Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Fajne są z ukrytymi zawiasami. Ale te tańsze nie szkoda będzie wy***ać jak się zniszczą. Przy małych dzieciach nie sposób żeby się nie niszczyły. 

Fajnie tylko wyglądają. Tak jak koledzy piszą regulacja ujowa, nawet przedstawiciel mówił że samemu sobie by nigdy nie zamontował.

Nie przejmuj się po pięciu latach cały dom do kapitalki. Meble, drzwi, grzejniki wsio poobijane. Sam już też mam wyjebane na to. Podrosną dzieci będzie kolejny remont

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
59 minut temu, Agrest napisał:

Za polityków w pasiakach to i ja wypić mogę. Bo to już 35 rok bezkarności tego guana

No to w tej intencji bierzta i pijt z tego wszyscy. Nawet Pjoter

1722705540588598812968737288500.jpg

45 minut temu, Agrest napisał:

Ale jakbyś nie zauważył to od 89r piszemy nową historię 

Niet. Lecimy według scenariusza który ktoś upisal

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Fajnie tylko wyglądają. Tak jak koledzy piszą regulacja ujowa, nawet przedstawiciel mówił że samemu sobie by nigdy nie zamontował.

Nie przejmuj się po pięciu latach cały dom do kapitalki. Meble, drzwi, grzejniki wsio poobijane. Sam już też mam wyjebane na to. Podrosną dzieci będzie kolejny remont

To będą wnuki 😉

Opublikowano
4 minuty temu, Buszmen11 napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=9pGsorXglJo

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Takiś? Czekaj... @HF86 wiem że się brzydzisz też ale może mniej niż ja, ogarniaj jakąś ukropkę. Wrobiem Pjotra w alimenty

Nie wrobisz... Ci przedstawię odpowiednie dokumenty i sam pójdziesz za oszustwa...

Opublikowano
49 minut temu, Agrest napisał:

Ale jakbyś nie zauważył to od 89r piszemy nową historię 

Nigdy o tym nie było mowy. Ciągłość państwa itd. III RP przejęła zobowiązania, zasoby i ludzi z PRL. 

Opublikowano
58 minut temu, Baks00 napisał:

Na początku to wszystko ładne

Eh a ja dziś huśtawkę w kuchni zamontowałem🤦

Czemu nie w sypialni?

Inne gadżety też testujecie?😜🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, robi57362 napisał:

Jako że sporo osób tu zagląda zapytam tu,jakiej firmy wybrać opony 16.9 r34 ? skłaniał bym się ku polskiemu kabatowi ale czy to rozsądny wybór? muszą być radialki bo ciagnik dużo pracuje

BKT lub aliance 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

zaden z mlodych ktorzy opuszcza rodzinna wiec gdzies na wschodzie tego nie chce-on musi uciekac od zacofania i beznadzieii....braku przyszlosci i perspektyw.

Nie wypowiadaj się za innych. Jeśli znajdzie się chociaż jeden taki młody, który jednak chce, zrobisz z gęby d..pę. A sądzę, że znajdzie się na pewno, więc czym jest teraz Twoja gęba🤔🤷...

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Ciekawe dlaczego samochód z przyczepka stoi w poprzek drogi a nie wzdłuż ... Motorynka 200 kg takiego SUVa obróciła ??

Tylko zdarzenie miało miejsce po niewłaściwej dla motocyklisty stronie podwójnej ciągłej. I trafił nie w przód samochodu, tylko w dyszel przyczepki.

Opublikowano
robi57362 napisał:

Jako że sporo osób tu zagląda zapytam tu,jakiej firmy wybrać opony 16.9 r34 ? skłaniał bym się ku polskiemu kabatowi ale czy to rozsądny wybór? muszą być radialki bo ciagnik dużo pracuje

aliansy tanio wychodzą względem jakości...

Chłoporobotnik napisał:

Nie dla psa kiełbasa.

ja też chętny na pożyczkę 🤔😁

Opublikowano
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Ubogacenie kulturowe. Wpuśćta ich, kimś są sprawdzi się później 

Latynoamerykańcy, a może chciała się zabawić, a skończyło się na gwałcie, wiadomo jak spocony latynos działa na polki 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Zawsze mogę jakąś pożyczką poratować... W polu odrobicie...

też mogę pożyczyć nawet na te 10%

2 godziny temu, 6465 napisał:

A co będzie. Był plan na remont to zrobiony. Może już człowieka później nie będzie stać. 

te darmowe remonty z czystego powietrza tak wywindowały ceny. mój plan na remont ciągle się w czasie odkłada. Mąż jak diabeł wody święconej unika tego tematu

Opublikowano

Belka zayebał oszczędności, Tusk pewno gorszy nie będzie. Deficyt za***rdala jak śnieżna lawina, jakoś pieniądze za***ać musi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v