Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

nie brnij w to dalej. Yhym czyli chciałeś organizować transport krów do siebie. wydoić i pewnie za 24 godz odwieźć. ?

I to wszystko bezinteresownie, jak ta cała pomoc co opisuje, jaki to łon wybawca ludzi z niedoli.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

musi po naszym suszowym. POwodziowe ryży obiecał w kilka godzin od zalania.

to taka sama klęska jak susza. tyle, że powódź nachodzi szybko, a susza to długotrwały proces

Susza nie zabiera budynków. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 6465 napisał:

Susza nie zabiera budynków. 

Samochodów, całego zgromadzonego pokarmu dla zwierząt, jak kukurydza nie skoszona to straty 100% itd itp. Tu nie ma czego porównywać.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

nie brnij w to dalej. Yhym czyli chciałeś organizować transport krów do siebie. wydoić i pewnie za 24 godz odwieźć. ?

Niech stoją i do nowego roku. Budynek jest I paszy też jest 

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

to taka sama klęska jak susza. tyle, że powódź nachodzi szybko, a susza to długotrwały proces

Nie porównuj zalania domu i zniszczenia dobytku do kilku ton ziarka z ha mniej ... Bo nie wiem jak ty ale ja nigdy bym nie zamienił suszy na taką powódź ...

obie te klęski pokazują dwulicowość i lans polityków.

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

obie te klęski pokazują dwulicowość i lans polityków.

Szczerze, nie wiem czy w tym roku bym się załapał na suszowe, ale nawet jeżeli to nie mam absolutnie nic przeciwko temu aby pieniądze na to zarezerwowane poszły na powodzian, ja sobie bez tych 250zł do ha poradzę ...

• Like 1
Opublikowano
jacor73 napisał:

Przed chwilą, FarmerDyzio napisał:

I to wszystko bezinteresownie, jak ta cała pomoc co opisuje, jaki to łon wybawca ludzi z niedoli.

Nie ma co go traktować poważnie. Chciałby byc tutaj zabawny. Tylko pytanie kogo ta katastrofa śmieszy.

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał:

Nie jeden chce ludzkiego dobra..... czy tam dóbr...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał:

Nie każdy bohater nosi pelerynę 

2 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

Nie ma co go traktować poważnie. Chciałby byc tutaj zabawny. Tylko pytanie kogo ta katastrofa śmieszy.

Skąd Ty wiesz co ja chciałem?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Aaaa....właściwie po co?

Nooo, żebym wiedział co wolno, a co nie, aby uniknąć prostaty

2 minuty temu, 6465 napisał:

Suszowe, i 14 emerytury powinni tam przekierować. Tylko realnie potrzebującym a nie jako nagrody dla starostów i całej świcie za walkę z powodzią. 

i 800 plus dla bogatych

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

tysiąc zrobisz 🤔

Nie. 

Tak z pinset...ale tylko i wyłącznie sam...tymi traktorami moimi..

Przebije który?   Oporowiec???

no ja nie sam ale we dwóch ale 800/900 może będzie..

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

żebym wiedział co wolno, a co nie, aby uniknąć prostaty

żeby uniknąć prostaty musiałbyś ją sobie wyciąć, bo to gruczoł, który posiada każdy mężczyzna bez wyjątku

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

Pisałem...

Ale woli co niektory przekręcić...

Nawet opis dałem...

Strasznie tu złośliwi są ludziowie...

Co bym nie uczynił, powiedział, udowodnił nawet....to wraz po swojemu interpretują...byle próbować dokuczyć.

Nie mam póki co problemów z prostatą...

Mogę to rejentalnie poświadczyć...😆

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

i 800 plus dla bogatych

Też. Tylko u nast to jest tak że nagrody z tej puli są dla starosty, urzedasów, strażaków i wielu innym. 

Opublikowano

@12Pafnucy Ja nie umiem czytać wyników. Myślałem, że Boguś się zna to uwierzyłem

3 minuty temu, Bananek napisał:

żeby uniknąć prostaty musiałbyś ją sobie wyciąć, bo to gruczoł, który posiada każdy mężczyzna bez wyjątku

Przerost prostaty

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Pisałem...

Ale woli co niektory przekręcić...

Nawet opis dałem...

Strasznie tu złośliwi są ludziowie...

Co bym nie uczynił, powiedział, udowodnił nawet....to wraz po swojemu interpretują...byle próbować dokuczyć.

Nie mam póki co problemów z prostatą...

Mogę to rejentalnie poświadczyć...😆

Mam to samo

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Też. Tylko u nast to jest tak że nagrody z tej puli są dla starosty, urzedasów, strażaków i wielu innym. 

Bo ludzie to debile. Gdyby się postawili to było by inaczej a zobacz do czego ta bierność przez tyle lat doprowadziła 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v