Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

co ta siostra taka awaryjna? kurde, nie wiem czy powinienem, ale kiedyś słyszałem takie powiedzenie, że jeśli coś ma koła albo cycki to prędzej czy później będą z tym problemy. tu i koła i cycki pewnie.

Coś w tym jest....tyle, że tam szwagier pilnuje samochodów. Różne mieli, ale to Fiorino 1,3 w dieslu albo pechowe jakieś, albo one tak mają. Natomiast jeśli chodzi o budé to jest bardzo fajny samochodzik, żeby sobie coś przewieźć. Mniejszy od Doblo, ale pojemny

Opublikowano

znowu konfident wrociles  ...

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Chyba że się spotka ciebie 😆

nawet ze mna moglbys sobie pogada -byle madrze.

11 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

A po co tam jeździć?

pojedz to sam zobaczysz

11 godzin temu, konteno napisał:

już dawno doszedłem do wniosku że niech lepsi ode mnie sobie poruchają 

kazda potwora znajdzie swojego amatora .. chyba ze ty z inne parafii.. ale oni tez ruchaja .

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Poważnie?

Chodzisz i pytasz ludzi skąd są?

I ty tu niektórym leczyć się radzisz ...😆

chlopcze czytaj moje posty dokladnie i wteyd nie bedziesz sie osmieszal..

masz skleroze wiec ci przypomne ze patrze na samochoy w drodze do energylandi- wiesz one maja rejestracje i tak sobie porownuje jedno l do drugiego ..

10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Wiele za takie łażenie po piachu trzeba zapłacić?

plaze u nas za darmo

10 godzin temu, Desperado napisał:

Mogę go sobie wyobrazić w akcji w autobusie.   xD

a w piwnicy jakie akcje sie u ciebie dzieja ?? wyscigi wszy to wiem a inne ??

10 godzin temu, Buszmen11 napisał:

Się zepsuło czy się stuknęło?

Galicja krakowska to stan umysłu. Cały tydzień w radiu o nich gadają. Że wykształciuchy krakowskie nie zdatne do roboty nigdzie... że do szkoły nie ma komu chodzić... Że krakowski KRUS chłopów ma edukować jak kleszcze usuwać, aż z tego powodu objazdowe białe niedziele muszą na wsiach organizować... k**wa jutro chyba muszę zetke na ermefa zmienić bo się słuchać nie da jak wysoko rozwinięta jest ta Polska A

E no panie tak to się nie robi. Meczu walkowerem  się nie oddaje

ani jednego ani drugie nie slucham ..

to chyba audycje dla tych z za kordonu -jedynie oni sa prawdziwymi chlopami -nie mylic z rolnikami..

wiem ze z historia i geografia u was kiepsko wiec wam wyjasnie ze pare powiatow malopolski z priwislanskiego kraju,oblasti kieleckiej sila przylaczyli do nas , a nam slask odebral zachodnie strony  c-k , jaworzno,bielsko-biala , to galicyjskie miasta ..

3 godziny temu, Agrest napisał:

Jak wszędzie od do.

Za 50zł od osoby znajdziesz pokój bez łazienki i żarcia. Możesz pole pod namiot lub kampera opłacić.

A możesz za 250  pokój ze śniadaniem i obiadokolacją.

chyba ci sie jedno zero w w tym 250 zgubilo 🤣

pola i kampery to juz daleko od morza..

tam tez same platne parkingi i parkometry ??

wtedy tanie mieszkanei traci sens, jesli mas zdymac pare km na nogach lub placic kase za parking..dolicz pare wizyt w wc i lepeij drozej zaplacic a blizej.

2 godziny temu, Bananek napisał:

i tu się mylisz. tyle od osoby kosztował nas pokój z łazienką i kuchnią. żarcie na własny koszt to fakt, ale za tyle to nie wymagajmy all inclusive. zawsze do tej samej baby jeździmy.

stara mysli na hel jechac na jesien albo w zimei -moze sie zglosze po namiary.

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

To po jaki huk jechać skoro po teoretycznym odpoczynku trzeba odpoczywać?

Zgniło.

ale wtedy jak smakuje odpoczynek  we wlasnym domu ...

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

nawet ze mna moglbys sobie pogada -byle madrze

xD jacus skąd znasz to słowo- mądrze, zasłyszane pewnie w autobusie, bo co oznacza, to u ciebie raczej z tym cieniutko.   xD

• Haha 2
Opublikowano
25 minut temu, OdlotowyRolnik napisał:

Jakoś każdy na zachodzie ma niedziele wolne w Niemczech Niemcy w piątki już o 12 z pracy wychodzą i jest dobrze tylko u nas niedoborze. Sami sobie na d*pę bat kręcimy ale widocznie taka rola Polaka czyli takiego taniego robotnika a najlepsze że połowa społeczeństwu temu przyklaskuje.

Boto młode pokolenie ogłupia się kampanią nienawiści.  Mohery wymyśliły wolne niedziele,  więc trzeba wmówić młodym że to złe, zamach na ich wolność i swobodę. 

A to te mohery przeżyły już wolne niedziele, potem wolnorynkową gospodarkę i po latach walki z systemem wywalczyli możliwość łapania oddechu choć w niedzielę. 

Za 20 lat ci co dziś wrzeszczą by przywrócić raj dla handlowców będą ponownie walczyć o wolne

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

masz skleroze wiec ci przypomne ze patrze na samochoy w drodze do energylandi- wiesz one maja rejestracje i tak sobie porownuje jedno l do drugiego ..

Pewno nie wiesz, bo ty z zadupia, ale teraz można nie zmieniać tablic....

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

znowu konfident wrociles  ...

nawet ze mna moglbys sobie pogada -byle madrze.

pojedz to sam zobaczysz

kazda potwora znajdzie swojego amatora .. chyba ze ty z inne parafii.. ale oni tez ruchaja .

chlopcze czytaj moje posty dokladnie i wteyd nie bedziesz sie osmieszal..

plaze u nas za darmo

a w piwnicy jakie akcje sie u ciebie dzieja ?? wyscigi wszy to wiem a inne ??

ani jednego ani drugie nie slucham ..

to chyba audycje dla tych z za kordonu -jedynie oni sa prawdziwymi chlopami -nie mylic z rolnikami..

wiem ze z historia i geografia u was kiepsko wiec wam wyjasnie ze pare powiatow malopolski z priwislanskiego kraju,oblasti kieleckiej sila przylaczyli do nas , a nam slask odebral zachodnie strony  c-k , jaworzno,bielsko-biala , to galicyjskie miasta ..

chyba ci sie jedno zero w w tym 250 zgubilo 🤣

pola i kampery to juz daleko od morza..

tam tez same platne parkingi i parkometry ??

wtedy tanie mieszkanei traci sens, jesli mas zdymac pare km na nogach lub placic kase za parking..dolicz pare wizyt w wc i lepeij drozej zaplacic a blizej.

stara mysli na hel jechac na jesien albo w zimei -moze sie zglosze po namiary.

ale wtedy jak smakuje odpoczynek  we wlasnym domu ...

Nic mi się nie pomyliło. 1000zł za dobę 4 osoby. Opuścił od razu na 900 chyba za coroczne powroty. Rok temu bimbrem obdarował, ale jeszcze nie wypity🤣

Domki do wynajęcia są w lesie 200m od może, pola namiotowe najbliżej też 200m od morza.

To chyba jedyne takie miejsce.

Parkingi skromne 30zł za dzień

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Czemu? Captiva po lifcie fajne auta.

Tak. W Polskich januszexach gdzie najniższa krajowa a reszta pod stołem. Nawet w korpogównach typu Lidl czy Biedronka zatrudniają na 1/2 czy 3/4 etatu dają wolne za niedziele soboty itp

Aveo przy 70 tyś nalotu gorzej zardzewiałe niż opel po 170. A do tego zawieszenie strasznie delikatne 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Zgnije to znów się kupi... Właśnie na Fiata poluję. Wyboru wielkiego nie ma... Jest Opel Corsa E, ale mi się nie widzi, jest Karl, jeszcze brzydszy. Celuję w dobre Fiorino albo Pandę z 2018-2019 z LPG. 

A co jak tam jaka kobita siedziała? może parzyć w zadek potem.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Rozumiem, ale on ma dzisiaj kaszankę w głowie.

Jest idndywidualistą. Nie tylko dzisiaj🤷...

Powiem Ci ciekawostkę. Ten gotujący płyn w ciapku pokonany

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

A się gotował w ogóle?

Gotował się. Chłopak miał wadliwy termostat. Dwa razy się otwierał, trzeci nie. Finalnie wywalił mieszek. Przy złożeniu bez termostatu trzeba w jego miejsce coś wstawić, żeby ukierunkować przepływ płynu. Może to być kawałek rurki albo sama obudowa termostatu. Inaczej też się będzie grzał

3 minuty temu, Bananek napisał:

Wystarczyło spuścić do zera?

To też metoda. Nie ma płynu, to się nie będzie gotował...

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Boto młode pokolenie ogłupia się kampanią nienawiści.  Mohery wymyśliły wolne niedziele,  więc trzeba wmówić młodym że to złe, zamach na ich wolność i swobodę. 

A to te mohery przeżyły już wolne niedziele, potem wolnorynkową gospodarkę i po latach walki z systemem wywalczyli możliwość łapania oddechu choć w niedzielę. 

Za 20 lat ci co dziś wrzeszczą by przywrócić raj dla handlowców będą ponownie walczyć o wolne

Wolne to tylko będzie dla urzędów 

Nawet lewica się zagubiła i zauważa problem że nie będzie pieniążków jak będą więcej ograniczać czas pracy

No ale że słuszna prawica ma ten sam program o ograniczeniu czasu pracy to lewica musi bębnić głośniej, ale tylko tam gdzie trzeba

A swoją drogą to czemu pod rządami nowej uśmiechniętej polski nie zrobili na złość katalom i nie wprowadzili pracującej niedzieli dając wolne w środku tygodnia 

A prawda uderzyłoby to w elektorat, nie mieli by jak odpocząć 

A ja to bym zrobił rotacyjny dzień wolny, po za niedzielą oczywiście 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Qwazi napisał:

Gotował się. Chłopak miał wadliwy termostat. Dwa razy się otwierał, trzeci nie. Finalnie wywalił mieszek. Przy złożeniu bez termostatu trzeba w jego miejsce coś wstawić, żeby ukierunkować przepływ płynu. Może to być kawałek rurki albo sama obudowa termostatu. Inaczej też się będzie grzał

No ale chyba nie wszystkie termostaty to złom, trzeba kupić inny sprawdzić ewentualnie w garnku i tyle, po kiego kombinować i jeździć z niedogrzanym silnikiem, zwłaszcza jak zimno. Mówisz o tym z tematu co był ze dwa dni temu?

Edytowane przez Desperado
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v