Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

A Ty co w przeszłości w UB służyłeś że tak upubliczniasz informacje bez zgody 🤔

Nic nie upubliczniam, bo informacje były i są ogólnodostępne i sam wyraziłeś na to zgodę. Także pretensje, to kieruj do własnej osoby🤪

Ciężkie jest życie celebryty, nawet takiego lokalnego🤫

8 godzin temu, Łolek napisał:

Marcin chyba mieszka na Woli jakiejś

Marcin sam się przyznaje, że nie wszystko co tu pisze jest prawdą

Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

A Ty co w przeszłości w UB służyłeś że tak upubliczniasz informacje bez zgody 🤔

Wyciągałeś łapki po tabliczki to takie są teraz efekty sławy xD Ale warto było, można było wejść do namiotu VIP na flaszkę i kiełbasę xD 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

24 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Dzień dobry! nie pada ale chmurki są, jakiś już taki jesienny ten poranek 🤔

Sylwek @Qwazi @Łolek i inni , żyto populacyjne siejecie ? Potrzebuje dobrej sprawdzonej odmiany , teraz miałem Danko Rubin

Trochę jeszcze sieje na słabszych dzierżawach. W tym roku Dańkowskie Granat trzeci rok po centrali będzie. Żyto jak żyto, słomy sporo ziarna zależy od roku.😉

Edytowane przez Sylwekx25
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

16 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Dzień dobry! nie pada ale chmurki są, jakiś już taki jesienny ten poranek 🤔

Sylwek @Qwazi @Łolek i inni , żyto populacyjne siejecie ? Potrzebuje dobrej sprawdzonej odmiany , teraz miałem Danko Rubin

nie lepiej hybryde?

Chłoporobotnik napisał:

Pada. W końcu.

o to dobrze to wody w Wiśle w Warszawie przybedzie

Opublikowano
24 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Trochę jeszcze sieje na słabszych dzierżawach. W tym roku Dańkowskie Granat trzeci rok po centrali będzie. Żyto jak żyto, słomy sporo ziarna zależy od roku.😉

No właśnie nie wiem , muszę coś wybrać 

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, wojtal24 napisał:

nie lepiej hybryde?

o to dobrze to wody w Wiśle w Warszawie przybedzie

620 zł nasiona , 200 kg polifoski to kolejne około 600 zł , Saletra 200 kg to będzie 300 zł , do tego skromny herbicyd 100 zł i  2 razy fungi 300.zł = 1820 + orka, siew i zbiór 

Teraz 5 ton plonu już tak optymistycznie 5x500 zł =2500 zł 

Dobrze że słoma pod bydło zostanie bo ineters na ziarnie po wuju 🤦

33 minuty temu, szymon09875 napisał:

Rychło w czas... 

To co najlepsze to już wyprzedane 

A które są najlepsze ?

32 minuty temu, Łolek napisał:

A detektory nie złapały?

Nie wiem,nic nie pisał 

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
32 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

620 zł nasiona , 200 kg polifoski to kolejne około 600 zł , Saletra 200 kg to będzie 300 zł , do tego skromny herbicyd 100 zł i  2 razy fungi 300.zł = 1820 + orka, siew i zbiór 

Teraz 5 ton plonu już tak optymistycznie 5x500 zł =2500 zł 

Dobrze że słoma pod bydło zostanie bo ineters na ziarnie po wuju 🤦

A które są najlepsze ?

Nie wiem,nic nie pisał 

Populacji już kilka lat nie sieje 

Ale na ostatnią chwilę dobre odmiany sprzedane zazwyczaj już 

Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Sieję. Rubin niezły, Opal się u mnie nie sprawdził, teraz mam Granata...

Siemanko, 19°, pochmurno, lekko wieje...

22 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

To chyba trzeba się rozejrzeć za C2 na olx

Trza było w żniwa gadać...a tak mam tylko dla siebie🤷...reszta poszłaaaaaa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v