Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Za droga w zakupie. Można mieć tańszą o ⅓ w podobnej jakości 🤷. Ja bym nie płacił za logo...

Kumpel mi doradzał lely pasową🙆‍♂️ on myśli że czym ja to bym uciągnął?

Opublikowano

Czemu wada

10000 przekroczone i tlucze dalej

Teraz z pomocą dużej kostki cnh

Mchale też się psują 

A nh br to najtańsza "zagraniczna" prasa na rynku 

Lepsza od sipmy i uni

Nic więcej 

3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Sianokiszonka jd 93 konie latał

Sloma 6930 musi

Opublikowano
51 minut temu, gregor1284 napisał:

To starą zgrabiarkę kupił?

I siewke? Matko boska 

Sławek jak masz problemy finansowe to powiedz, może jakoś pomożemy.

Warto iść w windykacje czy niech młyny sprawiedliwości sprawę mielą? Są skuteczne firmy które nóg nie łamią?

Opublikowano
25 minut temu, Belaruss820 napisał:

Lely potrzebuje mocy🤷...jak ma moc to bije wszystkie prasy 

24 minuty temu, Karol6130 napisał:

Czemu wada

Dobrze wiesz. Ale można poprawić fabrykę 🤷

Opublikowano
52 minuty temu, Karol6130 napisał:

One teraz nic nie warte

Żuka albo tarpana bierz 

Nie jest łatwo tera o dobrego żuka... A kupić muszę 

12 minut temu, Agrest napisał:

Warto iść w windykacje czy niech młyny sprawiedliwości sprawę mielą? Są skuteczne firmy które nóg nie łamią?

A to różnie. Jak rejestrowana firma to trochę Ci zabiorą A jak jakaś czarnorynkowa to przywiozą Twoje pieniądze A i drugie tyle dla siebie będą mieli 

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, Belaruss820 napisał:

Porównywał do sipmy,że obie łańcuchowe a case przebija ja we wszystkim. Prosta budowa z tego co patrzyłem. No ale jeszcze mam czas na zastanowienie. Talerzówka musi być,bo po dyniach scierniskowym się nie da zrobić bo zapycha,orać tak samo się nie da od razu. To Ty pisałeś o metalfachu?

Nie kupuj tego koromysła 🙆 

To w trzeciej wsi słychać jak napierdalają te łańcuchy 🤣 

Opublikowano
Qwazi napisał:

32 minuty temu, Karol6130 napisał:

Fendt to to nie jest, ale prasy łańcuchowe i kombajny zbożowe mają ok.

Cena części to inny temat jest.

Za droga w zakupie. Można mieć tańszą o ⅓ w podobnej jakości 🤷. Ja bym nie płacił za logo...

co byś polecił ?

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Ty jak wiemy nim nie jesteś 

To czemu zgrabiarka nie nowa? czemu rozsiewacz stary?

Mleka doisz bardzo dużo, na vat jesteś, to gdzie giną pieniądze? 

W opowieściach wszystko 😎

co takiego w opowieściach 🤔 , zapraszam chętnie posłucham 🤭

12Pafnucy napisał:

Robi się...

IMG_20241010_100934.jpg

i znowu na randce 🤔 separacjia jak nic 🤣🤣🤣🤭

Nieustraszony1044 napisał:

43 minuty temu, Qwazi napisał:

Ja też będę musiał zmienić prase , ale jaką kupić 🤔

maschio 👍

Opublikowano
45 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Robi się...

IMG_20241010_100934.jpg

Przecież już zakonserwowana stała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v