Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Leśne dziadki się spotkały i debatują jaka ta dzisiejsza młodzież nierozgarnięta. Ciekawe co o Was mówili jak mieliście naście lat

Edytowane przez vat
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

No jak tak będziemy podchodzić żeby chłopców nie stresować, to w razie wojny sam będziesz walczył.

Nie liczę nawet na to że ktoś by miał walczyć za mnie, nie w tym kraju 

12 minut temu, stempos1980 napisał:

Raczej będzie spakowany plecak🤔

A co mam tu ratować?

I za kogo walczyć?

Opublikowano
16 minut temu, vat napisał:

Leśne dziadki się spotkały i debatują jaka ta dzisiejsza młodzież nierozgarnięta. Ciekawe co o Was mówili jak mieliście naście lat

Zapewniam Cię że nawet nie jednej czwartej tego co teraz się mówi o tych niedorobionych ślimokach.   xD

Opublikowano

Numer strony 

Proroczy 

W 2004 weszlim do eurokołchozu 

Na 2004 stronie w 2024 roku kołchoz się cieszy

Lublin dziś żywy jak mało kiedy 

W klubach ludzi pełno 

Ukraińce zadowoleni

Pytam co się zmieniło, przecież za pis mieliście lepiej?

A oni że Donald proeuropejski jest bardziej 

I się dziwią kto na tych lewych trutni głosuje, nie potrafią zrozumieć, bo to nie są komuniści 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

Prywatny cmentarz chodzi mi po głowie od dawna W końcu wybawił bym innowierców czy tam ateistów  Mi tam wszystko jedno, aby za nich zapłacili

jakby co to mogę pośpiewać od czasu do czasu

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Desperado napisał:

Zapewniam Cię że nawet nie jednej czwartej tego co teraz się mówi o tych niedorobionych ślimokach.   xD

Ktoś się nie przyłożył i niedorobił 😉 To chyba wina wujowego majstra?

Opublikowano
HF86 napisał:

Ich nawet zamknięta żabka przeraża, a co dopiero później praca, rachunki, czy kredyt na dom, czy klatkę betonową. 

Nie wspominając o awarii faceboka czy tiki taka 🤭🤭🤭🤭

Opublikowano
52 minuty temu, marulekk napisał:

Toć miało padać od rana u nas a tu słońce 🤔

Cza jechać zatem łąki kosić, niema zmiłuj 

Łąki to się w deszczu kosi a w słońcu ma schnąć a nie w słońcu kosić a w deszczu zbierać 🤭🤭🤭

Opublikowano

Dostałem alert czyli już po deszczu 

3 minuty temu, Bananek napisał:

A gdzie tam. Nawet wspomnienia nie ma. 

Oj jednak na dziś są święta 😜

Nietypowe święta:

Międzynarodowy Dzień Elektryka

Światowy Dzień Jazdy Nago na Rowerze

Opublikowano

Może nie święto, ale jest co świętować. 

Najslynniejszy brodaty strażak z lepszym immunitetem 😁i blondynka z brunetką co i wizualnie także miło będą reprezentować pl w tym grajdole gremlinow lewackich.

Dla mnie się toto podoba się 😁 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v