Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Nie jestem śmieszny, wiem ile chłopaki zarabiają ... 10k na rękę mają tylko się uczyli a nie puszczali bąki w szkole ..

Ilu takich masz? Garstkę? I jakie tam wymagania? Albo rypiesz jako jakiś "budowlaniec" albo masz myślenia co nie miara i telefon co chwilę dzwoni. To ja wolę dostać ponad połowę mniej tego ale wyjść o 14 i mieć w nosie co się dzieje do 6 rano dnia następnego... A dodatkowo nie być żadną osobą decyzyjną i nie zajmować się myśleniem...

• Like 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

@pedro2 

Ta franca tempa nie wytrzymała... 

Kroimy 80ke 🤣 

Ja pierdo.. niech mnie ktoś dobije. 

Chyba jak Rysiek zacznę.... 

Dobrze że padła na polu niedaleko domu, to jakoś się ściągnęło. 

A ja tylko za wajchę od wom pociągnął żeby włączyć i zrobiło tryyyyy miaaaaaa grzyyyy i potem już tylko ciągle grzyyyyyyyt 

Ani wom ani hydraulika nic nie działa 🤷

Plan jest do 12 jutro zjechać silnikiem :/

masz Ty cierpliwość 🤦

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Hmmm...

Czemu tylko?

Ateista czy może muslim?

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ilu takich masz? Garstkę? I jakie tam wymagania? Albo rypiesz jako jakiś "budowlaniec" albo masz myślenia co nie miara i telefon co chwilę dzwoni. To ja wolę dostać ponad połowę mniej tego ale wyjść o 14 i mieć w nosie co się dzieje do 6 rano dnia następnego... A dodatkowo nie być żadną osobą decyzyjną i nie zajmować się myśleniem...

Dlatego piszę że budżetówka dobra jak ktoś chce popierdziec w stołek i coś z tego mieć ale nie kokosy ...

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Hmmm...

Czemu tylko?

Nie tylko, ale bodaj chrześcijan tu najwięcej...przepraszam przedstawicieli inszych wyznań...zachowałem się nie bardzo...zatem dzień dobry dla wszystkich...i Radosława 🙋

• Haha 3
Opublikowano
6465 napisał:

Dzień dobry , i do widzenia. Od rana już tu przepychanki i uświadamiania na siłę, nie da się tego czytać.

weź jak ja jakiej maści i się posmaruj 🙋‍♂️ pomaga 🤭😁

12Pafnucy napisał:

6 minut temu, MonteChristo napisał:

Ateista czy może muslim?

...zatroskany...

6 minut temu, slawek74 napisał:

tralmonem się

Czem???

łapka..🤭

Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

🙋

Yyyyy...

Świętujeta dzisiaj?

Tak...jakiś piknik pod szkołą nawet ma być.  Jak lubisz parolornie czy tam motolotnie to mają być  u nas na wiosce 🙋‍♂️

Opublikowano
9 godzin temu, szymon09875 napisał:

@pedro2 

Ta franca tempa nie wytrzymała... 

Kroimy 80ke 🤣 

Ja pierdo.. niech mnie ktoś dobije. 

Chyba jak Rysiek zacznę.... 

Dobrze że padła na polu niedaleko domu, to jakoś się ściągnęło. 

A ja tylko za wajchę od wom pociągnął żeby włączyć i zrobiło tryyyyy miaaaaaa grzyyyy i potem już tylko ciągle grzyyyyyyyt 

Ani wom ani hydraulika nic nie działa 🤷

Plan jest do 12 jutro zjechać silnikiem :/

Współczuję.

Mówiłem, sprzedaj łajzę

Chętnie bym pomógł bo akurat dzisiaj mam leżing opierdaling.

Oby żadnego klienta tylko nie przywiało 

Jeszcze sporo roboty, a nie da się robić. Niedojrzały owiesek. Dobrze by było gdyby deszczem dostał 

Opublikowano
25 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Co dla kokosy to inna kwestia... Zależy jak żyjesz, czy jesteś sam czy masz rodzinę. Jednemu wystarczy z 4 tysiące, innemu 10 mało...

Zgadzam się z Piotrem 🤝 jak nie trzeba inwestować w gospodarke tylko robi się na etacie to te 4tys powinno wystarczyć na ten samochód jakiś remont mieszkania 🤔 oczywiście tyle zarabia zwykły etatowiec. Jak się ma jakiś fach to co innego np.elektryk ,hydraulik .Na etacie ma pewnie min 5-6 tys a do tego drugie tyle lub więcej zarobi po godzinach u ludzi 💰 

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Dokładnie. Dobra robota w budżetówce albo mundurówce to jest to. Niewolnictwo w jakimś korpo albo januszexie to już lepiej hektary obrabiać. Najlepiej doświadczyć samemu bo też ludzie takie bajki opwiadają o swojej pracy że Andersen by się nie powstydził.

Daj spokój z tą budżetówką, kupa idiotow I sztuczne wlazenie w dupe jeden drugiemu oficjalnie a na backstage obrabianie d*py i podkopywanie. Tam pełno idiotow jest czy to w szkołach, urzędach czy policji. U nas masa "profesorów" po Oxfordzie w Pułtusku, poziom to ma taki sam jak zaoczna szkoła w Małkini 

• Like 7
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Michal2399 napisał:

Zgadzam się z Piotrem 🤝 jak nie trzeba inwestować w gospodarke tylko robi się na etacie to te 4tys powinno wystarczyć na ten samochód jakiś remont mieszkania 🤔

Jak jesteś sam, masz dom lub mieszkanie to powinno wystarczyc... 

@gregor1284 dobrze piszesz, do budżetówki idą zazwyczaj Ci co w szkole mieli pod górkę, potem kupili dyplom jak Lewandowski i teraz wielcy urzędnicy, a jak pójdziesz do urzędu to tak na prawdę jest tam kilka osób które wiedzą co i jak a reszta się wiezie na ich robocie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

W budżetówce obecnie to są liche wypłaty ... Nie ma tam dużo roboty ale i kasy za to nie ma ... Zawody techniczne to jest teraz kasa, ludzie mają dwie lewe ręce, nie ważne czy techniczne fizyczne czy umysłowe ...

Znajoma się zwolniła z urzędu gminy i z chłopem meble robią 😁

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak jesteś sam, masz dom lub mieszkanie to powinno wystarczyc... 

Wiadomo,że jak jest się zeykłym etatowcem wtedy przy takich zarobkach jest się samemu ,ale tak jak mówisz na samego siebie wystarczy na skromne życie 👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v