Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, pedro2 napisał:

A jakże by inaczej

Chyba nikt nie ma wątpliwości 😁 

Świętujeta jutro? Bo Rysiek to będzie pewnie głowicę dokręcał 

IMG_20240814_180818_6.jpg

Ale że jak jutro nie świętować 🤔

Chyba bardziej rolniczego święta kościelnego nie ma?

Opublikowano
23 minuty temu, HF86 napisał:

Tam wiadomo... 

Nie jeden pewno rzepak będzie siał albo pryskał. 

Ale się uszatanił 

IMG_20240814_185228_3.jpg

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

co wyscie sie tak rozjezdzili ??

do tegoroku nikt nigdy nigdzie nie jezdzil a teraz ...

a moze tylko nie pisal.. bo pracowac tez nikt na etacie nie pracowal ..

Ja co roku jeżdżę. Hodowli nie mam to lux. Tylko po raz pierwszy będę jechał nad morze PKP a zawsze wcześniej było że autem 

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

A jakże by inaczej

Chyba nikt nie ma wątpliwości 😁 

Świętujeta jutro? Bo Rysiek to będzie pewnie głowicę dokręcał 

IMG_20240814_180818_6.jpg

jadę na odpust do sniadowa chodź nikt mnie tam nie zaprasza 😂

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

jadę na odpust do sniadowa chodź nikt mnie tam nie zaprasza 😂

Ja cię zapraszam....tylko gdzie to?🤔

16 minut temu, gregor1284 napisał:

Cóż znowu za swieto wymyślili?

A jakieś nowe...

Święto Matki Boskiej Zielnej2024. Co to za święto? 15 sierpnia obchodzone jest Wniebowstąpienie Najświętszej Marii Panny potocznie zwane świętem Matki Boskiej Zielnej. W tym dniu, zgodnie z tradycją święcone są bukiety z ziół, warzyw, owoców i kwiatów.

• Thanks 1
Opublikowano
jacus napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

chory na głowę 🤔 jedź szybciej do tego szpitala...

uciekles z oddzialu i zrobilo sie wolne miejse ?? niestety za chwiel cie zlapia i znowu w kaftan..

szybki jestem nie tak jak ty...

Popier96 napisał:

Oczywiście że świętujemy- w pracy.

co to za praca🤔🤦

gregor1284 napisał:

48 minut temu, HF86 napisał:

Cóż znowu za swieto wymyślili?

a weśśś 🤦

Opublikowano
26 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ja cię zapraszam....tylko gdzie to?🤔

A jakieś nowe...

Święto Matki Boskiej Zielnej2024. Co to za święto? 15 sierpnia obchodzone jest Wniebowstąpienie Najświętszej Marii Panny potocznie zwane świętem Matki Boskiej Zielnej. W tym dniu, zgodnie z tradycją święcone są bukiety z ziół, warzyw, owoców i kwiatów.

Zaś wolne...

19 minut temu, slawek74 napisał:

szybki jestem nie tak jak ty...

co to za praca🤔🤦

a weśśś 🤦

Toć ja nie kościołowy

• Haha 1
Opublikowano

psp pewnie-tam kazdy bauer idzie do pracy.

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Ja co roku jeżdżę. Hodowli nie mam to lux. Tylko po raz pierwszy będę jechał nad morze PKP a zawsze wcześniej było że autem 

to obciach -inni nie-jezdza swoimi limuzynami albo nie-lataja swoimi odrzutowcami a ty pewnei termos,kanapki i reklamowka a potem na plaze tramwajem 🤣

parawan zabrales ?? adresy najblizszych dino i bedronek masz ?

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

to obciach -inni nie-jezdza swoimi limuzynami albo nie-lataja swoimi odrzutowcami a ty pewnei termos,kanapki i reklamowka a potem na plaze tramwajem 🤣

parawan zabrales ?? adresy najblizszych dino i bedronek masz ?

Ech ta twoja miara...

Tak już dawno się nie robi...musi ty z zadupia że myślisz że tak się robi...

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Święta, weekendy a i niech im 30 godzinny tydzień pracy wprowadzą xD 

Będę popierał ten projekt...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Będę popierał ten projekt...

A tak serio, miałem kontrolę w ostatnią niedzielę i pełna kultura. Podobno jakąś akcję bezpieczny motocyklista czy coś mieli, świeczka, PESEL, krótka pogadanka o odpowiedzialnej jeździe i puścili dalej.

Fajne te nowe RT'ki mają ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v