Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

I się skończy prosperita.

Być może, ale jakoś patrząc na tych dwóch chłopaków nie sądzę...

7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Widać bogaty.

Z ciekawości...czym się zajmuje, zajmował?

Jeszcze się zajmuje. W przyszłym roku ma zostać emerytem. Gospodarzy na coś koło 100 ha. Hodowla podobnie, jak u naszego Przemysława, czyli mamki i opas. W polu to co dla bydła to dla bydła, poza tym wiesiołek, babka, ogórecznik, trawy nasienne, przy czym traw chyba najwięcej. 

Rękę gospodarską widać bardzo. Bizon, którego kupił nowego w 90 roku wygląda, jakby wczoraj z FMŻ wyjechał, te 914-tki też. Kiedyś mawiali, że u niego to nawet brony na ścianie od stodoły na zimę wisieć musiały 

Opublikowano
3 godziny temu, Leszy napisał:

Ile ludzi jest poszkodowanych? Ile ziemi zalanej, i ile miast zniszczonych? Jaki to jest procent w skali całego kraju? To nie powinno mieć żadnego znaczenia dla kondycji państwa. Żadnego zauważalnego. 

Nie słyszałeś Tuska? Już mówił że inwestycje wstrzymane i kasa ma być skierowana na tereny ogarnięte powodzią, także chyba jest inaczej niż piszesz .🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz co Boguś, nie chcę nic mówić, ale jak tak popatrzy się na tych tzw Harleyowców owieszonych skórami i chromami to na takich motocyklach to głownie stare dziady jeżdżą co mają babe problem zaspokoić xD 

ty widać swojej nie zaspokoiles i cię kopla w deeee 🤣.....dziecko ja mam tyle lat co mam i nie udaje że mam mniej i mi plastikowe gownooo nie jest potrzebne aby udawać że jest inaczej .....taki plastikowy motorek to dla dzieci co mają zdrowe narządy i celują na dawce  ....a taki lonucy to raz że dziad i w dodatku chory 🤣🤣🤣🤣🤣🤣...odrazy kupa smrodu i plastiku ...😱

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Nie jest inaczej. Tylko Tusk tak pisze. 

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Nie słyszałeś Tuska? Już mówił że inwestycje wstrzymane i kasa ma być skierowana na tereny ogarnięte powodzią, także chyba jest inaczej niż piszesz .🤔

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

ty widać swojej nie zaspokoiles i cię kopla w deeee 🤣.....dziecko ja mam tyle lat co mam i nie udaje że mam mniej i mi plastikowe gownooo nie jest potrzebne aby udawać że jest inaczej .....taki plastikowy motorek to dla dzieci co mają zdrowe narządy i celują na dawce  ....a taki lonucy to raz że dziad i w dodatku chory 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jak na razie widze że to ty jesteś tu chory, tylko obawiam się że już za późno na leczenie, z takimi objawami chyba żaden psychiatra sobie nie poradzi ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

powiem ci że ja mam dwa suv-y a nie tam jakieś małe samochodziki dla karduplow 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jak na razie widze że to ty jesteś tu chory, tylko obawiam się że już za późno na leczenie, z takimi objawami chyba żaden psychiatra sobie nie poradzi ... 

nie opowiadaj tu o swoich chorobach ....

Opublikowano

A po po motocykli to paliowo już po 5 z kawałkiem. I znowu Donek się wykazał heheheheh. Zaraz znowu będzie wycie, ze źle

A tak na poważnie co do tych motocykli, człowiek się liczy nie motocykl więc już się nie wyzywajcie bo różne są fajne.

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Być może, ale jakoś patrząc na tych dwóch chłopaków nie sądzę...

Jeszcze się zajmuje. W przyszłym roku ma zostać emerytem. Gospodarzy na coś koło 100 ha. Hodowla podobnie, jak u naszego Przemysława, czyli mamki i opas. W polu to co dla bydła to dla bydła, poza tym wiesiołek, babka, ogórecznik, trawy nasienne, przy czym traw chyba najwięcej. 

Rękę gospodarską widać bardzo. Bizon, którego kupił nowego w 90 roku wygląda, jakby wczoraj z FMŻ wyjechał, te 914-tki też. Kiedyś mawiali, że u niego to nawet brony na ścianie od stodoły na zimę wisieć musiały 

To jedynie Chałupki nie zazdroszczę 

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Kolejna spółka, która w założeniu miała być po to aby zapewnić ciepłe posadki  znajomym. Problem pojawił się kiedy trzeba było coś robić i wtedy okazało się że nie ma ludzi kompetentnych. Co za niespodzianka 🤣.

i kto ta spółkę założył 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Karol6130 napisał:

28 minut temu, slawek74 napisał:

bezorkowca kup a pług ten co masz zostaw...

Dążę do tego by mieć jedno i drugie 

Na drugi rok trawy idą pod pług 

Wypadało by mieć już jedna bruzda

dużo tych traw?

Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Kolejna spółka, która w założeniu miała być po to aby zapewnić ciepłe posadki  znajomym. Problem pojawił się kiedy trzeba było coś robić i wtedy okazało się że nie ma ludzi kompetentnych. Co za niespodzianka 🤣.

Jak wiele spółek i komisji 

Opublikowano
32 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Jakie inwestycje? Tusk i inwestycje chyba w niemiecką gospodarkę

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Jakie inwestycje? Tusk i inwestycje chyba w niemiecką gospodarkę

Dokładnie. Przecież inwestycje już wstrzymał na początku rządzenia. Może niech polikwiduje część spółek państwowych, gównokomisji i odchudzi admi istracje. Jeżeli PIS kradł to trzeba coś z tym zrobić. No zrobił - mianował największą w historii liczbe ministrów i innych nierobów dając od razu milionowe premie.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Dokładnie. Przecież inwestycje już wstrzymał na początku rządzenia. Może niech polikwiduje część spółek państwowych, gównokomisji i odchudzi admi istracje. Jeżeli PIS kradł to trzeba coś z tym zrobić. No zrobił - mianował największą w historii liczbe ministrów i innych nierobów dając od razu milionowe premie.

szłapka.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Takie tam gadanie. Jakieś konkretne dane? 

CPK 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

CPK 

A to co PiS zbudował w ramach CPK ?? xD Bo oprócz gadania przez 3 lata jaka to wspaniała inwestycja wiele więcej nie zrobiono xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v