Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, szymon09875 napisał(a):

To już wiadomo skąd masz pieniążki.

Toc wy nie wiecie ile pieniędzy macie po tych remontach. 

Co jeden to lepsze wyceny mi robił 🤣 

Jednego się spytałem czy ta cena to za działkę i postawienie domu a nie remont 🤣

Jak wyceniali Ci ten remont co do roboty i jaka mniej więcej cenę podawali za metraż ? Bo też planuje remont a już raz dałem się w uja zrobić. Drugi raz nie chce żadnej płyty gipsowej bo to uja warte .

Opublikowano
45 minut temu, Leszy napisał(a):

I uj... Skończyło się wożenie....

IMG_20241030_124609.jpg

Po obiedzie już bo do obiadu pewno szło dobrze 😉🤔

50 minut temu, wojtal24 napisał(a):

tu się zgodzę z Tobą 

już nie wiedzą ile wołać za remonty i terminy dluuuuugie

W lutym pomysł o budowie  na obecny czas tak 

I w środku wszystkie instalacje gotowe 

17302977052312054046915987142730.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

U mnie twierdzą że do końca stycznia się wyrobią 🤔 

Oby 🤭

10 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Jak wyceniali Ci ten remont co do roboty i jaka mniej więcej cenę podawali za metraż ? Bo też planuje remont a już raz dałem się w uja zrobić. Drugi raz nie chce żadnej płyty gipsowej bo to uja warte .

🤔🤔🤔 

Napisałem przecież 

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał(a):

Po obiedzie już bo do obiadu pewno szło dobrze 😉🤔

W lutym pomysł o budowie  na obecny czas tak 

I w środku wszystkie instalacje gotowe 

17302977052312054046915987142730.jpg

i ile Cię wykasowali za pomurowanie tego z cegły z 30tys 

dach pewnie 30 tys kolejne na tym nowym 

piszę o samej robociznie oczywiście 

Opublikowano
Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Kompletny remont, nie całe 120m2 wycięcie kilku okien, dwóch par drzwi bo układ trzeba zmienić, tynki, sufity, centralne

Zgodzone mam za 60 tys, w przyszłym tygodniu mają zaczac 

Posadzki po mojej stronie bo znajomy ma firmę to wpadnie zaleje 

Rekordzista X2 powiedział i jeszcze narzekał że to za dużo roboty na raz on woli łazienkę w bloku zrobić 

To jest cena bez hydraulika i elektryka ? Wychodzi jakieś 500 zł za m2 

@szymon09875  cena wydaje się w miarę tylko aby nie pili w robocie .

Opublikowano (edytowane)

Masz rację że robisz tynki . Mi robili korytarz i łazienkę .łazienka niecałe 3m2 i korytarz . Razem ze 20 m2 zrobił mnie w uja w cenie . Wstyd się przyznać ale sporo przepłaciłem i nie jestem zadowolony . Ale to już ze 2 lata temu .

Pili w robocie . A cena przepłacone ładnych kilka tys a nawet nie wiem czy nie 10 k😔

Jeden szef nic nie robił tylko siedział w samochodzie. I to było też bez elektryka i hydraulika a cena największa

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano

Kumplowi się urodziła córka ,no i podczas nocnej zmiany trochę przegielismy z procentami ale robota była wykonana.... 

Szef rano nas spotkal 

,, Chłopaki -chwila ciszy 

My oczywiście oczy przymrużone głowy opuszczone

,,Lepszy pijak jak złodziej "....😅

• Haha 8
Opublikowano

Łe tam nie ma to jak za fajerą

Ujebieta się, w krzyżu łupie, rynce bolą, kolana odbite

A tu się jeździ w te i spowrotem

Na żwirowni wyskoczyć do ładowarki 4 szufle i długa 

Miałem propozycji i na wykończenia i do płotów i do kostki, ale pierdyle. 

Może kiedy poprobuje dla testu. 

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Nad tynkami jeszcze myślę czy gipsowe czy cementowe. Jednak cement lepszy bo trwalszy. 

Trwalszy, lepszy, pomaga w lepszych kontaktach werbalnych przez ściany 😁

• Haha 1
Opublikowano
20 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

mam Beco i Bosha

pralki najżywotniejsze na silnikach szczotkowych bo sterowanie i regulacja obrotów banalnie  , głośne ale  na lata a jak ktoś sie pcha w bajery których nie umie sam naprawić 

u znajomego boscha pralke to 70 letni ojciec sam robi mechaniczne rzeczy wycieki czy łożyska 

ja też polara rozbierał silnik robił łożyska 

20 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

dokładnie im nowsze tym jakościowo słabsze dziś pralki z WiFi i innymi takimi pierdolami 

po co to komu

baba z salonu sprzed tv ma odpalić se 

Opublikowano
4 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Ja nie wiem co wy lubelaki mata za metodę, ale takie papcie co zbieracie to odpad 🙆 

Się małe zbiera, młode fajne. 

Papuciami szybko się wiaderko zapełnia to jedyna zaleta ich 🤪

No no...kto zbiera to zbiera , moje widziałeś?

19 minut temu, 6465 napisał(a):

Kto wpadnie do pomocy?

17303017396444116531588554127769.jpg

Moje już przerobiłem też 

17303029787115485548182066486819.jpg

• Like 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v