Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Buszmen11 napisał:

Mój mały też przedszkole, młoda 2 klasa. I bez taty nie chciał iść. Obyło się bez płaczu. 

A przy wyjściu ze szkoły dawali takie fanty🤭

IMG_20240902_092846_536.jpg

Moja najmłodsza od 6 rano już się pindrowała i wszynała burdy, że nie zdąży...na 9-tą🤦...5 lat ma, strach pomyśleć jak będzie miała 15😱...

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał:

Moja najmłodsza od 6 rano już się pindrowała i wszynała burdy, że nie zdąży...na 9-tą🤦...5 lat na, strach pomyśleć jak będzie miała 15😱...

Pannica🤭

Widzisz młody 5 skończy we wrześniu, a rano z łóżka nie chciał wyjść, śniadanie nie takie, na koniec: nie cem iść do skoły, zośtaje w domu. z tatą

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Moja najmłodsza od 6 rano już się pindrowała i wszynała burdy, że nie zdąży...na 9-tą🤦...5 lat ma, strach pomyśleć jak będzie miała 15😱...

Matko jedyna, jakie szczęście, że człowieka to nie spotka...

Mgła ale zaczyna słońce wyłazić.

Opublikowano
6 minut temu, Buszmen11 napisał:

Pannica🤭

Widzisz młody 5 skończy we wrześniu, a rano z łóżka nie chciał wyjść, śniadanie nie takie, na koniec: nie cem iść do skoły, zośtaje w domu. z tatą

Czyli, jak na faceta przystało💪...

Moja teraz skończyła 5 na końcu sierpnia. Ona tylko przebieranki, makijaże i impleśki robi. I jeszcze non stop jakieś dyskusje. Ostatnio dyskotekę organizowała. Karol słyszał, jak mnie na nią zapraszała 🫣...starsza się tak nie zachowywała, kiedy była w jej wieku🤷...

9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie zarzekaj się Piotrze🤷...nie mówię, że Cię to spotka, ale nie ma się co zarzekać, życie potrafi zaskoczyć 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wesoło w domu chociaż było i zajęcie jakieś

3 się odchowało z czego 2 już swoje dzieci mają

Opublikowano
5 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Kurde chciałbym się cofnąć w czasie, iść sobie do 1 klasy i nie mieć żadnych zmartwień 🙄 25 lat temu też był taki ciepły ładny wrzesień

Aż tak tęsknisz za ciąganiem za warkoczyki?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Chcą to niech kosza, ja sam susze to im więcej na polu wyschnie tym lepiej.

Ziarno może i suchawe, ale badyl zielony

Opublikowano
Qwazi napisał:

6 minut temu, Buszmen11 napisał:

Pannica🤭

Moja teraz skończyła 5 na końcu sierpnia. Ona tylko przebieranki, makijaże i impleśki robi. I jeszcze non stop jakieś dyskusje. Ostatnio dyskotekę organizowała. Karol słyszał, jak mnie na nią zapraszała 🫣...starsza się tak nie zachowywała, kiedy była w jej wieku🤷...

9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie zarzekaj się Piotrze🤷...nie mówię, że Cię to spotka, ale nie ma się co zarzekać, życie potrafi zaskoczyć 

ciesz się, że zaprosiła a nie kazała znikać z domu na parę godzin żeby starzy nie przeszkadzali 😉😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

Mój mały też przedszkole, młoda 2 klasa. I bez taty nie chciał iść. Obyło się bez płaczu. 

A przy wyjściu ze szkoły dawali takie fanty🤭

IMG_20240902_092846_536.jpg

Nie balony tylko 😁

50 minut temu, Rolnik1973 napisał:

26 km

No to kawałek jest. Ja miałem 16. 

42 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Kurde chciałbym się cofnąć w czasie, iść sobie do 1 klasy i nie mieć żadnych zmartwień 🙄 25 lat temu też był taki ciepły ładny wrzesień

Ja bym musiał się cofnąć 35😬

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Nie zaskoczy... Jeszcze czego, cudze wychowywać.

1 godzinę temu, Andpol napisał:

Wesoło w domu chociaż było i zajęcie jakieś

3 się odchowało z czego 2 już swoje dzieci mają

Wesołości nie potrzeba a na brak zajęć nie narzekam...

Opublikowano

I pierwszy dzień szkoły u młodego zaliczony. Córka jeszcze w przedszkolu. Trzeba się brać do roboty za coś...śruty narobić i awarię zlokalizować i spróbować naprawić. Zetor się zesrał,tzn zginęły hamulce,myślałem że może płyn uciekł,ale nie,powietrze ucieka w okolicy nad butlą,myślałem że z butli zaworkiem ale nie, dobije do 6 ciśnienia i ucieka. I to syczy głośno,gniazdami też nie ucieka.

Opublikowano
3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Żeby umiał się przed nimi obronić 

Dzieciak musi umieć wybrać pomiędzy złem a dobrem

Posyłając go do lewackiej szkoły może okazać się prawicowcom 

I na odwrót 

To ty pieprzysz, dzieciak 5 lat ma wybierać między złem a dobrem

Opublikowano
26 minut temu, Belaruss820 napisał:

I pierwszy dzień szkoły u młodego zaliczony. Córka jeszcze w przedszkolu. Trzeba się brać do roboty za coś...śruty narobić i awarię zlokalizować i spróbować naprawić. Zetor się zesrał,tzn zginęły hamulce,myślałem że może płyn uciekł,ale nie,powietrze ucieka w okolicy nad butlą,myślałem że z butli zaworkiem ale nie, dobije do 6 ciśnienia i ucieka. I to syczy głośno,gniazdami też nie ucieka.

Zawór hydropneumatyczny możesz podejrzewać 

Opublikowano

Akurat w tym wieku najłatwiej można kształtować przyszły światopogląd. Ponoć w tym właśnie okresie zaczyna się na stałe kształtować mózg. 

4 minuty temu, MonteChristo napisał:

To ty pieprzysz, dzieciak 5 lat ma wybierać między złem a dobrem

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Akurat w tym wieku najłatwiej można kształtować przyszły światopogląd. Ponoć w tym właśnie okresie zaczyna się na stałe kształtować mózg. 

No a po co lewactwo tak walczy o edukacje

Opublikowano
4 godziny temu, Leszy napisał:

Dziś będę się dyscyplinował do późnego. Kukurydzę dziś przyjeżdżają ciąć. Niby od 17 zaczynać chcą. 

Ja już dziś nie będę robił nic

Wróciłem z miasta i mam dość 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v