Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 17.06.2024 o 23:38, gregor1284 napisał:

No to jak będę gdzie w okolicy to się będę odzywał.

Nawet ukropy tego nie chcą? Do 10 to auta przez nich przebrane ze szok 

Nikt nie dzwoni, nie jakiś gość sms ,że da tyle i tyle.

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Na dole taras, u góry balkon jeden przez całą chałupę i drugi mniejszy nad wejściem i nigdzie nikt nie siedzi. Tylko burzyć to i robić koszty to nie ma sensu.

Słonecznie. Ciepło.

Pjoter po co jesz jak i tak zysku z tego nie ma?🤔🤔

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, PAN88 napisał:

G*wno towar pierwszorzędny. Nie ma lepszego nawozu.

Ty do bab po co jeździsz? Też zysku nie ma...

Edytowane przez Chłoporobotnik
  • Haha 1
Opublikowano
farmtrac8244 napisał:

Dnia 17.06.2024 o 23:38, gregor1284 napisał:

No to jak będę gdzie w okolicy to się będę odzywał.

Nawet ukropy tego nie chcą? Do 10 to auta przez nich przebrane ze szok 

Nikt nie dzwoni, nie jakiś gość sms ,że da tyle i tyle.

pisz niech przyjeżdża 😜

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 godzinę temu, radekz200 napisał:

to te twoje mięsne cieluny po pół roku tak wyglądają 😂😂

Uderz w stół...🤷

56 minut temu, DANDYS napisał:

czemu

Bo to Jersey🤷

szymon09875 napisał:

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Uderz w stół...🤷

Bo to Jersey🤷

Mnie to już cielakiem będąc na jerseya wyglądało 🤔

posladami by udusiła jersej 😆

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

U mnie będziemy ostatni balkon burzyć

nie mogę zburzyć, wtedy dom nie będzie wyglądał jak dworek. kolumny przed domem dodają jednak swego uroku.

Coś na ten wzór:

DworekSzlachecki-fotonaglowek.jpg

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

Może mieć, a może mieć nierozwinięte, ale i jak by nie było, to będzie raczej bezpłodna. Co więcej może mieć normalnie ruje(mam taką na stadzie), ale się nie zacieli. 

4 minuty temu, Strongman napisał:

Z porodu mnogiego jak jest byczek i jałoszka to jałoszka będzie miała narządy rodne bo zawsze zapominam

Opublikowano

@Qwazi

Teściu,  podzwoniłem i najtańsza oferta sprzynta ma takie parametry jak twojego brata

Widzisz, powoli go doganiom😉🤣

Jakbym się zdecydował to w drugim tygodniu sprzynt na podwórku 

Ale że ja biedny to jeszcze podzwunia, mom "darmowe" rozmowy

A że ja nawet mam mniej niż Radek myśli że ja mam, to powiem że między ofertami największa różnica jest 4000

Tak jakby kto nie wiedział to różnica to wynik myślenia 

W moim przypadku to jest to 4000 PLN 

16 minut temu, Strongman napisał:

Z porodu mnogiego jak jest byczek i jałoszka to jałoszka będzie miała narządy rodne bo zawsze zapominam

50/50 

Niektórzy mówią znacznie mniej

Opublikowano
44 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Na dole taras, u góry balkon jeden przez całą chałupę i drugi mniejszy nad wejściem i nigdzie nikt nie siedzi. Tylko burzyć to i robić koszty to nie ma sensu.

Słonecznie. Ciepło.

Też tak uważam Piotrze skoro już jest balkon to nie ma sensu go burzyć trzeba chyba wyłożyć te płytki. Jak to by nawet wyglądało po zburzeniu te okno z drzwiami balkonowymi.👍 

Trzeba chyba coś zaraz spożyć z  %.

Opublikowano
2 minuty temu, Michal2399 napisał:

Też tak uważam Piotrze skoro już jest balkon to nie ma sensu go burzyć trzeba chyba wyłożyć te płytki. Jak to by nawet wyglądało po zburzeniu te okno z drzwiami balkonowymi.👍 

balkon zawsze można pożytecznie wykorzystać

Kto nie ma wychodka na balkonie niech pierwszy rzuci kamieniem. -  Obrazkowo.pl - najlepsze memy w sieci.

Opublikowano

🍾

51 minut temu, PAN88 napisał:

Przecież on niedawno pisał , że na siłę się nie pchał na ten świat. Po części i ja się w tej kwestii z nim zgadzam z myślą o sobie 🤔👍

Opublikowano
31 minut temu, Karol6130 napisał:

@Qwazi

Teściu,  podzwoniłem i najtańsza oferta sprzynta ma takie parametry jak twojego brata

Widzisz, powoli go doganiom😉🤣

Jakbym się zdecydował to w drugim tygodniu sprzynt na podwórku 

Ale że ja biedny to jeszcze podzwunia, mom "darmowe" rozmowy

A że ja nawet mam mniej niż Radek myśli że ja mam, to powiem że między ofertami największa różnica jest 4000

Tak jakby kto nie wiedział to różnica to wynik myślenia 

W moim przypadku to jest to 4000 

Żeś się spisoł...tera możesz zamawiać dwie sztuki, bo...urodziny niedługo mom🤷🤭...

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, Michal2399 napisał:

Toć to później francuski balkon się robi i jest elegancko. 

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Strongman napisał:

Odpuść sobie tą jałosię do rozrodu...w takich ciążach następuje maskulinizacja, czyli tzw zbyczenie. Siostra przejmuje cechy płciowe brata, co powoduje, że jej narządy rozrodcze albo się nie wykształcą, albo jeśli jednak się wykształcą, to nie są zdolne do spełnienia swojej roli. Jeśli jałówka z ciąży bliźniaczej różnopłciowej jest zdolna do rozrodu, to jest to bardzo rzadki wyjątek. Maskulinizację powoduje testosteron. Może do niej też dojść u krów, które są długo i intensywnie eksploatowane w rozrodzie. Taką krowę miałem. Zaczęła się zachowywać jak byk.

Alem mądry 😱...bo żem się podpytał🤭🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał:

Odpuść sobie tą jałosię do rozrodu...w takich ciążach następuje maskulinizacja, czyli tzw zbyczenie. Siostra przejmuje cechy płciowe brata, co powoduje, że jej narządy rozrodcze albo się nie wykształcą, albo jeśli jednak się wykształcą, to nie są zdolne do spełnienia swojej roli. Jeśli jałówka z ciąży bliźniaczej różnopłciowej jest zdolna do rozrodu, to jest to bardzo rzadki wyjątek. Maskulinizację powoduje testosteron. Może do niej też dojść u krów, które są długo i intensywnie eksploatowane w rozrodzie. Taką krowę miałem. Zaczęła się zachowywać jak byk.

Alem mądry 😱...bo żem się podpytał🤭🤷

Doje taką w 2 laktacji 🫢

Opublikowano
20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

...znowu🙆

Żeś musiał tak😱...już się Karol podpiął i się teraz będzie chciał...wymiksować🤦...a już go miałem "na widelcu"😢

10 minut temu, Karol6130 napisał:

Doje taką w 2 laktacji 🫢

To ona od GOPS-u jest🤔

• Haha 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v