Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Tu był akurat manual.

Wygrała partia Angeli Merkel, nadal tak się cieszysz, lewaki podobny wynik jak prawica. Wygrało coś podobnego do naszego PO.

Ja sie nie ciesze. Niemcy mają problem z  brudasami, praktycznie nie do rozwiązania. No może część relokują do Polski ale czarno to widze :) A u nas cieszy dobry wynik Konfy i słaby lewactwa i Hołowni.

Opublikowano
Przed chwilą, Krzysztof81 napisał:

A u nas cieszy dobry wynik Konfy i słaby lewactwa i Hołowni.

Tylko jednocześnie słabszy PiS-u, PiS stracił na rzecz Konfy, a Lewica i TD oddały KO ... Czyli w sumie nic się u nas nie zmieniło.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko jednocześnie słabszy PiS-u, PiS stracił na rzecz Konfy, a Lewica i TD oddały KO ... Czyli w sumie nic się u nas nie zmieniło.

No w sumie tak 

Mogły by być komuszki trochę wyżej 

Na pierwszym miejscu minimum

Był by odlot 

A jakie rozerwanie na Czerskiej i wiertniczej 

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Widzę że dalej debile w euro kołchozie będą u steru z niewielkimi zmianami

A co lepiej by było jakby prawica rządziła, przecież prawica to Moskwa jak tutaj piszą

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

A co lepiej by było jakby prawica rządziła, przecież prawica to Moskwa jak tutaj piszą

Ogólnie w Europie ruchy prawicowe pobrali trochę kasy z tamtego kierunku. Więc coś w tym jest. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Jeżeli mieli by trafiać po jesieni wieku do kaplicy na przeciw to tak

Nie ma komunalnego cmentarza? Zasiłek od lipca 7 chyba i waloryzacja co roku. Teraz to klechy stawka X2 co laska

Opublikowano
14 minut temu, malaczarna napisał:

I co mówiłam że jagody są? Były grzybki? Ktoś mi wyciął las kurkowy. Co ja biedna będę robić?

Nie ma grzybków, może jeszcze czasu trzeba bo wysuszyło grzybnie u nas . Jak cos to dam znać, będę badał las co jakiś czas 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tak. Żegnaj biedo piękna kusicielko. Spędzi Pani ostatni wieczór z miastowym mężem i ciśniemy za odre

Z tej okazji uraczylam się nawet piwem 0%. Tylko czy mąż mnie puści? 

Opublikowano
7 minut temu, Leszy napisał:

Ogólnie w Europie ruchy prawicowe pobrali trochę kasy z tamtego kierunku. Więc coś w tym jest. 

Konfederacja też? 

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nie ma grzybków, może jeszcze czasu trzeba bo wysuszyło grzybnie u nas . Jak cos to dam znać, będę badał las co jakiś czas 🙂

Ja już się czaje. Tylko słabo z urlopem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v