Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał:

pisałem że zapytałem o pewną osobę ...na temat rolnictwa nie rozmawialiśmy ....ta osoba był nasz wspólny kolega z forum 🤣🤣🤣

a co on tam jej zrobil to ja nie wiem ...z mojej wiedzy wynika że sobie coś uroila 🤣🤣🤣🤣🤣

być może źle synek zrozumiałeś i nie o mnie ci opowiadała 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mam te rozmowy na mailu i jak chcesz dalej robić jej smród kolo d*py to zadam se trud i odnajdę i wstawię 🤣🤣

Jeśli ktoś tu komuś robi smród, to jesteś to ty baranie 😉😂

i jeśli poszedłeś już tak daleko, to dawaj te maile. Co tam szczypać się będziesz. Pomyślisz po fakcie😂jak i teraz😉

Opublikowano (edytowane)

ty robisz tej osobie smród i tyle ...po co nie wiem ...

ta pani osobiście nic mi nie zarzuca i nic do niej nie mam i nigdy nie miałem ...ot skrytykowałem wiatę i się obraziła ...ma do tego prawo mi to wisi ...ona dla mnie  taki sam moralny autorytet jak i ty czyli zero i dno 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
15 godzin temu, Michal2399 napisał:

IMG20240826194036.jpg

Może być 🤔

O kuuuurła... chłopie ale żeś tu n*jebał tej ziemi, na widok tego zdjęcia to aż poczułem ból w kręgosłupie i w rękach... i krótko mówiąc to współczuję poniesionej pracy przy okryciu, ale jeszcze bardziej współczuję wysiłku przy odkrywaniu...

Jakie wymiary pryzmy i z jakiego areału?

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
58 minut temu, superfarmer02 napisał:

Forsznitka się zj3bała xd😂

Właśnie miałem cytować, że już kawał położyła tak bez przerwy 🤭 

Kurła u nas taki sprzęt nie do spotkania nigdy. Kiedyś kiedyś z trąbek chłopy zeszli od razu na jaguary i jd babcie

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

To akurat o usługę się rozchodziło, papieru zaraz namarnowali przy okazji a tyle się mówi o ekologi...

Za usługę? To chyba jakie pranie kasy a nie rolnicze usługi. .   

Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał:

Właśnie miałem cytować, że już kawał położyła tak bez przerwy 🤭 

Kurła u nas taki sprzęt nie do spotkania nigdy. Kiedyś kiedyś z trąbek chłopy zeszli od razu na jaguary i jd babcie

Chociaż wesoło jest 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, WitekRolnik napisał:

O kuuuurła... chłopie ale żeś tu n*jebał tej ziemi, na widok tego zdjęcia to aż poczułem ból w kręgosłupie i w rękach... i krótko mówiąc to współczuję poniesionej pracy przy okryciu, ale jeszcze bardziej współczuję wysiłku przy odkrywaniu...

Jakie wymiary pryzmy i z jakiego areału?

W tamtym roku trochę lżej póściłem i do tego była przysucha więc się trochę napsuło . Za to teraz zrobiłem lepiej i jest zieleńsza to chociaż może będzie lepiej.                                                         Z 3ha 34x9 ale folię kupiłem 10 szerokość.  Jednak jestem tego zdania że lepiej zrobić dobrze niż potem się będzie psuło i jeszcze więcej paszy dokupować by trzeba było.

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
16 minut temu, Leszy napisał:

Za usługę? To chyba jakie pranie kasy a nie rolnicze usługi. .   

Normalne usługi. Po co łożyć na darmozjadów jak i tak na każdym kroku okradają nas z pieniędzy? Podatek od tego że zarobisz, coś kupisz to 23% podatek a jak dalej to sprzedasz to znów 23%. Idiotyzm ale jak chcecie to dawajcie się robić dalej. W ogóle po co wam pieniądze jak wystarczy robota?

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

ty robisz tej osobie smród i tyle ...po co nie wiem ...

ta pani osobiście nic mi nie zarzuca i nic do niej nie mam i nigdy nie miałem ...ot skrytykowałem wiatę i się obraziła ...ma do tego prawo mi to wisi ...ona dla mnie  taki sam moralny autorytet jak i ty czyli zero i dno 

Czyżby ci rura zmiękła australopiteku? Gdzie się podziały te uhahane emotki🤣

ty się Pomroczności Jasna przespaceruj wstecz i zobacz, kto „tę osobę” przywoływał i w jakich słowach, prymitywie. I takie toto  o moralności i dnie pisze. 

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

To akurat o usługę się rozchodziło, papieru zaraz namarnowali przy okazji a tyle się mówi o ekologi...

Patrzta o 

Screenshot_20240827_105800_Messenger.jpg

Chrupaczka też Twoja czy tylko Rka 🤔

W końcu chłop co pryzmę na wiosnę kupił się odezwał, że od jutra będzie brał 🙆 

Ja już żem zapomniał, że ona sprzedana 

Opublikowano (edytowane)

Widać kierowiec zestawu na AF pisał i się mu zjechało

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
34 minuty temu, pedro2 napisał:

Chrupaczka też Twoja czy tylko Rka 🤔

W końcu chłop co pryzmę na wiosnę kupił się odezwał, że od jutra będzie brał 🙆 

Ja już żem zapomniał, że ona sprzedana 

Nic nie jest moje, u kolegi chlastają

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v