Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tam nie rozumiem. Jaszczembie ekonomi, to mogli pensję minimalną ustalić chociaż z 3 tyś euro. Tak żeby nawet hitlerocom się głupio zrobiło 

• Haha 2
Opublikowano
56 minut temu, wojtal24 napisał:

to jeszcze przy Zoo oceanarium i koło Łodzi jest takie mini zoo safarii dla młodej fajna sprawa

a co do pleców to możemy Cię tu wymasowowac koło Łodzi jest paru kolegów Marek Tomek Mariusz ja dojadę 😀😀😀😀

Orientarium to nasz główny cel. Ja z lubelskiej wsi mam jechać na masaże do łodzi?

Opublikowano
7 minut temu, Łolek napisał:

Chyba mucha w nosie 

To zależy chyba...od nosa i co się wąchało

17 minut temu, Baks00 napisał:

Pada,pada,a tu klient jedzie....

I u mnie pada,,,,ale bez klienta...

Kurna jakoś zacina że i z parasol mi nie pomógł....ech zachciało się do miasta...

Opublikowano

zaczelo padac.. 

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

P0je🔨ało

O 102 więcej jak za pisu

Uśmiechnięta P0lsko

Dzięlki

Screenshot_20240805_094359.jpg

miale u nich do kwietnia.podniesli cene tak ze teraz mam w warcie.

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

To i tak g... nie pieniądze płacisz.

u nich nawet oc tansze-nie ma drog,nie ma mlodych ludzi wiec mniej wypadkow.

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

W nocy lecimy dopiero najpierw zoo w Łodzi, później Mandoria i Bałtyk już czuję ból plecow

mandoria- az sprawdze co to .

1 minutę temu, malaczarna napisał:

Orientarium to nasz główny cel. Ja z lubelskiej wsi mam jechać na masaże do łodzi?

samo zoo to dzien ogladania.plecy rozprostujesz jak rekin bedzie nad toba plywal. 

jak dobry masazysta to i cala polske warto przejechac 🤣

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

zaczelo padac.. 

samo zoo to dzien ogladania.plecy rozprostujesz jak rekin bedzie nad toba plywal. 

Park rozrywki dla dzieci straszne to jest cały dzień męczarni dla takiej starej baby jak ja. Jeden masażysta w domu. Przeraża mnie 4 godziny w aucie

Opublikowano

stara dwie praliki zrobila i leza w wiaderku..

gdzies mi mignelo zdjecie 30 w czesciach po zderzeniu z motocyklem , zgon ma miejscu .

12 minut temu, malaczarna napisał:

Park rozrywki dla dzieci straszne to jest cały dzień męczarni dla takiej starej baby jak ja. Jeden masażysta w domu. Przeraża mnie 4 godziny w aucie

ja inwalida spokojnie wysiedze wiecej 🤣 gdy bylem piekny i mlody jak ty to spokojnie brukselu czy zirich objechalem .. teraz coraz gorzej ..

dziecko sie puszcza samopas i idzie na kawe z ciastkiem 😂

sprawdzilem ten park rozrywki,przy okazji wygralem voucher- niestety nie na wejscie tylko na jedzenie i to az 10 zl .moze ci wysle jesli sie da ??

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

ja inwalida spokojnie wysiedze wiecej 🤣 gdy bylem piekny i mlody jak ty to spokojnie brukselu czy zirich objechalem .. teraz coraz gorzej ..

Zetorem czy rowerem?   🙆‍♂️

Opublikowano

stara dwie praliki zrobila i leza w wiaderku..

gdzies mi mignelo zdjecie 30 w czesciach po zderzeniu z motocyklem , zgon ma miejscu .

dziecko sie puszcza samopas i idzie na kawe z ciastkiem 😂

sprawdzilem ten park rozrywki,przy okazji wygralem voucher- niestety nie na wejscie tylko na jedzenie i to az 10 zl .moze ci wysle jesli sie da ??

Moja mama ze mną w brzuchu zjeździła pół Europy była pilotem wycieczek może dlatego ja nie lubię wyjazdów zbyt.

Chłopaki jak w końcu z tą susza jest aplikacją i tam pytanie czy składałam do gminy o suszę. Dzwoniłam do gminy w gminie mi mówi pani że zbierają wnioski i mam sobie wybrać czy przez aplikację czy do UG składam wniosek

Opublikowano
malaczarna napisał:

8 minut temu, jacus napisał:

zaczelo padac.. 

"starej baby" z trojka z przodu w wieku dobre 🤭😉😄😆

Opublikowano

Zesieke teraz 2 pokos odrosnie jeszcze 3? Spadlo ostatnio 22 litry i dziś ma lać mamy dopiero 5 sierpnia to chyba by odrosło a zastanawiam sie bo jesli miałby być 3 to poszedł by na sianokiszonke a 2 zebralbym na siano i sie zastanawiam

Opublikowano
27 minut temu, livebird napisał:

Zesieke teraz 2 pokos odrosnie jeszcze 3? Spadlo ostatnio 22 litry i dziś ma lać mamy dopiero 5 sierpnia to chyba by odrosło a zastanawiam sie bo jesli miałby być 3 to poszedł by na sianokiszonke a 2 zebralbym na siano i sie zastanawiam

Koś śmiało. Wilgoć będzie to urośnie lepszy niż 2.

Na torfach zebrałem trzeci 5bel z ha. Teraz bez nawozu już niech se rośnie co chce.

Ale nawet tam są placki gdzie się żużel zrobił i wypaliło. 

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Ja nie wykupuje AC, 20 lat i nigdy by nie było potrzebne ... To kolejny samochód za to można by kupić xD

Od 25 lat wykupuję AC w pakiecie, jeden raz tylko wypłacili skromne odszkodowanie za włamanie i przy wartości pojazdu powyżej 40 tys nie zamierzam rezygnować.

Święty spokój cenię bardziej niż kilka setek w portfelu

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

telefonu nie masz 🤔

No i co da telefon jak później i tak trzeba jeździć?

rankomat i wszystko przez internet załatwisz albo mubi...

Rolnik1973 napisał:

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Toż twoje po 900😆

Jak P0je🔨y sprzedają P0 600 to kto kupi P0 900

kolekcjioner 🤔🤭

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

rankomat i wszystko przez internet załatwisz albo mubi...

mam multiagenta co mi te sprawy ogarnia, kilkaset złotych rocznie się zaoszczędzi, pamięta za mnie o terminach, wypowiedzeniach itp.

U mnie właśnie popadało, idealnie pod talerzowanie i na potalerzowane. Jeszcze z dzień deszczu by się przydał , można by orać na rzepak.

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

A może to zwykła wymówka ubezpieczalni na podwyżkę ceny ... Bo jakąś trzeba znaleźć a taka najlepiej trafia do klienta ... Zresztą nawet po podwyżkach to niska cena w zamian za to co daje OC ...

Wystarczy popatrzeć co po drogach jeździ teraz a co dziesięć lat temu... Auta coraz droższe to i OC do góry. A że jeżdżą ludzie jak debile to inna sprawa. OC od hl-ki 8011 cyk z 66 na 75. Auta średnio 80-100 do góry.

Co do pogody to popaduje od samego rana raz mocniej raz słabiej

Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, PAN88 napisał:

Bąk w d*pie i żaba w nosie 

Chyba mucha w nosie 

żaba mucha koza bąk to jest tego jednak więcej 🙆‍♂️🤦

Desperado napisał:

Zetorem czy rowerem?   🙆‍♂️

Pkesem... 🤦🤭

Opublikowano

Się kurzyło i już się nie kurzy w polu. Zjechałem bo sensu nie ma w deszczu robić. Ale pada konkretny deszcz

Się kurzyło i już się nie kurzy w polu. Zjechałem bo sensu nie ma w deszczu robić. Ale pada konkretny deszcz

Opublikowano
livebird napisał:

zastanawiaj się dalej... tydzień temu 3 zebrałem coś się narozu rzuci i 4 powinie być...

Karol6130 napisał:

W środę kosze 3

LLU

Dziś dało ponad 30l i dalej pada

Jutro ogień na tłoki z talerzowaniem

nie opłaca się 🤣😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v