Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

W nazwie sojusz lewicy demokratycznej? 

ale go rozgryzłeś 😂😂

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Co ty z tym piciem , może u was piją przykleiłeś się i pieprzysz w koło , znajdź sobie zajęcie wyjdzie ci na zdrowie 

A jeśli nazywanie żony czy czyjejś kobiety babą świadczy o tobie i o braku szacunku dla nich 

I nie ja tu wyszedłem na buraka 

ta a nazywanie kolegi z forum burakiem to już świadczy o szacunku prawda? 🤔

Opublikowano
10 godzin temu, Baks00 napisał:

Już na pierwszy rzut oka nie wygląda smakowicie 🤮

I nie jest smakowite. Jak małże z dodatkiem ziemi 🤢.  Ja zdjadłem jednego. Młody reszte.

Bardzo dobre mają tam pieczywo. Dużo lepsze niż polskie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

I nie jest smakowite. Jak małże z dodatkiem ziemi 🤢.  Ja zdjadłem jednego. Młody reszte.

Bardzo dobre mają tam pieczywo. Dużo lepsze niż polskie.

Spróbuj coca-coli bo mówią że na zachodzie lepsza niż krajowa , czasami pijałem germańską i nie czułem różnicy.  Choć znawca nie jestem.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Spróbuj coca-coli bo mówią że na zachodzie lepsza niż krajowa , czasami pijałem germańską i nie czułem różnicy.  Choć znawca nie jestem.

No fakt. Nie zwróciłem uwagi na to ale jest jakby mocniejsza.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Leszy napisał:

W nazwie sojusz lewicy demokratycznej? 

W nazwie tak ale Radkowi chodziło o obecną a trochę się to różniło od obecnej lewicy sam komuch Miler nie przyznaje się do nich 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
20 minut temu, radekz200 napisał:

ale go rozgryzłeś 😂😂

Tobie chodziło o obecną lewicę więc czego się cieszysz

Nie jesteśmy kolegami to dwa 

I to ty zacząłeś mi sugerować coś z piciem z uderzaniem do głowy więc nie oczekuj szacunku 

Postaraj się albo odpuść temat 

Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał:

a wiecie, że jak wpisałem baba w wyszukiwarkę na tym forum to mam 1600 wyników. Łącznie z wpisami Łolka. Więc @Łolek chyba trochę żeś przesadził z tą reakcja na wpis Radka. 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Tobie chodziło o obecną lewicę więc czego się cieszysz

Nie jesteśmy kolegami to dwa 

I to ty zacząłeś mi sugerować coś z piciem z uderzaniem do głowy więc nie oczekuj szacunku 

Postaraj się albo odpuść temat 

dobra odpuszczam 👍 każdemu może się zdarzyć wypić na pryzmie z kolegami a na drugi dzień żałować swojego zachowania 

2 minuty temu, Leszy napisał:

a wiecie, że jak wpisałem baba w wyszukiwarkę na tym forum to mam 1600 wyników. Łącznie z wpisami Łolka. Więc @Łolek chyba trochę żeś przesadził z tą reakcja na wpis Radka. 

dla tego uważam że po alkoholu nie powinno się pisać na forum 😛

Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Nie lubię określenia baba w stosunku do kobiet i tyle 

Każdy może mieć swoje zdanie,dla mnie to takie średnie 

3 minuty temu, radekz200 napisał:

dobra odpuszczam 👍 każdemu może się zdarzyć wypić na pryzmie z kolegami a na drugi dzień żałować swojego zachowania 

I znowu próbujesz być dowcipny ale ,.....

Nie muszę pić na pryzmie przy stole na kolacji czy obiedzie nikt mi nie broni  i tak robią dorośli 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Nie lubię określenia baba w stosunku do kobiet i tyle 

Każdy może mieć swoje zdanie,dla mnie to takie średnie 

I znowu próbujesz być dowcipny ale ,.....

Nie muszę pić na pryzmie przy stole na kolacji czy obiedzie nikt mi nie broni  i tak robią dorośli 

dorośli nie odpowiedzialni, bo piją a potem siadają za kierownicę 

Opublikowano

Kurna...trochę przesadzasz...chyba...

Obraźliwe to raczej nie jest.

O Babie Jadze, to nawet w książkach pisali...

2 minuty temu, Łolek napisał:

@Leszy dla mnie określenie baba jest obraźliwe i jak bym chciał kobiecie ubliżyć tak w miarę to nazwałbym ja babą czy też babskiem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v