstwa jednych złodziejstwem drugich jest słabe. Jak masz sąsiadki k**wy to wyślij swoją kobiete na ulice, bo one też tak robią.

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żona twojego ukochanego płemieła ile działek zakupiła od kościoła za częściowa wartość ?? xD

Żadne usprawiedliwienie możemy kraść bo i oni kradli. Jeżeli Tomasz to twoje imię to imiennik byś chociaż trochę nad ripostą pomyślał. 

Groby odwiedzone teraz jeszcze po zmierzchu się podjedzie popatrzeć jak to ładnie wygląda. 

3 godziny temu, gregor1284 napisał(a):

Jadziem Po te koty. Agrest dziś ma gest

A i może flaków bym zjedli 

Flaki mam a i garnek bigosu się znajdzie. @Agrest Sławek nie wyrywny to najpierw trzeba podjeść w domu 🤣

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Szanuję Mazurka bo pojeżdża wszystkich równo bez względu na barwy polityczne. 

Wydaje mi się że wczoraj albo dzisiaj był jego ostatni dzień w radiu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v