Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dopiero co wróciłem z rynku z Radzynia, jakoś tak dużo kupujących nie ma , tradycyjnie tylko u ruumunów "majtki po 5 zł skarpety po cztery" to kupa ludzi.

Kurna jakoś tak człowiek zmęczony  po tym łażeniu tam, cza zjeść co i Poleżeć 

Fajnie to było kiedyś kiedyś jak na rynku same ruskie sprzedawali wszystko można było kupić no ale przyszedł czas i POgonili ich i nastała era Rumunów

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, PAN88 napisał:

Rok i ile PLN czy $lub €?

A się nie zastanawiałem, muszę z młodym pogadać czy busa chce już czy jeszcze 

Rok 2006 1,4 ponad 200 przebieg ,demon mocy i prędkości to to nie jest 

Opublikowano
slawek74 napisał:

wytłukł wyjeździł i tysiąc zarobił i jeszcze pyta gdzie zarobek 🙆‍♂️ tusk powinien takim się przyjrzeć 🤭😁

niech on się najpierw przyjrzy sobie.

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Się robi się 

20240612_130438.jpg

Nie masz lepszego rozsiewacza?

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Mogę mu sprzedać 😛 

Od razu mówię , farba orginał 😉

inbound1444459260114231998.jpg

Wolisz lejkiem siać?

Opublikowano
30 minut temu, MonteChristo napisał:

Nie masz lepszego rozsiewacza?

Mam

Tylko ciapek nie podoła

Ale już francuz oficjalnie zaczął szukać odpowiedniego do tego mf 

Także jeśli się uda za rok zestaw nie wyjedzie

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Henio Kowalczyk i Wojeciechowski mieli rację, że ekoschematy to większe dopłaty, około 15% więcej jest niż rok temu ;) 

A ty jeszcze na nich narzekasz.🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

A ty jeszcze na nich narzekasz.🤣🤣

Bo musiałem nasiać poplonów, bawić się w ewidencję z ekośrodkami na truskawce itp itd ... A i u mnie tak wyszło bo mam wiele upraw w gospodarstwie przez co wpadła dywersyfikacja upraw, u zbożowców tak kolorowo nie będzie ...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Bo musiałem nasiać poplonów, bawić się w ewidencję z ekośrodkami na truskawce itp itd ... A i u mnie tak wyszło bo mam wiele upraw w gospodarstwie przez co wpadła dywersyfikacja upraw, u zbożowców tak kolorowo nie będzie ...

To ja będę na nich uje wieszak bo mi dali mniej 😆

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

u mnie kosi janusz bizonem, za miedza kosza nowym deutz-fahrem- gdzie wiecej zboza zostaje w polu ???

pogoda barowa, trzeba cos w garazu porobic 

Wszystko zależy od łącznika pomiędzy siedzeniem a kierownicą.

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

Dopiero co wróciłem z rynku z Radzynia, jakoś tak dużo kupujących nie ma , tradycyjnie tylko u ruumunów "majtki po 5 zł skarpety po cztery" to kupa ludzi.

Kurna jakoś tak człowiek zmęczony  po tym łażeniu tam, cza zjeść co i Poleżeć 

Fajnie to było kiedyś kiedyś jak na rynku same ruskie sprzedawali wszystko można było kupić no ale przyszedł czas i POgonili ich i nastała era Rumunów

Zapomniał o chinolach tez handlowali i mieli swój czas .

Opublikowano

to byli wietnamczycy..

59 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Wszystko zależy od łącznika pomiędzy siedzeniem a kierownicą.

janusz jeszcze w skr-ze kosil. 

kurna jak zimno -chyba z 15 stopni jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v