Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Łolek napisał:

Witajcie

No i nie chce mi się ,bo się wczoraj no i dzisiaj pożegnalne ognisko udało 🤕

Ale mile jest to a się nie spodziewałem 

IMG_20241013_023220.jpg

Panie Marku,w Pana jak że dojrzałym wieku podpowiadamy ostrożność że słodkościami....🤭

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Na tym koszu dobrze że nie dopisali ostatnie 😂

Kiedyś czytałem że otworzyli jakoś nową siedzibę potężnej firmy.... Goście, poczęstunek, podziękowania itd . Jakaś kwiaciarnia pomyliła zamówienia i kwiaty dla firmy pojechały na pogrzeb 

Na kwiatach była wstążka 

,,Gratulujemy lokalizacji"

• Haha 5
Opublikowano
10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Wita co...lepiej drugie piwko otworzyć i włączyć jakiś dobry film niż tych patalachow oglądać 🤦‍♂️

Do północy przy 1614 dłubałem i ominęło mnie to "szczęście" 

Większa radość była jak odpaliła i zaryczała niż po tym meczu 🤣

Siemka ludziowie ;)

Pada deszcz od około pół godziny. 

• Like 2
Opublikowano

No jego nie dościgne...

Tak mnie naszło policzyć ile taki dziadek z 10 ha pola robi.

Se spisałem stan liczników i se policzyłem..

No 402 godziny...a to jeszcze nie marzec...żeby cały sezon zsumować.

Nieźle...sam se uscine rękę, żeby się docenić....może by też jak okolicznościowa deska....🤔😉

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

@Desperado dzień dobry 🙋 

Chcesz wiedzieć ile godzin zrobiłem traktorami?

...no to ci napiszę 

Zetor 162 mtg od marca

Doicz 240...też od marca...

Dumny jesteś ze mnie?🤭

Sporo. Choć ja też u siebie jestem zaskoczony. Ale to dlatego, że wszystko jesienią obsiane.

Opublikowano

Kiedyś już liczyłem, ale nie zapisałem i naszło mnie znowu zliczyć...

Kurna....dobry jestem....jeszcze tak dodać kilometry auta i motocykla, to ja nie mam czasu nic innego robić...😆

...a cza pojechać zobaczyć czy grzybów w lesie nie ma...

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No jego nie dościgne...

Tak mnie naszło policzyć ile taki dziadek z 10 ha pola robi.

Se spisałem stan liczników i se policzyłem..

No 402 godziny...a to jeszcze nie marzec...żeby cały sezon zsumować.

Nieźle...sam se uscine rękę, żeby się docenić....może by też jak okolicznościowa deska....🤔😉

Ja bym zaczął zaniżać, bo jak zaczną ślad węglowy liczyć...

Kup se jeszcze rcw, będziesz usługi robił na okolicę🤭

Opublikowano
9 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Jestem, czy nie jestem, ale się nie oszukuję. Są też takie przypadki, że kierujesz się jako młody człowiek wartościami które wpoił w tobie kościół rodzice i przyjmujesz to bezkrytycznie. Refleksja przychodzi z wiekiem a wtedy często jest już za późno

Ten wywód mi zaleciał tekstami tych, co to chcą, aby dziecku imienia nie nadawać, bo jak dorośnie to se zdecyduje, jakiej płci chce być i se samo nada. W pewnych obszarach natura ma swoje zdanie. Właściwie w większości. Wpajanie wartości i kształtowanie człowieka od urodzenia to element tożsamości narodowej. Bez tego bałagan. Co co na marszach LGBT paradują,też zapewne mieli je wpajane. Dla nich nie było za późno na ich indywidualną refleksję. I zobacz do czego ich to prowadzi🤷

9 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

No ja też potrafię się zachwycić pięknem przyrody. Patrzę O jaka fajna sikorka i zaraz dodaje na co mi taka sikorka😂

Spróbuj może tak: "mam potrzebę wypróżnić pęcherz, ale nie będę sikał przez tydzień"🤷. Natury nie oszukasz. Każdy z nas jej podlega i każdy jest indywidualny

10 godzin temu, bezbarwny napisał:

A słyszałem, słyszałem. Jałóweczki ma, a i owieczki podobno.

O zoofilię go nie podejrzewam 

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

Jacuś na urlopie to pewno kilometrówki kręci. I 1000h pęknie jak nic

Co to jest 1000h na takiego agronoma oporowca jak on. Szkoda że go nie ma, może by doradził czy już mocznik pod qq dać na ściernie zamiast wapna🤔

Się rozpadało, pizga, wieje...

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

Jacuś na urlopie to pewno kilometrówki kręci. I 1000h pęknie jak nic

Co to jest 1000h na takiego agronoma oporowca jak on. Szkoda że go nie ma, może by doradził czy już mocznik pod qq dać na ściernie zamiast wapna🤔

Się rozpadało, pizga, wieje...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v