Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

Toć oczywiste i działa 🤭

35 minut temu, pedro2 napisał:

W piątek z rana B0 5.70 domówiłem tysiaka

Dzisiaj kolega dzwonił 5.90 

Jurwy jak w dół to po groszu, jak w górę to po 10 

Kota przejechałem we wsi 😑 

Głupi sierściuch z rowu prosto pod samochód 

I to ładny czarny.

Rudego po tusku bym tak nie szkodował

W zeszła środę zamówione po 5.41 

Przyjechał dopiero w piątek i chciał 5.53 pisać, bo taka cena dnia. Po telefonie do szefa jednak 5.41. 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał:

to ładnie podrożała przez miesiąc 😛 a b7 ile? 

chcę wiedzieć ale nie chcesz powiedzieć 😛

Nie wiem 

Gnojówkę to ja na pole rozlewam, a nie do baku 🤭

22 minuty temu, szymon09875 napisał:

Toć oczywiste i działa 🤭

W zeszła środę zamówione po 5.41 

Przyjechał dopiero w piątek i chciał 5.53 pisać, bo taka cena dnia. Po telefonie do szefa jednak 5.41. 

U nas zawsze najdroższe, 15-20gr niż w całej reszcie kraju 

Opublikowano
18 godzin temu, Desperado napisał:

No wiesz niejedni rozpalają dopiero późnym wieczorem, raz podłożą i to wszystko,

u mnie matka tak robi ale jej wystarczy to co ma i nie ma co komplikować jej życia na starość dokładając wodotryski 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

On wozi od października zimowe 

Nigdy problemów nie było 

Moje ciągniki nie wybredne 

Ten czerwony pierdek to by się na b0 mógł ochwatu nabawić...a maszyna z turem z centralny Polski to by się nie pogniewała 🤷...

W tym roku temu chłopakowi, co to mu ojciec w ubiegłym roku zmarł, a on 16 latek z chorą matką został, w dwóch masseyach pompy szlak trafił...jest podejrzenie, że od b0 właśnie 

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, konteno napisał:

ja po wypłacie w listopadzie dopiero tyle będę miał a głupio wszystko na auto wydać a za połowę tej kwoty to też nic większego młodszego i mniej zajechanego od obecnego nie znajde do którego przez pół dekady nic bym nie dołożył 

Teraz to trzeba dać 20 k za 15 letni samochód żeby był w miarę stanie . 

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Lubelskie zaprasza ..🙋

A podziękować 🙋...jak Karol mi ten agregat kupi, co to mi na urodziny obiecał i nie dotrzymał, to pojadę odebrać...może na gwiazdkę się narości🤔😉🤭

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał:

Ten czerwony pierdek to by się na b0 mógł ochwatu nabawić...a maszyna z turem z centralny Polski to by się nie pogniewała 🤷...

W tym roku temu chłopakowi, co to mu ojciec w ubiegłym roku zmarł, a on 16 latek z chorą matką został, w dwóch masseyach pompy szlak trafił...jest podejrzenie, że od b0 właśnie 

Nie będę im oddzielnej michy szykował 🤭

A ten żółty to i na opał patrzy i się ślini 🤣🤣

Opublikowano
mf362 napisał:

20 godzin temu, konteno napisał:

ja po wypłacie w listopadzie dopiero tyle będę miał a głupio wszystko na auto wydać a za połowę tej kwoty to też nic większego młodszego i mniej zajechanego od obecnego nie znajde do którego przez pół dekady nic bym nie dołożył 

Teraz to trzeba dać 20 k za 15 letni samochód żeby był w miarę stanie . 

i to nie pewne... nawet i za 50tys to tak śerdnio coś na szybko by było zawsze będzie coś nie halo..

szymon09875 napisał:

Nie będę im oddzielnej michy szykował 🤭 A ten żółty to i na opał patrzy i się ślini 🤣🤣

to Ty paliwo w miskach wozisz 🤔🤭🤪 w reklamóekach spróbuj 🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

i to nie pewne... nawet i za 50tys to tak śerdnio coś na szybko by było zawsze będzie coś nie halo..

to Ty paliwo w miskach wozisz 🤔🤭🤪 w reklamóekach spróbuj 🤣🤣🤣

Jak tak mało palą to na co mi jakieś zbiorniki? W tubkach jak te musy owocowe myślę wozić. 🤔

• Haha 2
Opublikowano

Każdy chodzi na te grzyby więc i ja poszedłem z pół godziny mi to zajęło. Jutro też pójdę na te grzyby Nie wiedziałem że tyle ich aż rośnie Na kolację zaraz usmażę . 

IMG20241007174300.jpg

Początkujący że mnie grzybiarz ale chyba nie najgorszy 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Jak się zowią takie?

Nie znam...

Te żółte to chyba kurki.

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

@Qwazi 👆😄

Wim coś se pomyślał 🙆😁...

Ale to nie moja lokatorka chyba🤔...rano żem ją widział, nawet fotkę próbowałem zrobić, ale za ruchliwa była, zanim aparat ostrość zdążył złapać to się przemieszczała...za oborą se mieszka i nawet na pastwisko chadza, do krów w odwiedziny. Już drugi rok jest. Może mi się uda w końcu to zdjęcie jej zrobić 

9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jak się zowią takie?

Nie znam...

Ja tam żaden grzybiarz i wiedzy w tym temacie nie mam żadnej, ale mi to się kojarzy z olszówkami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v