Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Patrze kupić pług tylko kurna jaki.

Czerwony...albo księdza zapytaj.

Tam wokół niego bogaci się gromadzą...wedle ciebie....to będzie wiedział..

Tylko tego ...lewego nie pytaj...

• Haha 6
Opublikowano
21 minut temu, malaczarna napisał:

Biała Podlaska to ewenement w skali kraju. Jak wy się łapiecie na te dofinansowania z czystego powietrza?!

Jak to piszą tu często ,,trza mieć na czym czapkę nosić "😉 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Pewno w niedzielę nie koszone, tylko wypierdziane...to i drogie takie . 

Żeby było prawdziwym POlskim kombajnem koszone, to może i było by tyle warte, ale to jakimś germańskim szrotem, to max 600 ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Żeby było prawdziwym POlskim kombajnem koszone, to może i było by tyle warte, ale to jakimś germańskim szrotem, to max 600 ...

No i czego mu żałujesz? Jak dla mnie jak znajdzie klienta po 2k to niech pcha ile wlezie. A ja jeszcze swojego zboża dowiozę. Upierdoliłeś się tego Ryśka, a nie tacy byli.

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

wiem i pojąć nie mogę

... też ja...ale tak se ustalono...

2 minuty temu, malaczarna napisał:

ja jestem milionerka na papierze

...no skądś te dane się wzięły...

4 minuty temu, Popier96 napisał:

a nie tacy byli.

Który się modlil o grad ?

To ewenement. Należy ganić by przykładu nie brali.

Przez takich teraz wichry i burze..

Opublikowano
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Podobno w biznesie nie ma sentymentów... Jak dobrze ubezpieczony to cóż.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Popier96 napisał:

Upierdoliłeś się tego Ryśka, a nie tacy byli.

Byli tu tacy idioci którzy modlili się o gradobicie ??

Byli tu tacy idioci którzy modlili się o suszę żeby dostać suszowe ?

Byli tu tacy idioci mający zachdoni kombajn i śmiejący się z każdego zachodniego sprzętu który się spali/popsuje ?

Bo ja drugiego takiego tutaj nie widziałem ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Czerwony...albo księdza zapytaj.

Tam wokół niego bogaci się gromadzą...wedle ciebie....to będzie wiedział..

Ty taki mundry, ale jestem ciekaw jak ksiądz przychodzi po kolędzie, czy aby mu nie wchodzisz bez wazeliny? xD powiedz mu wtedy w oczy co o nich myślisz. Z cienki jesteś by to zrobić   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał:

... też ja...ale tak se ustalono...

...no skądś te dane się wzięły...

Życie. Zawsze za dużo nikt dziś nie kosił 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Byli tu tacy idioci mający zachdoni kombajn i śmiejący się z każdego zachodniego sprzętu który się spali/popsuje ?

Lepiej popatrz na siebie. Truskawek już nie było.   :P Cieniutko się zapowiada.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Ty taki mundry, ale jestem ciekaw jak ksiądz przychodzi po kolędzie, czy aby mu nie wchodzisz bez wazeliny? xD powiedz mu w tedy w oczy co o nich myślisz. Z cienki jesteś by to zrobić   :P

Czemu mam nie wychodzić?

Zawsze pisałem że szanuję tradycje.

Ja nie pluje na księży.

Coś chyba nie trafiłeś.

Skoro tacy jak ty ich potrzebują, to niech trwają....

Jest zapotrzebowanie, to musi być produkt..

Od wieków tak jest....nic nowego Szonuś 

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A ty na łożu śmierci będziesz prosił o księdza i ostatnie namaszczenie

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Lepiej popatrz na siebie. Truskawek już nie było.   :P Cieniutko się zapowiada.   :P

Rozpacz widzę u Ciebie ..

Aż boję się Ci powiedzieć ...ale prezenty w święta rodzice kupują ..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Tak tak, baju baju panno lalu.

Człowieku, chcesz to sobie myśl co chcesz, nie interesują mnie twoje myśli i gównorady ...

Przed chwilą, Desperado napisał:

zobaczymy cwaniaczku. xD

Nie zobaczysz ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Mi batman do szczęścia nie potrzebny ...

Żonaty jesteś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v