Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

I czy to rozwiąże sytuację? Tchórze tak robią.

To pewnie jestem nim ,bo w takiej sytuacji co innego zostaje 🤔

Opublikowano

Dzień dobry. 18°, słonecznie. Dzisiaj będę słuchał dziwnych wywodów...dla jasności słuchał, nie czytał....

A co do zdarzeń z małymi dziećmi, to kilkanaście lat temu w święta wielkanocne, dwulatek, który był na szczelnie ogrodzonym podwórku, zniknął na chwilę z pola widzenia. Okazało sie, że furtka od strony pól była niedomknięta. Później było wyławianie zwłok ze stawu, który był zaraz za ogrodzeniem. Nie byłem w stanie patrzeć, odwróciłem się. Strażacy płakali niosąc to ciałko do brzegu😥...

• Sad 1
Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

o dziwo nic nie pada..

jeden wczoraj dzwonil ze bedzie kosil dzisiaj-chyba pijany byl ..

cale twoje zycie to jedna bajka...

mnie zona nie puscila kantem , ba nawet wiem ile w domu nas mieszka ,🤣🤣

u nas nic takiego nie ma i nie bylo nigdy.

gmina robi impreze razem z kgw i osp - pare wsi tylko jest chetnych.. najmniej chetni sa tam gdzie sa jeszcze prawdziwi rolnicy 🤣

u nas juz dawno po 500 wychodzi.. pola male , jedno tu drugie tam .duzo przejazdow . heder trzeba odpinac albo po krzakach jezdzic.

U was to nigdy nic nie było i nie będzie nigdy...

Słonecznie, ciepło.

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U was to nigdy nic nie było i nie będzie nigdy...

Słonecznie, ciepło.

to sie muszisz do nas przeprowadzic- idealne miejsce dla piwniczaka 🤣🤣😂

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

u mnie tez-znaczy na prognozie. 🤣

przy tym co sie dzieje w pogodzie to kazdy madry sie pare razy zastanowi zanim cos kupi i zasadzi.

masz taki bez regulacji ?? jaki model ??

siegnie twoich rogow ???

koledzy ci wytlumaczyli juz czym sie mloci.

lepszy jest rogacz i klamca patentowany jak ty ??

jestes jedynym klamca  ktory mial pecha i na jego postach mu udowodniono klamsta-

myslisz ze zapomnimy ?? wiesz juz ile masz lat ?😂

to bajkopisarz... 

jak tam w separacji ?? 

dalej na zapiekankach sie zywisz ?? 

w tamtym roku dyplom zasluzonego rolnika dostalem 😂

5320. W 10 letniej proxie też nie ma 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry. 18°, słonecznie. Dzisiaj będę słuchał dziwnych wywodów...dla jasności słuchał, nie czytał....

A co do zdarzeń z małymi dziećmi, to kilkanaście lat temu w święta wielkanocne, dwulatek, który był na szczelnie ogrodzonym podwórku, zniknął na chwilę z pola widzenia. Okazało sie, że furtka od strony pól była niedomknięta. Później było wyławianie zwłok ze stawu, który był zaraz za ogrodzeniem. Nie byłem w stanie patrzeć, odwróciłem się. Strażacy płakali niosąc to ciałko do brzegu😥...

Tu z wiosny przypadek

https://www.infoprzasnysz.com/tragiczne-potracenie-2-latka-w-obiecanowie-co-ustalili-sledczy/

Dwa tygodnie temu klienta dziecko ktoś potrącił i uciekł. Kamery takie że nie mogą tablic rozczytać, chłopak tydzień w szpitalu leżał 

Opublikowano
36 minut temu, Belaruss820 napisał:

No to zaczynamy zabawę z bizonem, 3 pasy do wymiany z czego żeby 2 wymienić to jezdne trzeba zrzucić też z wariatorem...roboty na pół dnia 

Ja już w połowie żniw. Juz mam na początku sierpnia kontrol z eko

Opublikowano
9 minut temu, malaczarna napisał:

Tak trochę. 2.38 zaczęło bo mąż mnie obudził. Myślałam że go udusze.

Ciupnąć chciał chłopina, dowód miłości okazać, a Ta z przemocą do chłopa...

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Ileż można?

6 minut temu, Agrest napisał:

Ileż można?

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jest okazja porządnie naprawić Bometa ;)

P0rządnie naprawiony

Farba P0d spawem że szlifowania była

P0 co miałem pół ramy zdzierać żeby było widać

Kątownik hutniczy tej samej grubości co rama

Co miałem dać centymetrów to i tak nic by nie dało bo by go słabo wtopił. 

P0szło 9 elektrod

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Nie mam tak luksusowej furmanki. Tablice z MP? 

Nie wiem. Wsc i jakichś dwóch podejrzanych. Jeden zarośnięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v