Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ale coś konkretniej?

Naprawdę ciekaw jestem Twojego spojrzenia..

A odnośnie mediów...

Nie ma teraz takiej propagandy ..

Moim zdaniem to całkiem nijakie teraz rządowe media...

Widzisz, Ty już widzisz mniej, straciłeś instynkt, nieufność i podejrzliwość.

Ja nie przyjmę twojej obrony Tuska, ty nie dopuścisz do myśli win Tuska🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Dziś jak za króla Sasa - jedz pij i popuszczaj pasa. Co potem? Ale kogo to obchodzi, niech się dzieci martwią

Ale to przez kogo, kto rozpompował socjal ... Jakby zarobili sami a nie dostali to by się dwa razy zastanowili na co wydali ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No wiem...ale fajne to wyszło...

Musi kuga podjadę, bo fazerem coś mi nie wychodzi ..😉

Zapraszam możesz i pociągiem przyjechać.. Tylko colę przywieź 😆

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Wasze... 

Tak nasze, bo polityką, ekonomią i edukacją mediów do takiego zachowania i myślenia społeczeństwo przekonano

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

E nie...

Mi dość obojętny.

Tak ot...

Ciekaw jestem jak Ty to widzisz...

Miewasz zwykle zdrowe spojrzenie i trafne diagnozy .

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ale coś konkretniej?

Naprawdę ciekaw jestem Twojego spojrzenia..

A odnośnie mediów...

Nie ma teraz takiej propagandy ..

Moim zdaniem to całkiem nijakie teraz rządowe media...

Nie gniewaj się ale tak obserwuje to robią z Tobą co chcą, strasznie ulegasz powszechnym trendom 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Tak nasze, bo polityką, ekonomią i edukacją mediów do takiego zachowania i myślenia społeczeństwo przekonano

Dlatego ja się tym nie martwię. Przepiję/ sprzedam/ zostanie jak wiele chałup w okolicy pustostanem, co ma być to będzie.

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Ale to przez kogo, kto rozpompował socjal ... Jakby zarobili sami a nie dostali to by się dwa razy zastanowili na co wydali ...

Tusk, przecież mówił, że to był jego pomysł, a Kaczor to podchwycił

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Tusk, przecież mówił, że to był jego pomysł, a Kaczor to podchwycił

Mówić to wiesz że politycy wiele mówią, liczy się to co się robi a nie to co mówi ... Kaczor też mówił że wystarczy nie kraść ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nie gniewaj się ale tak obserwuje to robią z Tobą co chcą, strasznie ulegasz powszechnym trendom 

Raczej nie.

Zawsze robię po swojemu...

No czasami pod wpływem emocji...

Powiedz....czy trendem jest jeżdżenie ...dojrzałego faceta motocyklem?

Bym napisał jeszcze jak...ale po co...tylko taki przykład...

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

👍 mam 4 markety we wsi w biedrze bylem 1 raz akurat tam nie chodzimy bo tam zs dużo ,,baranów,, 🤦

Choc różnie między nami było ale i tobie i sobie życzę żebym nigdy takiej biedy nie zaznali żeby na żarciu oszczędzać 

7 minut temu, Agrest napisał:

Widzisz, Ty już widzisz mniej, straciłeś instynkt, nieufność i podejrzliwość.

Ale zoba jak mu mozg wyprali już. Jak nie jesteś za platformersami to napewno na pis głosowałeś 😁 Pafnucy nie zyw urazy ale da sie to wyczuc

8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Już ponad 200 dni mogli obciąć ten socjal i bez co nie obcinają?

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

E nie...

Mi dość obojętny.

Tak ot...

Ciekaw jestem jak Ty to widzisz...

Miewasz zwykle zdrowe spojrzenie i trafne diagnozy .

No Toć przekazałem swoją diagnozę. Od Tuska wojna Polsko polska się zaczęła,  ta szuja zaczęła obrażać starsze pokolenie, na pracy którego się wozi i które systematycznie okrada. 

W moich oczach ta gnida się nie wybieli. To ten wrzód wzmocnił pis . 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale zoba jak mu mozg wyprali już. Jak nie jesteś za platformersami to napewno na pis głosowałeś 😁 Pafnucy nie zyw urazy ale da sie to wyczuc

Panie Tracz, w drugą stronę tak samo to działa, nie popierasz PiS to musisz popierać Tuska, inaczej to nie działa xD 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Mówić to wiesz że politycy wiele mówią, liczy się to co się robi a nie to co mówi ... Kaczor też mówił że wystarczy nie kraść ...

O właśnie. Dobrze ze temat robienia poruszyłeś, jak tam realizacja k9nkretow?

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

O właśnie. Dobrze ze temat robienia poruszyłeś, jak tam realizacja k9nkretow?

Nie wiem, Tuska się spytaj ... Nie wiem dlaczego te pytania do mnie, ja po prostu nie lubię PiSuaru, a reszta polityków jest mi obojętna, ja akurat za największego szkodnika uważam Kaczora i tyle ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pafnucy nie zyw urazy ale da sie to wyczuc

Masz prawo do swego osądu.

Ja uważam że ja po swojemu..

Może o chwiejnie czasami, ale wolę tak, niż na siłę trwać w jakimś błędzie..

Mniejsza..każdy oze jak może...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Panie Tracz, w drugą stronę tak samo to działa, nie popierasz PiS to musisz popierać Tuska, inaczej to nie działa xD 

Jest tylko jedna opcja, bo oddając głos na p2050 czy psl to też głos na tuska bo, czy lewicę

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

No Toć przekazałem swoją diagnozę. Od Tuska wojna Polsko polska się zaczęła,  ta szuja zaczęła obrażać starsze pokolenie, na pracy którego się wozi i które systematycznie okrada. 

W moich oczach ta gnida się nie wybieli. To ten wrzód wzmocnił pis . 

A ja bym powiedział że PiS bardzo nas podzielił...

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, Mateusz1q napisał:

20 lat temu stałeś na mokrym kartonie na targowisku żeby kupić spodnie, a przed wysłaniem dziecka do szkoły to był dylemat czy kupić nową kurtkę czy buty. ŻYJEMY W za***istych CZASACH 

Dokładnie. Ja pamiętam biede i dziadostwo jakie było w latach 80 i 90. Mama szyła dla mnie i brata ubrania bo nie było kupić. Pierwszego banana jadłem w 1 klasie podstawówki, taty kolega przywiózł z Niemiec. Teraz dzieciak mówi że jest biedny bo nie ma srajfona czy ubrań firmowych. Pojebane czasy. Najgorsze jest to, że zazwyczaj po latach dobrobytu przychodzi kryzys i myśle że to kwestia czasu.

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Nie no szczucie Goebbelsa-Kury w TVP to było w porządku i nic złego nie zrobiło xD Nikt tak nie zniszczył mediów publicznych jak PiSuar ... 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Nie no szczucie Goebbelsa-Kury w TVP to było w porządku i nic złego nie zrobiło xD 

Szczucie nie zaczęło się w 2015 roku

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Raczej nie.

Zawsze robię po swojemu...

No czasami pod wpływem emocji...

Powiedz....czy trendem jest jeżdżenie ...dojrzałego faceta motocyklem?

Bym napisał jeszcze jak...ale po co...tylko taki przykład...

Chyba tak. I u nas nakupili motorów a przewodniczącym tej motocyklowej grupy jest chłop który ma najdroższy. Jakiegoś Harleya kupił za podobno 70 tysięcy i tam stoją się podniecają tymi motorami ale wszystko kolo 50.roku życia. Towar zawoziłem w piątek chłopakowi co z kumplami jeżdżą na ścigach to mówią ze z tą grupa nie chcą mieć doczynienia. Na rozpoczęcie sezonu w przasnyszu mieli się zebrać i jechać wszyscy to 3 godziny przed rozpoczęciem już się spotkali żeby pofapać a pół godziny przed rozpoczęciem wyjechali. Ten naczelnik od Harleya chciał ich prowadzić jakaś polna droga to młodziaki odłączyli się od grupy i pojechali normalnie główną żeby motorów nie ubrudzić. Jak z tym jest u Ciebie nie wiem, odpowiedziałem tylko na Twoje pytanie 

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Szczucie nie zaczęło się w 2015 roku

Zgoda, tylko to nie była ta skala, media publiczne nigdy nie były niezależne, ale to co się działo w latach 2016-2023 to był dramat ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v