Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, 6465 napisał:

Krawacisrzy zalewa.

IMG_20240820_003623.jpg

Drugi🙆 czas za***rdalać na wieś.

IMG_20240820_004206.jpg

Ryśkowi zrobię dzień jak wstanie i zobavzy że Tuska o Trzaskowskiego zalewa🤣🤣

U mnie wczoraj kopali pod kostkę i układali krawężniki, a niecały kilometr dalej auta stały bo wycieraczki nie nadążały. Jednak dobrze się babka modliła. Jeszcze o dobrą żonę dla mnie się modli

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj 3mm 

Sierpień 43mm

No i pomagier wykombinował

Dzwonił, że nie ma co przychodzić bo zaraz będzie padać, a on by pojechał do miasta osłonowe matce i sobie pozałatwiać 😁

Ile tam dają i czy biedakom z hektarami też? 

Jest sens tracić czas i godność? 🙆

Nasza gwiazda chyba jeszcze drzemie 😉

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Nie w tym miejscu masowane były 🤷...

Czołem towarzystwu. Słonecznie. Od rana było rześko...

Zaczynam się obawiac co to mi się stało.

23 minuty temu, Bananek napisał:

a to moje?

8 groszy kg.

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Wczoraj 3mm 

Sierpień 43mm

Dzwonił, że nie ma co przychodzić bo zaraz będzie padać, a on by pojechał do miasta osłonowe matce i sobie pozałatwiać 😁

Wnioski można przez i Termet składać. Są kryteria dochodowe ja za bogata jestem

4 minuty temu, pedro2 napisał:

Wczoraj 3mm 

Sierpień 43mm

Wnioski można przez i Termet składać. Są kryteria dochodowe ja za bogata jestem

Opublikowano
14 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Witajcie wszyscy 🙋

Ja potrzebuje coś taniego bo chcę taki wałek wykorzystać do swojego ścierniskowca 

Gdzieś był jak Cię nie było 🤔

11 minut temu, Bananek napisał:

pewnie od zewnątrz i dlatego....

Albo...a już nic🤦🤭...

5 minut temu, malaczarna napisał:

Zaczynam się obawiac co to mi się stało.

Znaczy, że...podczas snu🤔...

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kowalsky30 napisał:

U mnie wczoraj kopali pod kostkę i układali krawężniki, a niecały kilometr dalej auta stały bo wycieraczki nie nadążały. Jednak dobrze się babka modliła. Jeszcze o dobrą żonę dla mnie się modli

Ty się na babcyne modły tak ślepo nie zdawaj...a jak jej kiedy podpadniesz🤔🫣

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Babce emeryturę podnieśli że takie inwestycje?

Cieluna sprzedał...wziął, jak za dwa...to szaleje 🤷🤭

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

Wczoraj 3mm 

Sierpień 43mm

Daj mu umowę o pracę i nie będzie musiał latać, tylko będzie robił. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Swoją drogą jakie to bezrobocie niskie, a w gopsie się drzwi nie domykają i wszyscy po zapomogi, bo dochodów brak. 

Coś mi się wydaję że kreatywna księgowość dalej w modzie 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

Swoją drogą jakie to bezrobocie niskie, a w gopsie się drzwi nie domykają i wszyscy po zapomogi, bo dochodów brak. 

Coś mi się wydaję że kreatywna księgowość dalej w modzie 🤭

dużo bezrobocia ukryte w krusie 

Opublikowano

W krusie, pseudo studiach, rentach wyłudzanych, ludzi na śmiesznych etatach po1/8

I tysięcy ludzi wypisanych z urzędu pracy oraz bombelkowych zwolnieniach. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Bananek napisał:

wiecie co? 0.5 litra nawet nie nakapało wczoraj. a Sokółkę 25km ode mnie zalało

U mnie wczoraj spadło 13L takiego fajnego spokojnego deszczu, a do Sokółki mam 15 km i tak jak mówisz tam to zlało konkretnie, że aż wycieraczki w samochodach nie nadążały tej wody ogarnąć, a o ulicach to nawet nie wspomnę, kolejny raz pogoda pokazuje, że deszcz pada punktowo. A ile razy w moim kierunku szła fajna chmura, ale Wilczek jak zacznie armatkami strzelać to wszystko rozgoni i nici z deszczu...

Edytowane przez WitekRolnik
Opublikowano
WitekRolnik napisał:

A ile razy w moim kierunku szła fajna chmura, ale Wilczek jak zacznie armatkami strzelać to wszystko rozgoni i nici z deszczu...

to Ty choć dalej od niego, a ja mam go za laskiem

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, WitekRolnik napisał:

U mnie wczoraj spadło 13L takiego fajnego spokojnego deszczu, a do Sokółki mam 15 km i tak jak mówisz tam to zlało konkretnie, że aż wycieraczki w samochodach nie nadążały tej wody ogarnąć, a o ulicach to nawet nie wspomnę, kolejny raz pogoda pokazuje, że deszcz pada punktowo. A ile razy w moim kierunku szła fajna chmura, ale Wilczek jak zacznie armatkami strzelać to wszystko rozgoni i nici z deszczu...

A jakby go tak posadzić na tą armatkę i odpalić 🤔

Dla biznesu jednego zarobasa robić pustynię z regionu?

Raczej ta jego borówka nie jest tego warta. 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, WitekRolnik napisał:

To ten bogol, biznesmen od borówek?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v