Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

U nas nikt nie praktykuje tak 

To nie argument żeby robić tak samo jak wszyscy. 

@6465 młody  jak tam w przedszkolu? Mój nie beczy, kolegów zapoznał, nawet nowego języka już używa "ja piedole"

Edytowane przez Buszmen11
  • Haha 6
Opublikowano
4 minuty temu, Buszmen11 napisał:

To nie argument żeby robić tak samo jak wszyscy. 

@6465 młody  jak tam w przedszkolu? Mój nie beczy, kolegów zapoznał, nawet nowego języka już używa "ja piedole"

We wtorek szedł z uśmiechem. W środę też. W czwartek nie chciał poszedł na siłę , broda mu chodziła. Dziś było lepiej. Gadałem z panią to mówi że mój to spoko bawi się i nie beksa. Ale muszą drzwi na klucz zamykać bo są tacy co płaczą i uciekają.

39 minut temu, gregor1284 napisał:

Czemu nie? 

Nie wiem czy się da czy nie . Pytam bo się nie znam. 

12 minut temu, szymon09875 napisał:

Bez problemu, zero z tyłu puszczone z jednej fazy weź na kolejnego esa 

Jak się za to wezmę to wyślę ci zdjęcie i mnie poinstruujesz który kabel gdzie wpiąć. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

We wtorek szedł z uśmiechem. W środę też. W czwartek nie chciał poszedł na siłę , broda mu chodziła. Dziś było lepiej. Gadałem z panią to mówi że mój to spoko bawi się i nie beksa. Ale muszą drzwi na klucz zamykać bo są tacy co płaczą i uciekają.

To i u mnie to samo. Najlepsze że beczą dzieci co chodziły już rok wcześniej. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Wykluczyć nie można, ale to nie powód, żeby w takich warunkach suszyć do reszty...

Raczej nie, chociaż wszystko możliwe 

I się okazało, że za wysoko🤔...

Albo ona mu nie pozwala🤔...

Się jeszcze zobaczy czy za wysoko 😉

Mariusz siejesz żyto hybrydowe ?

Opublikowano
18 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Się jeszcze zobaczy czy za wysoko 😉

Mariusz siejesz żyto hybrydowe ?

Sieję 

12 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak mnie te pogięte parapety irytują... 

Ja tam mam sentyment do licznika na wstążkę

Opublikowano

@konteno weź no powiedz co jest. Szlifierka popiardywala jak by jej się szczotki skończyły. W końcu stanęła. Szczotki wymienione a ona nic ruszyć nie chce. Prąd na szczotkach pokazuje że jest. Pacjent to parkszajz.

Opublikowano
58 minut temu, 6465 napisał:

Nie wiem czy się da czy nie . Pytam bo się nie znam. 

Jak się za to wezmę to wyślę ci zdjęcie i mnie poinstruujesz który kabel gdzie wpiąć. 

W przedszkolu gdzie chodzi moja córka,w wakacje syn chodził. I w tej grupie starszakow jest taki Iwan(ukrainiec),który ucieka z klasy i drzwi muszą zamykać,w wakacje jak syna zabierałem to też za fraki go musiałem złapać bo wyczail że drzwi uchylone,kiedyś matce uciekł do lasu. Niezła historia. Chłopak co ma agroturystykę,wziął Ukrainkę z dzieckiem jak się wojna zaczęła i na uchodźców dawali kasę. Pech chciał że zrobił jej dziecko i teraz siedzą razem.

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Tylko czy się to na ceny w skupie przełożyć i kiedy 🙄

Wtedy gdy rolnik je bedzie dyktował

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 6465 napisał:

@konteno weź no powiedz co jest. Szlifierka popiardywala jak by jej się szczotki skończyły. W końcu stanęła. Szczotki wymienione a ona nic ruszyć nie chce. Prąd na szczotkach pokazuje że jest. Pacjent to parkszajz.

Pewnoe wirnik. piz*a. Tak samo miałem w pile stołowej parkszrota. Części nie ma.

6 minut temu, Belaruss820 napisał:

W przedszkolu gdzie chodzi moja córka,w wakacje syn chodził. I w tej grupie starszakow jest taki Iwan(ukrainiec),który ucieka z klasy i drzwi muszą zamykać,w wakacje jak syna zabierałem to też za fraki go musiałem złapać bo wyczail że drzwi uchylone,kiedyś matce uciekł do lasu. Niezła historia. Chłopak co ma agroturystykę,wziął Ukrainkę z dzieckiem jak się wojna zaczęła i na uchodźców dawali kasę. Pech chciał że zrobił jej dziecko i teraz siedzą razem.

Marcin przegapił wtedy swoją szanse. Zamiast biegać za swoją niedoszło nażeczoną powinien wziąć jakąś ukrainke. Miałby teraz całe stado Ivanów i Borysów.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Leszy napisał:

31 minut temu, wojtal24 napisał:

moja żona rok młodsza ale za miesiąc mam wesele u sąsiada co wziął 15 lat starsza ale bardzo pracowita i gospodarną kobietę

Duża różnica. Ile teraz mają? Pomyśleć, że mając 35 lat mógłbym mieć 50 letnią kobitę to trochę słabo.

tak mają on rocznik 1986 a ona 1972 lub 1971

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Pewnoe wirnik. piz*a. Tak samo miałem w pile stołowej parkszrota. Części nie ma.

Marcin przegapił wtedy swoją szanse. Zamiast biegać za swoją niedoszło nażeczoną powinien wziąć jakąś ukrainke. Miałby teraz całe stado Ivanów i Borysów.

To był dobry czas na biznes. Bo jak ktoś stanowczy wziął ukrainke do siebie to wziął kasę,a jeszcze kazał jej iść do roboty.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

tak mają on rocznik 1986 a ona 1972 lub 1971

Miałem na studiach kolegę co wziął sobie 18 lat starszą kobietę i z tego co wiem to maja dziecko 2 letnie

Edytowane przez MonteChristo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v