Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

I Ty tak na serio co 5 lat wymieniasz sprzęt w kuchni?

Stara pralka do roboczych ciuchów co w kotłowni stoi ma już 14 lat i działa, nowa do tzw "czystych" się po 5 latach rozleciała ...

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Rozumiem , jakieś gary ale piekarnik, kuchenka czy pralka?

jak ma żonę i stać na zachcianki to musi 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał(a):

I co? Żonę tez zmieni jak mu się zachce zmiany?

11 minut temu, malaczarna napisał(a):

masz inne foto tego grzyba? jak sie nazywa?

Toć to najzwyklejsza gąska zielonka, są jeszcze niekształtna zwana szarą.

Opublikowano
3 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Rozumiem , jakieś gary ale piekarnik, kuchenka czy pralka?

a myślisz że dłużej będą chodzić te nowe eko sprzęty 

narazie kuchnie mamy zrobiona 7 lat i odpukać wszystko działa ale express do kawy z 5 lat w tamtym tygodniu drugi kupiony.

Pralki średnio 7-8 lat 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Stara pralka do roboczych ciuchów co w kotłowni stoi ma już 14 lat i działa, nowa do tzw "czystych" się po 5 latach rozleciała ...

dokładnie im nowsze tym jakościowo słabsze dziś pralki z WiFi i innymi takimi pierdolami 

po co to komu

Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

narazie kuchnie mamy zrobiona 7 lat i odpukać wszystko działa ale express do kawy z 5 lat w tamtym tygodniu drugi kupiony.

Pralki średnio 7-8 lat 

Kuchenka mikrofalowa - 13 czy 14 lat. Kawy nie piję. Meble, najnowsze całej chałupie, nie tylko u mnie, z uwaga, 2010, najstarsze jakoś z 1974-75.

Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał(a):

a to jak się pralka ro***bie to czy mnie czy żonie to mam w brudnych ciuchach  chodzić czy prac w wannie?

5 minut temu, jacor73 napisał(a):

I co? Żonę tez zmieni jak mu się zachce zmiany?

Toć to najzwyklejsza gąska zielonka, są jeszcze niekształtna zwana szarą.

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Pralki średnio 7-8 lat 

Ostatnio lodówka zmieniona po 20 latach, tylko i wyłącznie ze względu na remont, poprzednia pralka z 12 lat wytrzymała, obecna 8 i nie widać oznak zużycia.

Ze sprzętem AGD tak samo jak z samochodami, jeden wytrzyma 300 tys km bez dokładania, drugi po 100 zacznie się sypać.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Ostatnio lodówka zmieniona po 20 latach, tylko i wyłącznie ze względu na remont, poprzednia pralka z 12 lat wytrzymała, obecna 8 i nie widać oznak zużycia.

Ze sprzętem AGD tak samo jak z samochodami, jeden wytrzyma 300 tys km bez dokładania, drugi po 100 zacznie się sypać.

mam Beco i Bosha

Opublikowano
8 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Tak mówią na forum.

Ponoć żeś się gospodarz zrobił na posażnym dopiero jak synowa przyniosła swoje 70ha, twoje wchłonęła i doisz u niej krowy. 

Siedź tam ogar toć to żaden wstyd 

W co konkretnie?

pewnie u tych bab na ulicy to słyszałes psycholu z depresją 😲

Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał(a):

dokładnie im nowsze tym jakościowo słabsze dziś pralki z WiFi i innymi takimi pierdolami 

po co to komu

większość sprzętów około 10 lat i żadnych usterek. pierdololo z tym że stare lepsze, stara pralka to była tak głośna że szlak człowieka trafiał. stare to są dobre skrzypce i wino a nie sprzęty 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Agrest napisał(a):

Przypadek?

Nie sądzę😜

może twoje bezdomne  bedo z tobą mieszkac ....🤣🤣🤣 może i spać będą z tobą 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
6 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

większość sprzętów około 10 lat i żadnych usterek. pierdololo z tym że stare lepsze, stara pralka to była tak głośna że szlak człowieka trafiał. stare to są dobre skrzypce i wino a nie sprzęty 

Od tego jest żeby pracowała a, że głośno... Lodówki lepszej niż stara, made in CCCP jeszcze nie było w chałupie... A ta stara ma ponad 40 lat...

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Od tego jest żeby pracowała a, że głośno... Lodówki lepszej niż stara, made in CCCP jeszcze nie było w chałupie... A ta stara ma ponad 40 lat...

nie mów że masz lodówkę starsza od siebie 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v